Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by anamana123

mihael@, scuze ca n-am raspuns! stiu io de ecoflorina. se da tata sticlutza intr-o zi, dar in 3 reprize! sau macar doo.
nu pot sa-ti scriu acum unde sunt stelutele, ca cica-i dau papa mariei....

mai tarziu

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

merci, chiar nu apucasem sa-i dau

hai sa va zic ce am mancat eu acuma, ca s-o oripilez pe soacra vegetariana a lui Carmen am mancat costita de purcel prajita cu mamaliga...cred ca o sa-mi fie rau, dar asta e

tzuna, ce nazdravana e Mariuca, ar trebui sa ai mereu aparatul pregatit ca s-o surprinzi

radcarmen, eu vasele ei le spal cu detergent de vase si le clatesc bine cu apa rece iar apoi cu apa clocotita...biberoane nu folosim

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

am primit rasfat... am primit carte (eu is complet terminata dupa carti, daca-mi dai carte nici mancare nu-mi mai trebuie), am primit trimitere la salon de cosmetica...si-am mai primit eu, da' nu se poate spune pe post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna ziua, fetelor
La multi ani, Laina, Roxigeo! Sa fiti sanatoase si iubite de puii vostri.
La multi ani Giulia, Victor, Raluca Ioana si Andrei,Aida,
Matei, Sara, si manzul meu Lucas.Sa fiti fericiti, sanatosi , cuminti si destepti. Va pup pe toti

Sa nu uit.Daca va intereseaza site-uri cu vanzare de haine (Roxigeo, parca tu erai cu laredoute si am auzit ca nu mai livreaza in romania) stiu cateva site-uri de vente privée, daca vreti.Sunt haine de firmareduse.De exemplu acum sunt haine Catimini in vanzare. So, dati pm sa nu fac reclama. Acum cateva zile au fost D&G, da' si reduse nu te puteai apropia.
EDIT: Acum am vazut ca nu livreaza decat in Franta.
Futui! Mai sunt site-uri si in Italia, da' nu le stiu.Da' sunt tare interesante.
Azi am papat 80-90 g de piure de morcov.L-a ras, statea sa-mi manance lingurita, da' nu mai mananca atata lapte.A baut foarte putin. Aporpos, deci trebuie sa manance cel putin 500ml de lapte pe zi? Si mai tarziu, aveti vreun grafic, ceva? De ex la 8, 9 ,10 luni cit tre sa manance.Asta pana ma duc la dr sa-l intreb.
Despre progrese, ce sa va spun.Cum zicea Roxanici,de-mi zicea vreo mamica in parc nu credeam.
Lucas, sta in fund, dar putin timp dupa care cade in botic. Nu merge de-a busile, nici gand.Nu se ridica in flotari, nu, nu, nu.
Daca se plictiseset burta, ca si Rares incepe sa urla, daca isi scapa jucaria si n-o mai poate lua dintr-o miscare, la fel.
Ce face, si mor de placere, im pune mainile pe fata, nu pot sa zic ca e mangaiat, mai mult curioziatea,sa simta ce e acolo.Asa-i face si lu' tatasu' dimineatza.
Doarme mai bine de cand doarme cu mine in pat.Cat a fost racit l-am luat cu mine, dar astept sa-i treaca si-l mut. E dureros si petnru mine nu numai petnru el ca ma obisnuisem, e asa de bine.
Imi ia mana si mi-o impinge sa-i fac o jucaria sa cante, da' el nu vrea s-o faca.Tre sa apese pe niste butonase si ma pune pe mine.Probabil ca ma vedeam ca fac asta si nu-si da seama ca si la el ar face.
Cam atat, fug sa-i tai unghiile ca doarme

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

stefaniyaaaaaaaaaaaaaaa, nu ne mai lauda atat ca ni se urca la cap!!!

amma, aici n-am gasit decat borcanele olvarit si bledina. sa incerc si alte magazine gen carrefour!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Fetelor mie nici prin cap nu mi-a trecut sa ii sterilizez si vasele din care manaca pentru ca sincera sa fiu ar trebui sa sterilizez si srorcatorul si mi-e mai greu .
Sper sa nu aiba nimic printu da nici nu ma gandesc sa ii sterilizez si farfurioarele. Asta imi mai lipseste ca nu am destul de lucru.

Fetelor cu bebei "comozi" (inclusiv eu) facem o echipa?

Vlad, dupa vorba "de ce sa ma obosesc si eu daca tot face mama" nu se prea omoara cu progresele. Sper sa isi revina pana se insoara.

Aaaaa. azi a papat mar copt cu o lingurita de para si cereale de la Milupa. Am reusit sa il fac sa inghita ceva. Acuma sa vedem daca nu face kk moale de la para. Wish me luck.

Va pupam

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani Roxygeo si Laina. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri inca un secol.

pentru albinutele si bondarei care azi mai implinesc o lunisoara: Raluca Ioana si Andrei, Victor, Aida, Matei, Lucas, Giulia, Sara.

Multi ani fericiti impreuna, Laina si Lumi_Nag.

Marta - Victor sa treaca vaccinul. Cum a reactionat?
Iunia - pe unde umbli?
[b]Mady[b] - sa-ti fie de bine. Iti sta bine cu parul scurt.

[b]Amma[b] - mersi de sfatul cu sarea in apa. Asa i-am facut ieri lui Raul. Si i-am pus in nas apa de mare. Se pare ca e mai bine. Temperatura oricum nu facuse. Eu nu am putut sa fac baie in cada, ca tocmai au venit rusii in vizita. Pentru prima data dupa 15 luni.

Si eu ma lupt cu diversificarea. Imi vine sa-mi iau campii. Piure de legume nu vrea, abia mananca vre-o 2 lingurite, si alea cu urlete, in schimb bea zeama chioara, cam 60-80 ml. Azi dimineata i-am facut mar copt, si a papat vre-o 5 lingurite si gata, a inchis gurita. In schimb cand i-am dat biberonul cu suc de mar, a papat to (vre-o 50 ml). De maine incerc sa-i bag si suc de morcov langa mar. Si cumpar scortisoara, sa pun la mar copt.

Ce-mi lipsesc stelutele, ca ma mai inspiram de la ele de retete.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, roxygeo si laina! sa aveti parte de tot ce va doriti!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxygeo, Laina
Si multi ani impreuna Laina, Lumi_Nag!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI ROXYGEO SI LAINA.SA FITI SANATOASE, IUBITE SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA.

LA MULTI ANI BEBELUSILOR CE AU MAI IMPLINIT 1 LUNA.S AFITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA AVETI NUMAI BUCURII IN VIATA.

LA MULTI ANI PENTRU 3 ANI DE CASNICIE LAINA SI LUMI_NAG

LA MULTI LUNI SI ANI FIULUI MEU VICTOR.SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATEA SA TE BUCURI DE TOT CE E FRUMOS IN VIATA, PUTERE SA INVINGI GREUTATILE SI UN ZAMBET CALD SI O VORBA BUNA SA ALINI SUFERINTELE CELOR DE LANGA TINE.TE IUBESC MAMI CUM NU AM MAI IUBIT PE NIMENI PANA ACUM.

rpd

Mady iti sta bine tunsa.
Tzuna totu-i bine cand se termina cu bine
Anne multa sanatate.Ai nevoie de ceva? Da telefon..Cornel e inconcediu si poate te ajutam noi daca avem cu ce.Da-i si lui Raul VIt C natural cate 5 picaturi pe zi.
Elena Giulia felicitari baiatului tau Arthur.Acum sa-ti ieie pantofi casa alergi dupa el.
Paxela am gustat Paracetamol si panadol.ultimul nu-mi place ca e gretos de dulce si Victor imi seamana.Eu ii dau Paracetamol de la 2 luni cand a avut muci si temperatura.Panadolul e de decor la noi
Stefanyia,Rebiana si Gabi78 va rog frumos nu ma mai laudati ca zic astia ca suntem d'alea...nu serios...sunt un om ca si voi...m-am simtit rusinata pentru ca eu nu prea primesc si nici nu stiu sa primesc complimente.Va multumesc pentru aprecieri dar repet..Toate suntem deosebite
Lumi_nag raspuns la ulcer daca mananci la Tv cum am primit asa iti ttransmit: cica in primul rand inghit mai repede si nu se mai impregneaza alimentele cu saliva lucru esential in procesul de digestie si apoi cicase mai secreta niste hormoni functie de imaginile vizualizate care duc la cresterea secretetie de suc gastric.

Fetelor iertati-ma ca nu raspund la toate dar azi am fost la vaccin si am fost cam maraiti.Acum dormim.Si mami si tati nu au mancare si trebuie sa gatim.Doar 2 vorbe de la bilant :8400g si tot 69cm.Dr a zis ca e cat un bb de 9 luni si sa incep sa-i dau urmatoarele:
-fructe piure la ora 10 cu biscuiti rasi.Exclus:PARA, PRUNA, STRUGURE ,PEPENE
-legume pasate cu 1/4 galbenus de ou sau 1 lingurita de caren de pui neparat fiarta separat sau pilaf sarbesc (orez cu legume) pasat sau mancarica de legume cu carne.Una din astea.Fiecare nou aliment se introduec la 1 saptamana.Zeama de la legume doar de ste dupa piure.
-branzica calcica cu fruct sau iaurt cu biscuite ras la 18.
-dimineata si seara (adica ora 6 si ora 22) lapte si cereale.
Ma bucur doar ca nu a zis de sare in mancare sau de zahar.Mi-a rec cereale de la Nestle.
Interzis cu desavarsire PUFULETI.cica are 2 bb-ii in spital de la ei.
Interzis ciorbe cu zemuri acre in ele.Doar bors dupa 8 luni dar muasi din tarate nu din ala din comert ci facut in casa.

Cam atat.Va pup.Poate mai intru azi.Daca nu ...va pupam dulce, sa petrecti frumos aceasta zi si sa ne auzim cu bine maine.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

feteleeeeeeeeee cochetele

am masurat si io pt prima data supa ( ca piureu mai cantaream din cand in cand) a mancat asa: 130 ml supa crema( noi mancam supa numai crema cu lingurita , nu i-am dat never ziama chioara sau cu bibe, am avut io un fix)si 115 gr piure de zarzavele + carnita de pui.
ma declar multumita

acu roade la o jucarea si CASCA!!!! o fi de la vreme...

lumi_nag multi ani de acuma inainte si sa fiti fericiti alaturi de print!
parintii mei au facut ieri 25 ani de casnicie!!!!le zic si lor LA MULTI ANI!!!!DESI LE-AM ZIS IERI ,si am fost cu tata sa ii cumpere un inelde aur . a fost o super surpriza pt mama.a fost dupa ea la servici ( a fost in schim de dupamasa) a asteptat-o cu flori, vin , mancare si lumanari si .....cu fartemiu acasa!

i-am zis sotului de fata cu tata:"io cand o sa am parte de asa o tratatie?"
raspuns:"pana facem noi 25 ani , mai este mult!"
a inceput sa rada tata si sotu de fata pe care o facusem

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput