Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cu ziua-neziua Porumbitei.. ultima data cand m-am uitat parca nu era in aceasi zi cu Lorym. Pesemne ca eram .

Asa ca, rectificare:

pt Lorym.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaCat

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Oanacatt, face kk de 3 ori pe zi. Asta nu e musai o pb. Da cum e kk?

Face foarte moale la fel ca inainte doar fara mucozitati.

Deci tot e mai bine. Sunt cazuri in care burticii ii tb mai mult sa-si revina. Multa rabdare. Aveti si un tratament in afara de regim? scuze nu mai tin minte daca ai povestit..

.. si destul pt azi, ma duc si eu la

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

multumesc tuturor pentru incredere

- am schimbat parola la toate cele 4 mailuri - unul yahoo si 3 gmail.
- trimit maine Pm tuturor fetelor din comitet (si cele mai active si uitate din comitet ) - asta seara nu ma mai lasa fii-mea.

ne incearca si pe noi o raceala.
a inceput cu ceva maraieli - nu a dormit bine toata noaptea si toata ziua - am fugit la pediatra sa o caute ... la plamani nimic, la urechi nimic, in gat - nimic.
Seara au inceput mucii sa curga.
Baga nurofen si oscillo. Batista bebelusului si saruri marine.
acum ma cheama.

deci scuze ca va las in ceata pana maine .... .
noapte buna si ... pe maine.

Miro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

multumesc tuturor pentru incredere

- am schimbat parola la toate cele 4 mailuri - unul yahoo si 3 gmail.
- trimit maine Pm tuturor fetelor din comitet (si cele mai active si uitate din comitet ) - asta seara nu ma mai lasa fii-mea.

.. inca n-am plecat. Miro ai grija.. parca daca trimiti PM la mai mult de n useri poate fi considerat spam?? Nu stiu sigur; parca asa am citit la un subiect.

Daca e prea complicat si ca sa nu pierzi prea mult timp, poate trimiti la cate poti si ele sa trimita la randul lor mai departe..

Multa sanatate Karei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetele mele dragi!!!
imi pare asa de rau ca am asa putin timp,de cateva zile nu am mai apucat sa intru pe forum,si tot asa la ora asta imi termin treburile,si sunt terminata,imi arde spatele de durere,si de oboseala.Or veni si zile mai bune...sa am mai mult timp...
Alessia e bine,are ea fitele ei,dar se accepta,sunt zile cand face figuri la papa,zile cand nu,merge si ea cativa pasi singurica,nu fortam nimic,cunoaste toate figurinele de pe peretii din camera ei,zice cum face ceasul,tic-tac,mor cand se apuca de discutat,e mortala!Stie unde e nasul,gura si ochii,numai ca nu-mi scoate ochii atunci cand vrea sa imi arate.
imi e dor sa stau mai mult cu voi,dar imi voi face timp pt asta!!!
Maine seara ies din rutina,am o invitatie la un fashion show,merg cu prietena mea,sper sa fie fain!!!
Va pup cu drag pe toate!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by flore26

HELLOOOOOOOOOOOO!!!! Am adresat o intrebare mai devreme...sau nu exista carucioare bune pana in 5 milioane? Sau toate aveti scumpatati??? Please help!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

eu tocmai mi-am luat carut no-name la 170 ron sunt fff multumita, nu are maner reversibil (asa se zice???), e sport dar se lasa spatarul pana la orizontala, husa de iarna/ploaie....e ok pt cat va mai sta el in carut.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

No, sara buna!
Am tot citit, am tot citit si acum toate se rotesc in mintea mea ingusta
Ruxandra, sunt super magulita ca m-ai mentionat si pe mine printre membrii de baza si de vaza! eu nu sunt o prea buna organizatoare, n-am talente din astea "manageriale", dar sunt perfect de acord cu voi, dragele mele!
Dandusuleeeeeee, da' voi mancati acolo ca boierii (desi nu cred ca boier Grigore degusta asemenea mancaruri sofisticate). Ce paste folositi?? Si le blenduiti sau le papati bucatele? Aaaaaaaaa,acum vad ca voi serviti bucatele.
Chiar asa, am niste intrebari pt. fetele mele istetze:
1. Cum preparati ardeii si rosiile?? Fierte sau crude?
2. Pentru mamicile ai caror copii papa inca blenduit, cum faceti cu pastele? Le blenduiti acolo pana se fac varza? ca suna cam aiurea.
3. noi adoram iaurtul. putem papa zilnic iaurt??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Lorym!!!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei, Adina de Raluca si Ioana Teodora de Roxanal!

Donia, multumim pentru incurajari! Teutz, bine ca ai aparut, ca vroiam sa le dau pe vreo cateva fete cu "D" pe mana politiei ca ti-au facut ceva pe la vreo intalnire... Nu, ca-s fete pasnice! Alexia a fost cauza, m-a tinut ocupata tare! Eu ii mai dau sa bea iaurt din pahar si ii place la nebunie! Apa bea din canuta cu cioc.
Yagmur, bine ai revenit din vacanta! Si noi te iubim, mai mamico!
Oanacat, sper sa scapati cat mai repede de diaree! Multa sanatate!
Danutz, Danita
Flore, multumim pentru urari si incurajari! Offf, saracuta Alessia! Sper din tot sufletul sa fi fost doar o intamplare si sa doarma bine de acum incolo! Imi pare tare rau! Felicitari pentru “mama” cu adresa! Iubita de ea, voia la mami in brate!
Dianarus, of, of, de-abia s-a facut bine Marc si acum e Ianis bolnavior! Imi pare tare rau! Multa, multa sanatate lui Ianis!
Madaluta, si eu am crezut la fel, dar acum am citit ca DA apare, in general, dupa varsta de doua luni.
Mirona, frumoasa foc e Kara! Si seamana cu mami… bucatica rupta! Sunt de acord cu propunerea ta. Multa sanatate Karei, sa treaca repede mucisorii!
Ruxandra, Asiza, mi se pare ok cum ati propus sa facem cu parola de la mail-ul comun.
Kikineata, din nefericire nu e doar o alergie la un aliment nou (nici nu-i introdusesem ceva nou in perioada cand au aparut petele). Mi-au confirmat si pediatra si dermatologul ca e DA. Am si eu Stelatopia de la Mustela.
Bambo, insanatosire grabnica! Va urez si eu sa nu revina DA! si multumesc!
Marani, vai, ce ma bucur ca e bine pisicuta! Saracuta, mai e si graviduta!
Panaa, super ideea pentru tort!
Chris, multa sanatate lui pisi!
Aka, felicitari Cristinei pentru ridicare!
Dianocica, intr-adevar, folositor mailul ala!
Ruxandra, asa care va sa zica, ti-ai facut de cap. Aa? Bravo tie!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Adina,
Roxanica, ardeiul si rosia i le dau numai fierte, paste inca nu i-am facut. Iaurt ii dau cam o zi da, o zi nu. Nu stiu daca e ok asa sau nu.
Ce sac de dormit mai grosut, asa pentru vremea asta, aveti pentru bebei? Eventual de unde l-ati cumparat, cat a costat... daca puteti pune si vreo poza, va raman profund recunoscatoare! si multumesc!

Noapte buna, iubitele mele mamici si scumpii nostri copilasi!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Deaici avem niste pozici noi!!!pusici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput