Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 31
martutza spune:
Sterilizat vase ?nici vorba.Ar insemna sa stau nuaminbucatarie iar fimiu in incubator.totul se apala cu axion si se clateste ff bien cu apa fiarat si apoi musai cu apa rece.
Doar suzi si tetinele le fierb 5 min dac au cazut pe jos.Atat
Mersi tuturor de raspunsurile cu dintii.La noi mai e ceva de asteptat.
gata ca ma fugareste sotzu ca nu are de mancare![]()
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
diana_jors spune:
laura_oana: foarte frumos 
Ai mei au facut 25 de ani in februarie, dar tata e plecat la munca in franta de cativa ani asa ca ... s-au sarbatorit la nunta mea... la fix 25 de ani de la botezul meu ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Sterilizat: eu mai tin biberoanele in solutie, dar nu mai fac solutie zilnic... pe sticlutele de 260 ml parca scrie chiar pe instructiuni ca se spala cu apa fierbinte si detergent si atat...
Eu am judecat ca oricum baga in gura orice, si il tin si jos... pe saltelute speciale pentru el, dar se mai rostogoleste si pe covor si stiu eu ce face pana il duc inapoi?
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
laura_oana spune:
uraaaaaaaaaaaa
eduard a stat in fundulet cateva minutele fara sprijince bucuroasa sunt i-am facut si poze.dar...ai vostri stau fara sa se sprijine in manute, edy a sta putin fara sa se spijine apoi a pus mainile in fata si statea asa dar in fundulet, se pune???
statul asta in fundulet , ca habar nu am?
pupici
asa : de sterizizat...neh, doar tetinele si suzy, dar nu in fiecare zi, eu am numai sticlute de sticla ( sunt fan NUK) tetinele la fel , spal cu apa fierbinte cu detergent si limpezesc cu apa rece, castronelele din care papa nu am sterilizat never!vorba martei , am sta numai in bucatarie si copilu la incubator.
le spal si le clatesc foarte bine si nu am avut probleme pana acuma.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
ghibuadina spune:
Iar umplurati paginile.Ma tot chinuii sa citesc de azi de dim.Gaza doarme acum, de plictisit nici vb, ca se gaseste de facut.Suntem si cu tati acasa.
Azinoapte, dupa vaccin a fost k.Chiar a dormit mai bine ca niciodata.M-am speriat eu, ca pe la 3 m-am trezit si am gasit-o cu paturica cu care o invelisem trasa toata pe cap.cine stie de cd dormea asa?Mi-a f teama si-am luat-o cu mine in pat ca sa fie mai in siguranta(bine c-avem pat mare).O sa incerc sa-i cumpar sac de dormit sau sa-i fac eu unul dintr-o paturica.
Azi ne-a zapacit, ca dr mereu ne zice sa nu iesim si sa n-o inbaiem 48 de ore de la vaccin.Si noi nu stam chiar 48 de ore in casa dar avand in vedere ca l-a facut aseara, azi am hot sa nu iesim, ca-i si vant pe-afara si mai bine asa.
DESPRE STERILIZAT..fetelor, eu nu-i mai sterilizez nimic de pe la 5 luni.Si n-a patit nimic niciodata, nici ciuperca in gurita , nimic.Nu i-am dat niciodata cu glicerina in gurita.De calcat nu i-am calcat decat primele lucrusoare(cele luate de dinainte sa nasc).Ii spal cu det pt bb desi cred ca n-ar avea nimic sa folosesc unul obisnuit.
ROXANICI, uite cum am procedat eu cu inlocuitul mesei.Am testat-o in fiecare zi, dandu-i sa pape pana mi-a refuzat.La inceput(cam 2 sapt sa zicem ii bagam si laptic , ii faceam mai putin cu o masura, desi au fost dati cd radea si laptic in cantitate obisnuita)Apoi am incercat sa nu-i mai dau laptic dupa, si asteptam sa vad cd i se face foame.De obicei vroia mai repede de 3 ore, dar dc doreste urmatoarea masa dupa 2,30-3 ore, inseamna ca mancarea i-a fost suficienta.Dar sa stii ca nu-i o regula.Sunt zile cd nu vrea piureul de legume, ii fac lapte, altele cd nu vrea de nici unele.De ex azi nu prea s-a omorat ca e cam incarcata la burtica ca n-a prea facut kk.
Eu am zis ca nu mai urmaresc nicio schema.Spre ex, de ce nu PARA MARTA?Alexia papa ff bine para, desi nu-i dau in cantitati industriale si nu tot tp.
Cred ca si cu medicii astia, cate bordee atatea obicee, vb ceea...
Si e normal sa vrea lapte asa este mai ales la inceputul diversificarii, nicio masa fara lapte.
ELENAGIULIA, frumusel foc ARTHUR,e baiatul lu'MAMI sa stii, leit mamica.
KARRA pai noi aici la mare nu ne-am bucurat de atata distracite ca voi care ati venit de departe.Am vazut pozele si eu, mai tarziu, se distra gaza de minune, ochelari, plaja, ce mai vrei...Eu anul asta n-am scos-o la plaja, preferam plimbarile, mai bine zis aerosolii.La anu' mergem.Si eu o mai iau in pat cu mine, dar nu s-a obisnuit, insa trebuie adormita in brate, apoi pusa acolo si doarme.Si patim si noi la fel, se trezeste si ridica capul, sau amorteste si plange.Dar eu sar repede,ii dau apica , si o linistesc imediat.
DIANA JORS FELICITARI SI CASA DE PIATRA.Am vazut pozicile cu intarziere...
La capitolul progrese, fetelor nu va mai faceti griji ca fiecare copil are ritmul sau.Nici Alexia, la 6 luni si jumatate, nu merge de-abusilea.In picioare sta, doar cateva sec sprijinita.DAR NU E MUSAI SA MEARGA DE-ABUSILEA, POATE MERGE IN PICIOARE DIRECT.NU E O REGULA.Mama zicea ca asa a fost la mine si frati-meu.
FETELOR, DC NU FACE KK AZI,CE SA-I DAU SA FACA???MA REFER LA ALIMENTATIE CA MI-E TEAMA SA NU-I DAU CEVA SA O INTARESC MAI RAU.FRUCTELE NU PREA LE-A VRUT DE DIM, POATE TOTUSI DC AR VREA UN PIC AR FACE...?
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-