Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
Mai vroiam sa raspund la cineva...dar am uitat...
Sigur, cand sa imi vina si mie randul... ai uitat!
Hai sa te mangai putintel

Ai reusit sa pui husa inapoi pe carucior? N-a intrat la apa? Ca astept raspunsul cu carucuiorul in usa de la baie
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by kikineata
la treaba cu parola nu ma bag ca deocamdata n-o merit probabil ...asa ca pot sa-mi vad de ale mele,
Hai si tu mai aproape ca n-am mana destul de lunga

Pai n-o meriti pentru ca n-ai cerut-o, doar nu crezi ca avem un comitet de intampinare care se ocupa cu oferirea parolei
Stii tu vorba aia, copilul care nu urla ramane cu buricul netaiat...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
sustin algoritmul ruxandrei
, cu mentiunea ca 'grupul de control' sa varieze in functie de care a fost mai activa in zilele cu pricina, cine a avut timp sa citeasca tot...mai apare o problema: e nevoie de acordul tuturor, adica sa nu ma trezesc ca i-a trimis deja x parola pe pm...ceea ce ar fi nasol...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
flore26 spune:
HELLOOOOOOOOOOOO!!!! Am adresat o intrebare mai devreme...sau nu exista carucioare bune pana in 5 milioane? Sau toate aveti scumpatati??? Please help!![]()
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
flore26 spune:
Bun...atunci ziceti macar atat: www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2101" target="_blank"> asta sau www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=1465" target="_blank"> asta ![]()
![]()
Erau reclame

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
dianocica spune:
quote:
Originally posted by flore26
Sau toate aveti scumpatati???
eu zic sa strangi din dinti si sa ajungi la 7 unde ti l recomand pe ala de la chicco ca al meu, varianta sport care e de nota 10. confirma si mama motan, femeie cu experienta vasta in ale carucioarelor...

diana si david 03.12.06
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by flore26
Sau toate aveti scumpatati???
eu zic sa strangi din dinti si sa ajungi la 7 unde ti l recomand pe ala de la chicco ca al meu, varianta sport care e de nota 10. confirma si mama motan, femeie cu experienta vasta in ale carucioarelor.... mai ieftin chiar nu stiu
diana si david 03.12.06

Na, hai ca mai imping putin...da se lasa pe spate?Adica sa doarma?FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9
Donia spune:
Se vede ca m-am culcat tarziu azi-noapte? Trebuie sa va anunt ca era 1 trecute cand mama lui shineva m-a trimis la culcare, fara ea poate era chiar mai rau... trebuie sa ma disciplinez, ca nu se mai poate. Ia sa caut biciul ala ca sa-mi mangai spinarea cu el... ia te uita, pesemne ca l-am perdut! ![]()
quote:
Originally posted by Mirona
Cu parola - ce va venii acum?
Raspuns:
quote:
sa avem o oarecare siguranta ca nu se-ascunde nu stiu ce bau-bau dubios in spatele nick-ului de mamica iubitoare
Ca mi-e frica de bau-bau, de aia!

Pupici pentru Kara minunata, ce frumos sta ea in picioruse, ce frumos rade, ce trening frumos roz si... ce de bile! Mai ascunde din ele, cam 90%, ca altfel nu te vad bine facand curatenie
Si momentul drobului de sare
De acord cu propunerile Ruxandrei si asizei, parola data dupa un numar de mesaje si timp (nu mai repede de 1 luna si de 50 de postari - e o propunere) si dupa acceptul a cel putin 3 mamici active. Si parola se da la cerere, ca in lumea virtuala e mai greu sa oferim parola, painea si sarea, ghirlandele hawaiene, sa dansam hula, etc
Iar referitor la cine sa o schimbe, eu nu ma bag, ca sunt femeie maritata cu doi copii mici. Facem munca in echipa, unul propune, cativa discuta, cativa executa... asteptam voluntari
P.S. Aveti chef de un joc? Cine a rostit replica pe care am folosit-o la inceputul mesajului, si anume:
"Pesemne ca l-am perdut!"
Mentionez ca era vorba de un "belet" - filmul, personagiul si actorul? (unul din cei mai dragi mie!)
dianocica spune:
hai ca daca nici astia de la chicco nu mi dau comision..ma reprofilez...
. deci:
*8 roti mari (nu mertan..nici mingii de tenis..intre), pe spate cu frana, pe fata mobile, se rotesc la 360 de grade, se pot si bloca
*din categoria usoare
*cos de chestii detasabil, fundul din cauciuc, lateralele din plasa-pana la 4kg(eu am pus si vreo 10...
)
*husa complet detasabila se baga la masina-giugiuc
*husa pt picioare-tot la masina
*husa pt ploaie
*centuri in 5 puncte, noi o purtam in 3 ca alelalte il enerveaza. si e super buna si asa
*spatar reglabil in 4 pozitii, 1 orizontala, 1 la 90 de grade
*aparatoare de soare pe care o poti regla oricum, nu-i bate NICIODATA soarele in ochi. din doua bucati, una acopera complet si spatele, pt cand bate vantul tare
*sistem de strangere umbrela
*e foarte usor de manevrat
minusuri:
*nu incape in porbagaj de matiz sau ford ka ![]()
*nu are maner reversibil
daca-mi mai amintesc ceva editez
diana si david 03.12.06
flore26 spune:
quote:SUPER, da ce fac, il trag dupa matiz...sau merg pe jos...sau il las acasa...ca am matiz
Originally posted by dianocica
hai ca daca nici astia de la chicco nu mi dau comision..ma reprofilez.... deci:
*8 roti mari (nu mertan..nici mingii de tenis..intre), pe spate cu frana, pe fata mobile, se rotesc la 360 de grade, se pot si bloca
*din categoria usoare
*cos de chestii detasabil, fundul din cauciuc, lateralele din plasa-pana la 4kg(eu am pus si vreo 10...)
*husa complet detasabila se baga la masina-giugiuc
*husa pt picioare-tot la masina
*husa pt ploaie
*centuri in 5 puncte, noi o purtam in 3 ca alelalte il enerveaza. si e super buna si asa
*spatar reglabil in 4 pozitii, 1 orizontala, 1 la 90 de grade
*aparatoare de soare pe care o poti regla oricum, nu-i bate NICIODATA soarele in ochi. din doua bucati, una acopera complet si spatele, pt cand bate vantul tare
*sistem de strangere umbrela
*e foarte usor de manevrat
minusuri:
*nu incape in porbagaj de matiz sau ford ka
*nu are maner reversibil
daca-mi mai amintesc ceva editez
diana si david 03.12.06
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9