Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 27
Mihael@ spune:
Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi toti sarbatoritii de azi 
Vad ca nu stie nimeni de ecoflorina, cred ca-i dau un flacon odata ca sa nu se inactiveze miscoricii aia de bacili
quote:
Originally posted by anamana123
btw! ati vazut ca fetele de la ian-febr au cam tirat-o toate????
io le-am gasit si le citesc cu maaaaaaaaaare placere!
te rog spune-mi si mie unde (mihaela165@yahoo.com)
kmi, am gasit-o intr-o dimineata rece ca gheata, o imbracasem subtire si ea s-a si dezvelit...cred ca de-atunci, altceva nu-mi vine in minte
stefaniya, am uitat aseara...multumim ca ne-ai admirat...sotul meu, ca sa fie modest, zice ca stefi a luat ce e mai frumos de la amandoi
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Kitty spune:
Parca nu am timp sa scriu, am fost din ce in ce mai ocupata zilele astea cu pregatirea lui Raul pt scoala, cu pusul pe iarna...Am mai inceput cate un mesaj, dar ba il pierdeam ca nu eram logata
, ba ma ridicam de la calculator si intra Raul sau sotul si inchideau
, ba aseara s-a luat curentul. Sa vad ce reusesc acum!
Martutza, Giuliei i-a iesit dintisorul drepta jos. Acum ne chinuim cu cel din stanga jos. Dupa cum zici imi vine sa-i fac incizie!!! Sa sti ca si eu imi faceam probleme cu medicamentele astea, spunea sotul sa o facem cu Calgel sau sa-i dam Nurofen si eu ma ingrozeam ca inca nu i-am fost dat nimic de mancare si nu vroiam sa bag niste chimicale in ea!
Kmi, Elyanne mi-a spus de fluor ca mai bine se dizolva cel care e impreuna cu vigantol, Fluor-Vigantolette , parca.
Elyanne, imi pare rau de caruciorul tau si in privinta celui nou
, cunosc!! La accidentul pe care l-am avut in iulie caruciorul nostru a suferit si nu se mai inchide-deschide decat foarte greu. Pe langa ca nu incape de el si mi-l inchide de fiecare data cand il prinde (ca sa ma chinui sa-l deschid) sotul meu a refuzat sa mi-l aduca pe cel oferit de niste prieteni, care era mult mai usor, avea cos mare sub el, era clar mult mai bun. Pai de ce sa mi-l aduca, ca doar odata pe saptamana cand iese el cu noi si nu trebuie sa faca si piata si nu-l doare spatele cum ma doare pe mine...nu simte cat mi-e de greu. Asa-i!! De ce sa mai dam bani si pe aerobic?
Anamana, ce m-am distrat de "diva" ta. Felicitari pentru dintisor!
Lilidana, felicitari pentru Karina ca e asa constiincioasa, multa putere sa faci fata la toate solicitarile, ca sigur nu-ti e usor!
Mady, cu tata seamana...nu fi suparata, eu am doi si parca nici n-am participat, ii spun in gluma sotului ca il banuiesc ca i-a facut cu alta!! Iti sta f bine tunsa, mi-ai facut si mie pofta!
Suzy, ce frumos ii spui puiului piscotel!![]()
Karra am auzit multe cazuri in care dintisorii apareau repede unii dupa altii! Ai grija cu dormitul, cu cat e mai mare e mai greu sa o dezveti!
ElenaGiulia, ne-am uitat la poze, dragut tare Arthur si fortos, cum face el flotari acolo! Nici n-am vazut pana acum ca ai 3 copii!!
Ce frumos! Felicitari plimbaretului!
Anne, sa-ti traiasca frumuselul botezat! Si tu sa ai putere sa treci peste toate! Biata de tine, nu are cine sa te ajute? E greu daca sunteti amandoi bolnaviori!
Tzuna, ne-ai tras o sperietura!!! Pupici Mariei, sa n-o mai supere pe mami! Si te inteleg cu bucuria ca ramai singura ca aseara am fost anuntata si eu ca pleaca la madrid in octombrie, ca de mult n-a mai fost, ca a refuzat totul ca sa stea cu noi. Mi-e groaza, nu stiu cum ma voi descurca si cu Raul, daca ploua cum il duc la scoala, nu mai am curajul sa conduc, mai ales la ora aceea si cu 2 copii in masina.![]()
Stefanyia, pupam frumuselul Carl, inca nu am putut face poze la dintisor ca nu se lasa!
Carmen, odata ce i-a iesit dintisorul s-a mai potolit, dar ei i-a iesit tot varful, adica asa o creasta, nu numai un coltisor. Acum ne luptam cu celalalt.
Rebiana felicitari pentru progrese si succes la lucrare!
Amma, draga mea, nu degeaba am nascut intr-o zi, asa ma simt si eu, ma dor toate oasele, mai ales picioarele si spatele, uit totul ca mi-e si jena de cei din jur... Ieri am inceput diversificarea, am inceput si cereale de la milupa, orez si porumb, o ligurita, mai tarziu am sa pun filmuletul cu prima mancarica! Saptamana viitoare ii dau pireut de morcovi daca accepta.
Zadi, trebuie sa ai multa rabdare, ca banuiesc ca e vorba si de gelozie... vrea sa atraga atentia, asa faceam si eu cu Raul, il izolam intr-o camera daca facea urat. Oricum cred ca toti reactioneaza cumva la venirea pe lume a unui fratior, ca se simt dati la o parte. Raul are 8 ani si tot am avut de tras cu el, desi o iubeste mult de tot pe Giulia. La noi s-a vazut la scoala si la somn schimbarea.
Roxanici,
mi-a fost dor sa te aud asa mai pe larg. N-am stiut sigur ca dintisorii sunt de vina, banuiam doar, ca rodea tot, dar rodea de multa vreme. Pana la urma totul a culminat sambata, cand a urlat nonstop si cred ca atunci i-a iesit. L-am observat luni dimineata doar. In privinta progreselor nu-ti face probleme. Cand era Raul mic, finuta mea care e mai mare cu 2 luni si jumatate decat el, era f ramasa in urma fata de el. Adica el la 6 luni umbla in 4 labe, statea in fundulet si ea la 8 luni si jumatate nu facea asta. Ei, a recuperat si l-a depasit, la 5 ani batea la sah copii cu 3-4 ani mai mari, a invatat sa inoate dupa 3 ore de curs de inot (Raul nici dupa terminarea cursului), picteaza superb, face balet. Nu vreau sa spun ca Raresul tau e ramas in urma ci ca nu conteaza atat de mult ritmul de acum pentru cum se vor dezvolta mai tarziu!
Mihael@, sanatate va dorim. Si Giulia a inceput ieri cu Milupa, dar nu are nici o reactie, dar poate a ta nu tolereaza ceva din compozitia lor.
Ma duc, ca am exagerat cu scrisul si astia urla amandoi! Zice Raul ca se distreaza!![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
laura_oana spune:
am revenit![]()
sa va zic: acu 2 nopti am avut o noapte criminalaaaa, eduard nu a dormit nici in brate, nici pe burta, nici cum, a urlat cat il tineau plamanii si a baut lapte noaptea EL CARE RENUNTASE SINGUR SA BEA LAPTE NOAPTEA PE LA 3 LUNI!!!!
ce o avea , azi noapte l-am pacalit cu ceai, dar pana cand nu stiu...s-a lasat singur si se apuca iara singur sa bea?????nu inteleg
.de mancat mananca bine peste zi, seara bea sticla de lapte fara dici o obiectie....ati patit asa ceva???
cat despre cei ce au furat carutu.....
sa le fie RUSINE!un gest foarte urat.
felicitari celor ce au dintisori, la noi inca se lasa asteptati, cred ca ma impusc pana ii dau, e sclifosit, matzait, cunosteti si voi..
eu m-am convins ca fiecare copil creste si se devzovlta in ritmul lui, atat timp cat e sanatos e OK.ASA CA NU MAI IMI FAC GRIJI DE GENU, al lu X face aia si al meu nu...paote al meu fece ceva ce al lu X nu face![]()
urla mogaldea
rvin
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
gabi78 spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rind va rog din suflet sa imi tineti pumnii pt ca in urmatoare jumate de ora o sa incerc sa ii dau copilulu meu supa.
M-am gindit ca daca tot maninca atit de bine la masa de dimineata care nu e chiar dimineata, atunci sa ii dau supa acum.
Vom vedea ce iese.
Poate il fac sa nu mai manince nici la masa asta.
Si o intrebare pt fetele care cumpara de la Zara: Cam cit costa o pereche de pantofi pt bebelusi?
am primit de la cineva o pereche. Ne-a auzit ca nu ii gasim lui Tudor ghetute cu talpa tare si ne-a dat o pereche nou nouta pe care baiatul lor nu a apucart sa le incalte. Sunt si bune de el si nu vrea sa ne spuna cit sa ii dam pe ele. De fapt nu vrea sa ii dam nimic, dar ma gindeam sa ii cumpar ceva cadou.
Si daca ghetele sunt un mil.. nu pot sa ii dau un gel de dus de 100 de mii. Intelegeti cum sta treaba. Si ma astept ca la Zara sa nu coste doar un mil ci mai mult. Dar nu stiu cit.
Va pup.
Sa stiti ca sunt la zi cu cititul dar stau prost la raspunsuri. 'Mnealui ma stoarce!
O zi buna!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
AAA si casa nu uit...
Tuturor celor care se "ingirjorau" ca bebelusii lor se trezesc noaptea....

De 3 nopti si Tudor se trezeste din nou!

chiar daca maninca la fel seara, la ora 3 se trezeste si maninca din nou! Am zis ca poate e de la dinti dar nu prea cred.
Ii place sa ne manince ficatii! Tocati foarte marunt. Nu la blender ca nu mai vrea pasta!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
Mihael@ eu i-am dat Biotics Baby cand i-am dat antibiotic si chiar a avut efect si cik da si pofta de mancare si creste si imunitatea!!!
Kittyeu nu ma supar...las sa semene cu tasu la fizic si la caracter cu mine...mersi de aprecieri pt tunsoare!!!
Gabi78 succes cu supa!!!
pupici!
mai revin!!!
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
Mihael@ spune:
Mady, sunt cam la fel, dar cica e mai buna ecoflorina. eu i-am dat biotics cand a avut diaree dar n-am observat o imbunatatire.
P.S. Iti sta foarte bine tunsa
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
diana_jors spune:
Neatza,
sa le iau si eu pe rand:
sarbatoritilor zilei!
mady: iti sta bine tunsa scurt
Si semeni cu sotul tau... Razvanel seamana cu voi cu amandoi.
laura_oana: Alex nu s-a trezit noaptea intre 5 saptamani si 3 luni... de atunci se trezeste de 2-3 ori pe noapte... si culmea e ca mananca bine. Aseara de exemplu a ras 240 ml lapte la 11 jumate, s-a trezit la 2:50 si a mancat iara bine... apoi din nou trezirea la 5 si la 7... nu inteleg de ce ziua poate sta nemancat cate 4-5 ore si se mai si joaca, iar noaptea doar 2-3 ore si doarme...
gabi78: succes cu supa! tinem pumnii 
roxanici, doina.todor: incercati eventual sa ii stimulati sa faca una sau alta... eu pe alex l-am rostogolit destul de mult de pe burta pe laterale si apoi pe spate pana s-a prins el singur cum se face... invers a gasit singur
. Vedeti daca intorc capul dupa jucarii colorate sau cantatoare, si puneti-le asa incat sa se intoarca/intinda spre ele... Adevarul e ca depinde si de interesul copilului, si al meu de exemplu n-a avut interes pentru pumnii lui (nu s-a uitat niciodata la ei mai mult de 10 secunde) si acuma nu manifesta prea mult nici pentru picioare (o sigura data le-a dus in gura, si atunci cu ajutor din partea mea, a ros 2 secunde si gata)... si uf, asa de mult as fi vrut sa-l prind cu picioarele in gura [:))]
Noutati noi nu avem, aceleasi treziri dese noaptea, acelasi meniu de lapte...
Si noi o sa mergem la Baby Expo, sambata sau duminica. Poate ne intelegem sa ne vedem pe-acolo ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
laura_oana spune:
fetelee pot sa ma laud si eu cu ce face eduard?
mie ca si la orice mama , mi se pare ca face MINUNATII , care sigur sunt normale la varsta lor![]()
asa sa ma laud
: face cuc -bau si singur si rade( daca are o batista sau orice in manuta isi pune pe ochi apoi o trage si rade mai ales daca ii zic cucu-bau, ii plac ecurile aprinse sau nu, daca il intreb unde e becu ridica capul sus si se uita la lustra si rade, pufaie toata ziua pfuuuuu si azi a scuipat prima data
, ii place sa se vada in oglinda si se intinde sa puna mana pe "el", daca ii zic sa ma pupe vine cu gurita deschisa si ma aleste toata pe obraz,
, daca il tin in brate face "barca pe valuri"
se balangane stanga dreapta de zici ca sare din brate, face diii calutule
si face cu manuta pe buza de jos ( ii faceam io brrrr br rbrbr)el nu face brrr, doar gestu.e mai rau ca o maimutica imita tot!si de 2 zile face draga-draga dar mai si trage niste palme de raman rosie in locul ala, si trage de par de mooorr.de ros la picioare e satul asa ca acum gasim altceva de ros...poate pe mami
CE NU FACE : NU STA IN FUNDULET DACA NU E SPRIJINIT, NU MERGE DE-A BUSILEA, MERGE DAR INAPOI CA RACU SI SE DISTREAZA TARE, SI STA IN 4 LABE SI FACE UN DUTE VINO CU FUNDULETU!![]()
sper ca nu -am plictisit sau suparat.
va pupam
laura_oana spune:
aaaaaa am incercat o chestie
i-am dat in fiecare manuta cate o jucarie si apoi i-am intins-o pe cea de-a 3 ( sa vad ce face) s-a uita la jucariile din mana( ca si cand s-ar fi gandit ce sa faca) a aruncat 1 si a apucat-o pe cea care i-am dat-o!!!
edy isi ia ce jucarie vrea din mai multe, cea care o prefera pe moment , se plictiseste o arunca( asta o face mai nou, da cu ele de se imprastie in bucatele) si isi i-a alta.
pupa mama baiatu.