Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by asiza
Mai vroiam sa raspund la cineva...dar am uitat...

Sigur, cand sa imi vina si mie randul... ai uitat!
Hai sa te mangai putintel

Ai reusit sa pui husa inapoi pe carucior? N-a intrat la apa? Ca astept raspunsul cu carucuiorul in usa de la baie

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Da, da, pe langa ca m-au chinuit aia la dentist, m-a mai si piscat spatele de la biciul tau!!! DA' ai dreptate, de tine era vorba ...Am un carucior nou-nout...si husa, si capisonul le-am bagat in masina la 30 de grade si s-au spalat super-fain...nu au intrat deloc la apa...da' inca sotul lucreaza la prinderea inapoi de carucior, ca nu-i treaba simpla, mai ales centurile alea de siguranta. Da' sper sa-l termine pana maine! No, te pup

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si al meu copil a inceput sa mearga tinut de brate. facem vreo 6 pasi si ne oprim, dar exersam zilnic prin casa. azi am incercat si afara dar nu ne-a iesit. mai incercam.

cand il las prin casa de capul lui e numai in picioare, deschide toate dulapurile. mai nou am inceput sa-i ascund jucariile prin dulap, ca atunci cand le gaseste se bucura f tare si se joaca putin cu ele.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
citit asa din 2 in 2 nu gasit vreun raspuns de deserturi :(

a_deju : hehe ..... ai ajuns la vorba meaaaaaa : chips & hamburgeri la un an juma la greu !
bambo: azi meniu la pranz : ficat de pui cu piure din dovlecel cu morcov. - desertul nestle refuzat ca era cumparat de la ro ....asa ca no desert .
donia : ma enervezi ca te tzii de cura de slabire ! si eu am inceput iara sa fiu ca la auschwitz ....sa vedem cat ma tzine .
dianocica : pupici la D mik si scump
danutz: famelie telenovelista ce sunteti !!
teutz : pupicutzi
roxanel : pupi
dandusel : darceva impotriva caderii parului ce imi recomanzi ?

chris : o batalie azi cu baba de dedesubt ? nika nika ? auzi duamnaaaaaa ca mi-am adus aminte dar ptr iepurele ala tu nu faci pomana ???

hai va pup
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

iaca si noi...

fi-mea e posesoare de ,,anemie usoara normocitara normocroma" si de ,,leucopenie cu limfopenie". maine vine dr. sa imi faca traducerea-nu pt anemie, ci pt propozitia a 2a. sa vedem ce are de zis si ce facem mai incolo.

borcanasele si sarea - din pacate, fiind situatia care e cu apartamentul si carand-o pe pisi dupa mine, am apelat des la borcane, mult mai des decat mi-am dorit; bine, ideal era deloc...in fine, ideea era ca tocmai am luat rezultatul analizelor si nu mi-a iesit nimic care sa arate o problema din cauza asta; sau hai sa o luam altfel: nu stiu din ce ar trebui sa reiasa, stiu doar ca rezultatele care nu se incadreaza in valorile normale arata doar ce am scris mai sus, nu si altceva.

sper ca ati inteles ce m-am straduit eu sa spun. nu zic ca e un lucru bun, zic doar ca momentan nu se vad consecinte si sper ca ele sa nu existe nici ulterior.

imi iese in continuare maseaua de minte - traiasca calgelul!

iar a venit baba, deci nu s-a potolit, si a dat de electrician, care i-a zis ca acum desfacem ce am facut, ca nu ne place, si crede ca mai tine vreo luna jumate! a plecat baba nauca...

cred ca saptamana viitoare ne mutam, si dupa aia sa mergem pe la munte, de bine ce terminam treaba. nu mai sunt multe de dus, sau, altfel spus, deja pot sa locuiesc acolo, chiar daca nu sunt toate la locul lor.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Iar referitor la cine sa o schimbe, eu nu ma bag, ca sunt femeie maritata cu doi copii mici. Facem munca in echipa, unul propune, cativa discuta, cativa executa... asteptam voluntari

aha ... deci tu arunci momeala si astepti voluntari???

io propun o chestiune - o schimb eu la noapte si o trimit comitetului propus de Ruxandra pe pm. e ok asa? (si mai includ acolo si fete lasate pe langa - gen chinico, kikineata, etc. )

e ok asa?
daca sunt alte propuneri, cineva impotriva, abtineri, CONTRARI???

mai aveti 2 ore la dispozitie - daca nu sunt probleme - ma apuc de treaba.

Miro

Io-s de acord!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

PANAA, m-am uitat, am salivat mult si mi-am clatit ochii cu idei de torturi. Cel de la pag 14 e fain, poate poate fac si eu la fel. Sotul face..., pardon.

MIRO, nu stiu cat conteaza parerea mea, dar sunt de acord si eu.

zic noapte buna ca nu mai pot de oboseala...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

la "Sa ne cunoastem" e poza cu Kara "Picassa", vazut-ai Miro?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

cathedral ceiling, open-concept

quote:
mai nou am inceput sa-i ascund jucariile prin dulap, ca atunci cand le gaseste se bucura f tare si se joaca putin cu ele.
o idee suuuuper!
miro da
chris sper ca nu e nimic grav

eu nu prea sunt fan mailuri din astea in grup dar azi am primit ceva ce mi se pare chiar folositor. nu pot sa bad mana in foc ca e adevarat dar mi se pare veridic si e o obsesie de a mea mai veche: In urma cu ceva timp a murit o femeie in conditii absurde.

Intr-o duminica, a plecat cu niste prieteni sa faca o excursie in barca si si a pus la rece niste cutii de suc.

Urmatoarea zi, luni, a fost primita la Spitalul Universitar ca miercuri sa iasa moarta. Autopsia a scos la iveala o leptospiroza (cu simptome de febra ridicata, fata palida si hemoragii) provocata de o bautura la cutie care a fost consumata fara pahar in barca.

Examinarea cutiilor a confirmat ca acestea au fost infectate cu urina de soarece, in consecinta cu leptospire.

Probabil ca persoana in cauza nu a spalat partea superioara a cutiei inaintea de a bea, si a fost contaminata cu urina de soarece, care contine substante toxice si mortale, printre care leptospirele care provoaca leptospiroza.

Bauturile si alte alimente la cutie sunt inmagazinate in depozite infestate de rozatoare, si transportate pana la punctul de vanzare fara a fi curatate in prealabil .

De fiecare data cand cumparati o cutie, trebuie sa spalati foarte bine partea superioara cu apa si detergent, apoi clatiti bine inainte sa o puneti in frigider.

Dupa un studiu realizat de catre INMETRO (Spania), capacele cutiilor de bauturi sau de conserve sunt mai contaminate decat capacele WC-urilor publice.
Studiul arata ca, cantitatea germenilor si a bacteriilor de pe capacele cutiilor este atat de mare, incat este foarte important sa fie spalate cu apa si detergent, si sa fie clatite foarte bine

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by chris80

imi iese in continuare maseaua de minte - traiasca calgelul!

,daca nu te lasa si nu te lasa...,baga si-un inel gingival...

...scuze...,nu da tare...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

seara buna. reusesc si eu in sfarsit sa mai scriu doua randuri.
Lorym si danutz sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii

azi s-a ridicat Cristinuta in picioare pe marginea patului nostru din dormitor. s-a agatat de cearceaf si a tras pana s-a ridicat. si se ridica in picioare in scaunul dse masa, deci nu mai pot sa o las nelegata si singura. mananca pitica mea bine, uneori dupa piureul de legume cu carne mai vrea iaurt/banana / ce mai am sa-i dau. am intrerupt mesajul sa o adorm, 5 minute a supt si a adormit. normal ca nu se satura si se trezeste dupa doua ore ca vrea iar. cu somnul e la fel, adica se trezeste cel mult la doua ore. si am o presimtire ca doar dupa ce o sa o intarc va dormi mai mult. si cum la intarcat nu ma gandesc decat dupa un an jumate, mai am ceva de asteptat...
ma duc sa fac si eu un dus, ca n-am mai facut de luni... si revin

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput