Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 29
tzuna spune:
MADY-iti sta f bine tunsa scurt
DIANA- ai fost o mireasa f frumoasa- va urez "Casa de piatra!", iar cel mic era asa scumpel la patru ace....
Poate mai reusesc si eu s apun poze cu gaza.
laura_oana spune:
bzzzzzzzzzz
bantui singura pe aici???
eduard doarme, supa fierbe, pe forum e liniste.....io ...ma PLICTISESC
, cred ca ma apucde calcat camasile sotului![]()
revin daca mai da bzzzzzzzzz careva![]()
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
anamana123 spune:
mihael@, scuze ca n-am raspuns! stiu io de ecoflorina. se da tata sticlutza intr-o zi, dar in 3 reprize! sau macar doo.
nu pot sa-ti scriu acum unde sunt stelutele, ca cica-i dau papa mariei....
mai tarziu
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Laina spune:
bzzzzzzz! ![]()
multumesc frumos de urari tuturor, urez si eu toate cele frumoase si luminoase voua, aniversati sau nu 
noi....stam pe loc. vorbim, radem, am cam sistat incercarile de intoarcere, probabil asteapta pana o fi experta, sa-i iasa perfect. Ieri am serbat si 3 ani de casnicie cu sotu' din dotare. Bebelina e cam obraznica...seara avem program de plans si de nemancat bine...si vad ca si acu a papat cam putin si cam cu mofturi, dupa care a adormit. Mai am timp pana la 3 sa manance tot...
diversificare....mai asteptam. nu vreau sa o fortez, am zis ca pe la 5 luni incepem si noi asa incet-incet.
RADCARMEN: da, eu nu mai sterilizez biberoanele decat odata pe zi. in rest le spal bine bine cu detergent de vase si apa fierbinte, si atat.
SUZY off...ce-ai mai tras si tu...sa te faci bine repede.
fug ca iar matzaie...maaaama, ce bataie ii trag...mi-a facut numa chestii zilele astea! revin daca ma mai lasa 
carla_lia spune:
bzz!!
si eu sunt, dar doar in trecere ca tb. sa fac mancare.
La multi ani!! pt. Laina si Roxogeo.
Noi nu sterilizam biberoane, ca nu folosim. In schimb la 2 zile fierb castronelele din care mananca.
Am pus cateva poze. Uitati cum mananc ca o domnisoara ![]()
Lumi_Nag spune:
La multi ani! Roxygeo si Laina 

Sa fiti sanatoase sa va cresteti puii de om si sa aveti numai bucurii de la ei.
La multi ani si bondareilor care azi mai implinesc o luna.
Fetele, azi e prima zi pentru Geoegica fara TV si fara videoclipuri.Pana acum se uita gales spre TV-ul negru ...de suparare.(si bebe si TV-ul)![]()
Iar de maine incepem sa educam pustiu rasfatat care a dormit cu mami in pat pana la varsta asta.Asa ca de diseara va dormi singur in patut si eu il voi supraveghea ![]()
Sper sa am succes.
George vad ca nu are de gand nici el sa isi ridice poponetul din pozitia pe burta, asa ca nu va merge prea curand de-a busilea si ii felicitam pe cei care o fac deja.In schimb sta batos in picioare daca il sustin, iar din pozitia culcat se ridica direct in picioare.(tinut de manute desigur)
Noi vad ca nu avem inca dinti si nici nu da semne ca ar iesi ceva, ca mami se benocleaza toata ziua in gurita lui doar doar s-o iti ceva si la gingia lui.
Cereale am luat de la Milupa dar cu 7 cereale de data asta, pentru 6 luni, desi noi abia peste 1 saptamana o sa implinim.Vad ca ii plac cerealele, iar cu supa tot certat este.
Nu stiu ce este azi in atmosfera ca doarme....dus.A dormit 2,5 ore de la 10 si acum de 15 minute iar doarme.Banuiesc ca este plictisit din cauza ca nu are televizor.Cred ca din cauza de TV copilul meu nu este nici prea vorbaret.Poate sa stea fara sa scoata un sunet si 2 ore
.Am gresit foarte mult in privinta asta si imi pare asa de rau...
Apropo, Martutza cum sa faca ulcer din cauza asta....ca m-am tot gandit dar nu imi dau seama.
Va pupam si sper sa mai revin azi.
George Catalin
Lumi_Nag spune:
La multi ani si pentru ieri Laina!
Ne-am casatorit in aceeasi zi.Si noi am aniversat ieri tot 3 ani de casnicie.Eu nu am primit decat un buchet de trandafiri.Ia zi tu ce ai primit?![]()
George Catalin
Lumi_Nag spune:
Haaaa!Ce scumpa este Bianca cu piciorusul in guritaaa.Pupam fetita dragalasa si pe mamica ei 
George Catalin
laura_oana spune:
aha , mai bzzzz-aiti si voi?
supa e gata,
eduard inca doarme!!!!!!sunt aproape 2 ore!!!!asa ca il astept pe printisor sa se trezeasca sa il hranesc.
beau cafea( a 2 cana mare), si....ma uit ce urat e afara si frig
brrr.
doarme acoperit de vreo 3-4 nopti nu zice nu( in conditiile in care inainte vreme in 2 timpi si 3 miscari era paturica toata sub fundul lui
), si-o fi dat seama ca e mai bie acoperit. am 19-20 grade!in casa.
fug sa pipez si o tigare daca tot e liniste ...![]()
naaa, ca s-a trezit, cred ca vrea sa ma las de tutun, asa patesc mereu.....cand sa trag si io o tigare hop ca s-a trezit
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
lilidana- e bine ca a inceput scoala cu dreptul.Sunt copii care se acomodeaza in cateva luni.Bravo pt asa fetita.
annmary - am vazut pozicile noi,frumosi copii.Mi-au placut la balaceala ![]()
anamana - eu chiar sunt indragostita de frumoasa ta! In fustita aia de blugi si cu incaltarile e o papusa...
Amma - stai linistita ca nu ma supar,stai sa-i vina randul si lui Carl cu dintisorii si sa ma vezi.il
pe Lucas si tine-o de nora pe Maria,ca frumoasa mai e!
Mady - sa-ti fie de bine pt tunsoare!Si eu am parul ondulat ca tine si de-asta am evitat mereu sa ma tund scurt.
Roxygeo - plimbare placuta!Croatia e o tara frumoasa,te invidiez
La multi ani Raluca Ioana,Victor Mihai,Aida,Matei Stefan,Lucas Nicolas,Irina Giulia,Sara Antonia,sa fiti sanatosi si sa cersteti mari si frumosi!
La multi ani Roxygeo,Laina sa fiti fericite si sa va bucurati cati mai multi ani de frumosii vostrii copii!
La multi ani fericiti de casnicie pt Lumi_Nag si Laina si inca 100 ani de-acum incolo
mama,ce de urari ![]()
Eu azi am avut noroc,am facut curat si Carl a fost un cuminte,acum am pus ceara pe foc,sa vad daca ma lasa sa ma epilez.
Pupici si o zi buna
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya