Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

intru si eu pe fuga, ca zilele astea am fost doar eu acasa cu bebe si m-a alergat...

de 2 zile a inceput andrei sa manance ca disperatul. cand i se termina portia de mancare face asa de urat, ca trebuie sa scot si un iaurt. azi de exemplu, dupa ce si-a terminat piureul de legume cu carne de pui si i-am dat lingurita sa se joace, a aruncat cu lingurita dupa mine, tipa si batea in masa. i-am dau si iaurt si dupa ce a mancat vreo 150 ml s-a linistit.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ce mai gatiti pt pranz la fulguleti eu chiar nu stiu ce sa-i mai dau nimic nu-i mai place

Adina de raluca_u
cum a fost la gradinita

Roxanica,Dianocica-felicitari pt primii pasi

Yagmur-

Povesti nu citim cred ca nu ar mai ramane nimic din carte
Mancarea o papam cand blenduita cand pasata cu furculita,oricum am inceput sa-i las bucatele mai mari prin mancare

sanatate la fulguletii bolnaviori

Porumbita-felicitata ai mai fost

Si eu sunt NU pt sare dar daca mai papam cate 1 borcanel din cand in cand nu cred ca are nimic (nu dati cu rosii)oricum in ultimul timp nu mai vrea sa pape mancare de la borcanele tot ce am luat le-am aruncat doar fructe mai vrea de la borcanel

A_deju-pt motan si mama lui

M_monique-mancaciosul

ma duc sa-i fac

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ca tot se vorbea de sare. eu in general nu ii pun in mancare, desi dr mi-a spus ca pot sa-i pun putina sare. pun putina sare in mancarurile gen mamaliga, conopida.
in parc este o mamica care mi-a spus ca al ei copil a inceput sa manance mancarea abia dupa ce a pus putina sare.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A reusit sa-mi restarteze PC-ul Antonia noroc ca am trimis mesajul

Laura-a trecut?ce mai face Dani?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Multumesc mult A_DEJU pentru sinceritate si pentru sfat...Alessia nu mai vrea sa stea in caruciorul sport si cred ca pentru ca nu sta prea bine in el...asa ca m/am gandit sa/l schimb . Sper sa stea in unul nou, mai bun, sper.

Am gasit la miniblu CARUCIOR CU ROTI MIXATE la 5 milioane. Arata foarte bine, nu stiu daca intra in matiz , dar l/am pus deoparte...maine merg sa/l iau. Ce parere aveti de el?Am vrut sa pun link catre el, dar vad ca nu mai pot sa pun nici cu miniblu. PArca pana acum mergea

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Nu mai pot de fericire , a gasit frate-miu pisica ce fu atacata de pitbul, a dus-o la dr, e cusuta saraca dar e bine, si mai mult de atat: e gravidoasa! mititica de ea...

DONIA, hai c-acu rad si eu de mine..mi se pare aiurea...dar asa ma durea inima ca eu stateam dupa ei si pisi a mea fara mine si flamanda....

BEBINUTA, sa aveti petrecere frumoasa, o sa fie bine sunt sigura, mai ales c-o lasi cu mama ta!

KIKINEATZO, super bine papa Sara Maria, s-o tina obiceiul!

cat despre parola, schimbati-o, parerea mea e sa fie data noilor veniti cand ating 100 mesaje iar mie nu mi-o dati pana nu fac 500 mesaje

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miro, ce frumoasa s-a facut Karina, nu fie de deochi !! Si ce ochi albastri areeeeeeee

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nimeni nu vrea sa se joace cu mine?

quote:
Originally posted by m_monique
a aruncat cu lingurita dupa mine, tipa si batea in masa.

a_deju, cand am fost eu era noiembrie-decembrie si toate copilitele mergeau la scoala cu fusta scurta si sosete! Acum nu-i bai, ca locuiesc in Canada si aici vad adulti si copii care merg in slapi si pantaloni scurti la cumparaturi iarna, pe zapada, deci n-ar mai fi cazul sa ma mir. In doi-trei ani poate o sa ajung chiar eu la performanta asta, cine stie

Noi am prestat parc, leagan, poveste (Croitorasul... a inceput sa rada la vocea uriasului) si mers in ritm alert care spala arterele de grasimi si alte elemente nedorite. Dupa papa i-am dat iar apa si s-a bucurat vizibil cand m-a vazut cu canita, daca ar fi putut s-ar fi balacit si el in cana. Acum doarme de pranz, daca mai suna telefonul dau cu el de toti peretii! Ca in casa asta se aude tot, suntem niste victime... cathedral ceiling, open-concept n-au mai avut bani sa faca un zid si niste usi

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...buna seara.....intru pe fuga pt ca tre'sa fac baie la iepurasha....
...pentru cei avizati: AM INTELES EU BINE: SE FACE PARTY DE 1 AN PT FULGULETI? INTALNIRE MARE? Pe cand? Eu am ideea de tort: www.cofetariaalice.ro/media/torturi%20aniversare.swf" target="_blank">tort 1 an....astept feed-back-ul vostru....FUUUUUUUUUUGGGGG!!!
PUPICI!
OOOPPPPSSS!!!1 Editez...tortul de la pagina 14

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Donia
Iar referitor la cine sa o schimbe, eu nu ma bag, ca sunt femeie maritata cu doi copii mici. Facem munca in echipa, unul propune, cativa discuta, cativa executa... asteptam voluntari

aha ... deci tu arunci momeala si astepti voluntari???

io propun o chestiune - o schimb eu la noapte si o trimit comitetului propus de Ruxandra pe pm. e ok asa? (si mai includ acolo si fete lasate pe langa - gen chinico, kikineata, etc. )

e ok asa?
daca sunt alte propuneri, cineva impotriva, abtineri, CONTRARI???

mai aveti 2 ore la dispozitie - daca nu sunt probleme - ma apuc de treaba.

Miro

Mergi la inceput