Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Marani, hai ca m-am luat cu dragostea si am uitat sa raspund. Pai papa binisor Sara. Eu sunt multumita. A papat supa de perisoare, dovlecei umpluti si supa de pui cu fidea fara ou. Ma bucur ca papa cat de cat bine la pranz ca ea ar manca numai branza, iaurt si fructe daca s-ar putea. Laptele cu cereale seara la lingurita si cam atat. Dimineata i-am mai dat lapte cu cereale si manca putin si isi facea o scarba...asa ca-i dau fructe cu branza si cereale.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by madaluta

quote:
ete flori, stie... le cauta si incearca sa le mai potriveasca, adica mai da cu ele de joc in incercarea de a le baga in locul potrivit ... uneori ... cand are rabdare sa stea locului 2 minute ... eu cred ca chestia asta cu formele e pe la 1 an si ceva, daca nu ma insel... atunci vor sti sa bage formele pe gandite si nu pe nimerite, adica sa inteleaga ca aia e bila rosie si merge in gaurica rosie, ca patratul mov intra in gaura patrata mov... tb sa mai citesc, dar chestia cu intelesul formelor e muuult prea devreme acum

..m-am mai linistit citind ce-ai scris...chiar voiam sa va intreb de cand trebuie sa stie sa bage formele, caci al meu n-are nicio treaba..da chiar niciuna.Inca ii plac zornaitorile, jucariile muzicale si mingiile..In rest..nicio sansa. nici macar nu este atent la ce ii arat eu. se plictiseste exagerat de repede de o jucarie..1-2 minute..mai mult nu..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

...l-ai descris pe Denis??? ...Nu, stiu ca nu, dar la fel face si el...deci no worries...pfiu, m-am linistit si eu...

De ce a fost bannata Aelita? Face cineva un rezumat, please????...

Azi i-m dat pentru prima data supica de pui cu taitei...bineinteles ca am blenduit pana si taiteii ca tantalici al meu iar s-a inecat! ...I-a placut! I-am dat ffff putin ca felu' doi a fost mult mai gustos!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by porumbita80

fetelor va multumesc din suflet dar e gresala de tipar cine a facut lista a gresit eu sunt pe 9 decembrie 1980, imi cer scuze. Deci dau de baut in decembrie as vrea eu sa fiu fecioara dar sunt prea incornorata sunt sagetator.
Revin mai tarziu va pup

Sa traiesti si azi si la iarna!
LORY

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Refritor la mers... Incerc sa nu il fortez. De la 4 luni el a dat semne ca vrea sa se ridice in poponet de la 5 ca vrea sa paseasca.
In ultima saptamana a "explodat": a mers bine de-a buselea ca se tara pana acum in "transee". Se ridica deja pe obiecte: pat, scaun si mobila, usi.
In patut sta in genunchi.. pt ca inca nu am coborat salteaua. Asta seara nu-l mai las pe al meu consort ... imi este frica sa nu-l gasesc in picioare pe Matei.
Deja trage de sertare si cotrobaie in rufe. Le detesta. In cos sau sertare, scoase din masina... il enerveaza si le flutura si scutura...

BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni

Matei_dec_2006_laNastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

si ca sa polemizez si eu putin

am spus ca pun un praf de sare in mancarea bebeului si deja am iscat controverse, cu toate ca s-a mai discutat subiectul asta de nenumarate ori

am fost de acord cu el, am evitat sarea cat am putut, dar anumite preparate pentru bb chiar au gust de kk fara un pic de sare...chiar amestecate cu iaurt sau branza sau fructe.si nu le manca...asa ca de la 9 luni am pus un praf de sare IN UNELE mancaruri ( de ex cele care contin brocoli sau conopida sau cartof, caci dau mancarii un gust nustiucum...iar UN PRAF DE SARE face papica chiar delicioasa)

ma intreb borcanelele de legume cu sare/fara sare sunt mai sanatoase pt bb decat o mancare proaspata cu un praf de sare in ea? ma indoiesc...sunt pline de x si y..eu vad cum se face pireul de legume cu carnita facut azi dupa doar 4 ore de stat in castron...schimba gustul, consistenta, se acreste..borcanelele alea care nici macar nu sunt tinute la frigider in supermarketuri sunt infiniiiitt mai sanatoase decat o mancare cu sare? intr-adevar bine zicea asiza...fiecare decide ce crede ca e mai bine...

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

si ca sa polemizez si eu putin

am spus ca pun un praf de sare in mancarea bebeului si deja am iscat controverse, cu toate ca s-a mai discutat subiectul asta de nenumarate ori

am fost de acord cu el, am evitat sarea cat am putut, dar anumite preparate pentru bb chiar au gust de kk fara un pic de sare...chiar amestecate cu iaurt sau branza sau fructe.si nu le manca...asa ca de la 9 luni am pus un praf de sare IN UNELE mancaruri ( de ex cele care contin brocoli sau conopida sau cartof, caci dau mancarii un gust nustiucum...iar UN PRAF DE SARE face papica chiar delicioasa)

ma intreb borcanelele de legume cu sare/fara sare sunt mai sanatoase pt bb decat o mancare proaspata cu un praf de sare in ea? ma indoiesc...sunt pline de x si y..eu vad cum se face pireul de legume cu carnita facut azi dupa doar 4 ore de stat in castron...schimba gustul, consistenta, se acreste..borcanelele alea care nici macar nu sunt tinute la frigider in supermarketuri sunt infiniiiitt mai sanatoase decat o mancare cu sare? intr-adevar bine zicea asiza...fiecare decide ce crede ca e mai bine...

varsta Octavian;

Te pup si eu inapoi ...dar nu erau controverse...ci puncte de vedere asupra unui lucru cert: borcanelul ce l-a mmancat ieri Denis si intrebarea mea (retorica, de altfel) ca de ce, astia de Hipp, cu BIO lor cu tot pun sare in mancare...ca noi toate trei (eu, Diana si Ruxandra) suntem de acord ca NU sare in mancare (din cate-mi amintesc) ...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Bine ca stau bine mersi pe forum si de la 5.00 am programare la dentist!!!! ...M-a apucat logoreea...Ma duc pana nu m-apuca-al meu de-o aripa sa ma ia cu forta de la calculator...Mai vorbim diseara...Mi-e groazaaaa de dentist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

hahahaha
Na ca te-am felicitat in avans!!! Sa ne traiesti oricum!!!

quote:
Originally posted by porumbita80

fetelor va multumesc din suflet dar e gresala de tipar cine a facut lista a gresit eu sunt pe 9 decembrie 1980, imi cer scuze. Deci dau de baut in decembrie as vrea eu sa fiu fecioara dar sunt prea incornorata sunt sagetator.
Revin mai tarziu va pup

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

..iar eu am simtit nevoia sa ofer explicatii suplimentare....

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Pt grupul de aprobare propun, de exemplu:
Mirona, Donia, Asiza, Dianocica, Roxanica, a_deju, Dandusa, Ktrinel, Laura13, Bamboletta, Alexandra, Dia, Teutz, Desiree, Aelita, Flore, Madaluta, Adina, Raluca_u, Ralumat, Yagmur, Dianarus, Aka, Lavinia_p, Danita, etc., etc. (lista ramane deschisa)

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

..hmmm,hmmm..adecalea imi dreg glasciorul.....se bate la usa sau se intra pur si simplu?

asizule distractie maxima la dintar, multumim de intrebare, beoaca face bine.

problema sarii in borcanele de hipp am ridicat-o si eu acum o suta de mii de ani. am intrebat tovarasa pediatra, a spus ranjind pe sub mustata ca de, si ei vor sa-si vanda produsele si a mai adaugat, pentru ausländera de mine, ca sa nu-mi fac probleme, in germania tot ce tine de bebei e supravegheat foarte atent..
m-a mai informat ca sare nu se da copiilor pana la un an pentru ca acestia devin adultii care isi sareaza pana la extrem mancarea.

de mers nu mergem decat in 4 labe. dar repede ca vantul...´

danut ciudata cumnata ai...oricat de deteriorata era relatia in ochii ei, se pune mana cel putin pe telefon si se spune ba, nu mai vin acasa, ba...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput