Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Neata,

LA MULTI ANI, ROXIGEO SI LAINA! SA NE TRAITI SI S AVA BUCURATI DE FAMILIA VOSTRA FRUMOASA.

Fetelor.....sunt distrusa.....am facut MASTITA la 6 luni jumate.....n-am dormit toata noaptea.....am niste frisoane.....ddeja i-au antibiotic.

Nu am avut timp s avitesc.....merg s adorm poate imi mai revin.....socrela sta cu puiutul m-am ridicat din pat doar s ama mulg.

tot stupul in special sarbatoritii nascuti intr-o zi de 12.[flo}

Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Va multumesc ca nu m-ati uitat si multumesc si de urari (si pentru azi si pt maine) ca doar nu puteam de ziua mea si a lu` bebelina sa nu vin sa va poftesc la....la rindul meu urez si o Lainei si albinutelor si bondareilor nascuti in aceste zile - La multi ani si multa sanatate!

Io sunt tot pe fuga...maine plec intr-o delegatie oficiala in Croatia si voi sta 8 zile...intr-un fel ma bucur, ca e o treaba importanta pt. mine si o plimbare....da` pe de alta parte atitea zile fara bebelina nu stiu cum o sa rezist.

O sa-mi lipsiti...pentru ca deja va duc dorul ca de atitea zile n-am apucat sa stau si io linistita sa va citesc si sa admir pozutele....doar botezul lui Raul al Anei am apucat sa-l vad pt. si Raul....poate voi avea net pe akolo...cine stie?!?!

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

mii de scuze, am uitat sa verific zilele de nastere!

La multi ani Roxygeo si Laina, sa fiti sanatoase, fericite si bebeii sa va aduca numai bucurii

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"la multi ani! laina si roxigeo . sa fiti sanatoase si fericte si bebelusii vostri sa fie ascultatori.

a mincat chipurile. Mult mai putin decit daca ar fi mincat fructe, dar a mincat. Aaa si nu pasta cum ieise cu blenderul si nici pasate cu fulcurita.. ci ciorba nene. Zeama cu bucatele.. Normal ca s-a fsacut... ca cicinelul. dar macar a mincat
acum plecam in parc

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

SCUZE

la multi ani!ROXYGEO SI LAINA.Ati mai urcat o treapta pe scara vietii si va doresc sa urcati in continuare cat mai multe, insotite de urarile noastre de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri si sa va bucurati in fiecare zi de comorile voastre!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi ani Roxygeo, Laina!!!

Suzy, multa sanatate, cum de s-a intamplat iar?

Diana, Raresu se intoarce, se intinde dupa chestii, isi ia singur jucariile/prostiile pe care le scapa, e foarte atent si prezent numai ca are kurul greu si nu vrea sa il ridice deloc si poate nici muschi ca nici in maini nu vrea sa se propteasca...numai in coate.
Ma multumesc cu faptul ca vad ca isi tine echilibrul in fundulet, sau cel putin incearca din rasputeri

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

roxanici: ok eventual tine-l cat mai mult timp pe burta... la un moment dat tot se satura si se impinge pana se ridica

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

roxanici: ok eventual tine-l cat mai mult timp pe burta... la un moment dat tot se satura si se impinge pana se ridica

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

nu se satura si impinge...se satura si incepe sa urle

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna intregului stup!

La multi ani Roxygeo si Laina!!!

La multi ani si sanatate si tot binele din lume pentru bebei si parintii lor, indiferent daca au sarbatorit sau urmeaza sa sarbatoreasca cate o aniversare, ceva. [eu la cat de des intru trebuie sa fac urarile in urma si anticipat].

Am reusit sa va citesc cu greu, dar pana la urma am dat de capat. M-am distrat cu voi si despre soacrele voastre, m-am minunat de progresele micutilor vostri si sincer ma bucur ca sunteti bine, cu mici exceptii. si noi copilasii si mamicile bolnaviori si va dorim sa va faceti bine cat mai repede.

Roxanici si al meu print e mai lenes asa din fire. In afara de faptul ca se intoarce de pe spate pe burta, sta mult mai mult pe burta acum si se joaca (inainte nu-i placea defel sa stea pe burta), rade in hohote cand ne jucam cucu-bau sau altele, imi face draga draga si "vorbeste" ceva nou, nimik spectaculos. As putea adauga "performanta" de a dormi rau noaptea din nou si de a se trezi la ora 3-4. Cateodata il fentez cu apa sau suzeta dar mai nou se foieste pana se scoala de-a binelea si vrea papa. Interesant e ca nu plange ca sa ceara papa doar isi suge puternic degetul de il aud din dormitor (el doarme deja singurel de la 3 luni). Singur e un fel de a spune ca doarme ptr ca dupa ce se trezeste sa ii dau suzeta, decat sa fac carare intre camera lui si dormitor ma asez in patul de langa patutul lui si fac manevre. De multe ori fac si o "binemeritata" pauza de somn pana pe la 6 (de la 3) ptr ca nu mai pot adormi. Da ce sa fac, e puiul meu si o sa ne dezvatam si noi, sper, de foitul asta noaptea.

Am incercat sa ne diversificam si noi dar e cam greu. Ca la cat e de sclifosit al meu si la lapte, va dati seama cam cum face la gusturile noi. Pana acum bem oarece suc de morcov cu marut, si papam ceva terci din mar copt (crud nu-i place, asa cum am vazut ca nu le place nici altor puiuti) cu cereale, sau mar copt cu nectarina si cereale. Azi vreau sa testez mar copt cu para. Sper sa guste macar si sa nu facem moale, dar incercam. Mai bem si lapte cu o masura doua de cereale. Si cam atat. Cred ca de sapt viitoare ma apuc de leguminoase, adica de pireul de legume si supica. Poate o sa ii placa mai mult (desi n-as crede). E la fel de sclifosit ca tac'su la mancare.

Sa raspund la intrebari sincer nu ma pricep si atunci nu ma bag. Si diversificarea o fac dupa capul meu si tinand cont si de pataniile voastre, a celor ce sunteti cu adevarat diversificate.

Dinti nu avem si nici nu cred ca vom avea prea curand ptr ca nu balim, nu roadem prea mult, si nu avem gingii umflate.
Felicitari dintosilor din stup si va dorim sa treceti (si sa trecem si noi) cat mai usor si de hopul asta.

Daca nu am raspunsuri macar am intrebari: fetele care nu mai sterilizati asa des biberoanele, cu ce le spalati? Cu detergent de vase? Ca ma gandesc si eu serios de la 6 luni sa o las mai moale cu sterilizatul ca sa mai capete si el imunitate.

Suzy, imi pare rau ca ai iar probleme cu sanii si sper sa iti treaca cat mai repede.

Scaun de masa, pentru cele ce nu ati achizitionat, va recomand cu caldura modelul www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=18&produs_id=231" target="_blank">acesta pe care il folosim si noi si mi se pare foarte practic (desi e cam scump).

Va pupam cu drag ca vad ca am scris o intreaga polologie.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hello!

SUZY- imi pare f rau ca ai facut mastita. sper sa-ti treaca repede si sa te poti ocupa de bebel.

ROXYGEO- sa te relaxezi in Croatia (asta daca-ti va permite timpul) ca ai de recuperat cu bebe cand te intorci.

ELYANNE- imi pare rau ca sotul nu a luat caruciorul potrivit dar cred ca pentru gemeni e mai greu sa gasesti. Bine ca aveti carut sa va plimbati. Pe la ce ora mai iesiti in parc acum? mi-ar prinde bine sa ne intalnim saptamnana viitoare ca tot raman singura.

ROXANICI- macar Rares are fundul greu dar Maria la cat e de usurica tot nu vrea sa stea singurica in fund mai mult de 2 minute, sa mearga de-a busilea (in schimb se taraste cu o viteza...), sa stea in picioare sustinuta. dar vorbeste toata ziua, rade in hohote, tipa, baga tot ce prinde in gurita... Ieri o pusesem in balansoar sa se joace dar spatarul era ridicat. M-am dus un minut sa duc scutecul si ea ce credeti ca facea? ii cazuse vaca jos si ea se aplecase pana la vaca. Statea tot pe balansoar (ca era legata) dar se proptise cu mainile pe covor si lingea vacuta. era asa comica dar m-am speriat cand am vazut-o cum sta si nu i-am facut poza. Adevaru-i ca ar fi putut sa se rastoarne cu totul sau cine stie ce sa faca. Nu o mai las singura asa.

Azi am fost la lucru si m-am intors la 12.30. Am mancat cititnd ce-ati mai scris voi. Maria dormea cand am venit si doarme si acum. Ce fetita cuminte am....

Mergi la inceput