Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
dianocica spune:
pai faceti ca noi: ii bagati pe locul din fata
ca zappu' sta in portbagaj si acolo o sa moara, ca lui d nu ii place in el...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Donia spune:
Rocket scientist isi face somnul de frumusete, asa ca mai am un oarece ragaz sa scriu cateva vorbe. Ieri a dormit tare rau, ne-am si culcat tarziu, azi cred ca o sa recupereze.
Ruxandra, multumesc pentru info despre strabism, e bine de stiut. Sper ca au citit si mamicile care au probleme cu bebeii.
Yagmur, bine ai revenit! Vreau poze multe din vacanta! Bunicii mei erau de langa Fagaras, ai auzit de Sona? Peste Olt de Mandra? Vine de la schonul nemtesc, adica frumos
Of, cu adevarat "o gura de rai".
flore
Stiu cum e in garsoniera, ce ne enervam si noi uneori cand era Roxana mica!
Multumesc pentru Roxanica 
Hai mai marani ca si mie mi-ar fi venit sa plang! Mama ei de cafea si de secretariat! Astia nu stiu ca iti bei cafeaua acasa sau in pauza?
Na ca mi s-a trezit frumosul, ce ma enerveaza telefoanele astea nenorocite ca suna toti tampitii sa ma intrebe daca nu vreau ziar, daca nu vreau card de credit, daca nu vreau excursie in Florida... huuooo!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
madaluta spune:
referitor la schimbarea parolei..zic si eu ca caragiale :"Ori sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimica, ori sa nu se revizuiasca, primesc, dar atunci sa se schimbe pe ici, pe colo, si anume în punctele esentiale...."
ati inteles nu...??
deci sunt de acord cu propunerile voastre...
la ginecolog inca nu am ajuns pt k e in concediu pana pe 20 si am obtinut programare abia pe 25, dar am deschis un subiect pe forum si mi-au raspuns o multime de fete care au dus sarcini si la mai putin de 9 luni de la cezariana.Inclusinv asistenta doctoritei mele mi-a confirmat k mai au astfel de paciente.Acum sa vedem dc si in cazul meu va fi la fel..
Inca nu au inceput greturile sau celelalte simptome si sper nici sa nu inceapa.Imi este teama doar de faptul k sunt nevoita sa il iau pe darius de n-spe mii de ori in brate...si nu vad alta varianta..
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
desiree spune:
quote:
Originally posted by flore26quote:SUPER, da ce fac, il trag dupa matiz...sau merg pe jos...sau il las acasa...ca am matiz
Originally posted by dianocica
hai ca daca nici astia de la chicco nu mi dau comision..ma reprofilez.... deci:
*8 roti mari (nu mertan..nici mingii de tenis..intre), pe spate cu frana, pe fata mobile, se rotesc la 360 de grade, se pot si bloca
*din categoria usoare
*cos de chestii detasabil, fundul din cauciuc, lateralele din plasa-pana la 4kg(eu am pus si vreo 10...)
*husa complet detasabila se baga la masina-giugiuc
*husa pt picioare-tot la masina
*husa pt ploaie
*centuri in 5 puncte, noi o purtam in 3 ca alelalte il enerveaza. si e super buna si asa
*spatar reglabil in 4 pozitii, 1 orizontala, 1 la 90 de grade
*aparatoare de soare pe care o poti regla oricum, nu-i bate NICIODATA soarele in ochi. din doua bucati, una acopera complet si spatele, pt cand bate vantul tare
*sistem de strangere umbrela
*e foarte usor de manevrat
minusuri:
*nu incape in porbagaj de matiz sau ford ka
*nu are maner reversibil
daca-mi mai amintesc ceva editez
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru DariusOricum am vorbit cu Nicu de modelul asta, dar ...matizul e problema...nu ca am avea bani
FLORE![]()
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
BREVI intra in matiz
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
dianocica spune:
poze cu caruciorul, sa ai de unde alege ![]()
diana si david 03.12.06
flore26 spune:
quote:Esti o dulce
Originally posted by dianocica
poze cu caruciorul, sa ai de unde alege
diana si david 03.12.06
, merci mult! Pozele sunt super...am lasat si carucioare...si am admirat mamici si fulguleti! FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
a_deju spune:
am ajuns doar pana la pagina 8, pe super fuga, pe ascuns, sa nu ma prinda astia, ca-mi taie cablurile :))) am vazut ca vb de sarea din borcanase... ha..ha haaaaa... pai veniti aici fratilo, sa vedeti ce au astia la borcanase :))) asta apropo si de ce ma intreba danita de diversificarea pe-aici.. pai din cate mi-au vazut ochii, ce sa zic, astia mananca orice de la 7 luni... carne pe gratar, inclusiv porc, miel (la greu!!!), in sosuri curry, gravy (asta e la ordinea zilei, cred ca il au si-n piureul de fructe..), orez cu lapte si scortisoara, fruit jelly si puddinguri la greu, scortisoara si cacao fara probleme, peste, paste cu carne tocata, in sos alb sau rosu... bine ca n-au sarmale si mici, ca probabil vedeam si de-astea... ce v-am insirat aici sunt meniuri pe care le-am vazut la borcanase, trebuie tinut cont ca aici totul e multi-culti si ca toate natiile procreeaza, si ca fiecare ii diversifica dupa propriile retete si gusturi... adica puiu' de britanic o sa inceapa probabil cu niste porridge si un pudding, iar ala de indian cu niste curry si tikka masala :)) am vazut si borcanase de mancare chinezeasca pt copii... nu ma intrebati ce contineau, ca n-am inteles o boaba (in afara de orez si ceva muguri de bambus parca..), oricum si astea cu sosuri care mai de care mai idioate... si da, e plin de copii de-o varsta cu ai nostri, care ling, sug, rod cu spor ce mananca ai lor parinti, ca e cartof copt, friptura de curcan, fish&chips sau big mac (toate sunt vazute cu ochii mei, prin locurile pe unde-am fost si-am rumegat si noi..).
cam astea ar fi ultimele impresii de calatorie, cat de cat la ce se discuta (macar la pagina 8 :)) ). promit sa recuperez si restul, si sa revin :))
aaa... si mai tre' sa mentionez ca afara in toate zilele astea temperatura nu a depasit 17-18 grde (si sunt eu finuta cand zic asa mult...), insa toti, da' absolut toti, de la bunica, la mama si copchil, si relativ la curu' gol... adica maieu, pantaloni scurti si papuci (copchii fara..). ramane acelasi mister cum de niciunu' nu urla.... nu de frig, da' asa...macar de ambitie...ca e plod...si ca poate... :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
flore, nu ma pot abtine, daca e vbd e carucioare.... :)))))
auzi..din motive de matiz, eu zic sa incerci un chicco ct 0.4, si sa le ceri obligatoriu si bara in fata (se vinde suplimentar). cu tot cvu bara, ajungi cam la 5 milioane. carutul este la fel de fain aca ala de care-ti povesteste diana, marele atu: incape in matiz :)) eu cel putin asa cred (oricum, poti face proba). are roti mari, are un spatar foarte misto, si capotina se lasa in fata cand are copchilu' mevoie de umbra... da' sa-ti mai zic una, cum mi-au zis si mie altii, si eu am zis ca nu, la noi n-o sa fie asa - din momentul in care o sa se ridice in picioare..carutul o sa-l mai folosesti maxim doua luni (la noi a mai mers o sapatamna, ca de azi vad ca nu mai vrea deloc asezat...). deci..tine cont si de chestia asta, macar faci economie de niste bani :) adica daca se mai poate folosi cel vechi, presteaza cu el :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bamboletta spune:
Salutare 
Am cam tras chiulul in ultimele zile
dar am absentat motivat :am fost racita(de fapt mai sunt)
,tati a inceput serviciul si sunt toata ziua singura cu Antonia care nu sta deloc ![]()
Lorym- Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La multi ani!
Sunt de acord cu schimbarea parolei si o primeste cine are 50-100 mesaje ![]()
raspund din ce-mi aduc aminte ![]()
Imi pare rau ca Aelita a fost banata![]()
sper sa revina inapoi
Mirona-imi place de mor Karina 

Teutz-si noi am avut DA dar am scapat de ea,la inceput foloseam Trixera dupa am schimbat pe Aderma si am scapat de DA sa fi fost doar o coincidenta? sper sa nu revina
,
la printesa
Desiree-
ce mare a crescut Octavian 
Carla2005-bine ati revenit
o scumpete Alexandra 
Danutz-cu intarziere 
fug sa dau papa la printesa si mai revin daca ma lasa
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
OanaCat spune:
Am reusit sa mai intru si eu pentru o secunda ca am uitat sa raspund la tema zilei.Si eu sunt de acord cu parerea Ruxandrei si Asizei cu toate ca eu nu prea am intrat pe forum.
Va pup revin maine
Nicole
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=11