Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenefr spune:
am venit si eu la un ceai, cica de dimineata...![]()

Deci, noutati!!!!
Aseara am gasit in gurita la Teuta 2coltisori...Dintiii!!!!

Azi am controlat-o din nou, si-am vazut ca partea de sus a dintisorilor(cea zimtata)e putin peste gingiuta.Deci a spart.De-aia facea ea "fite" la mancare, si cateodata era ff maraita...Cand mai face "crize" de-asta, o calmez cu Calgel.Apoi uita...![]()
ZymaflourTeuta ia bulinute de la 3luni.Insa n-a fost iritata la fundulet de la el.
Pupam si noi mica crestinuta
Mda, de ce mi-era teama ieri(ca o sa ma oftice soacra-mea) s-a intamplat.
E, cand a inceput sa-mi tina o teorie ca la prosti...cum ca de ca sa-i dau fetei carne+ficat, ca acum sunt ff toxice, ca puii sunt crescuti cu tot felul de minunatii, ca pestii sunt plini de mercur...E, m-au apucat dracii si i-am zis ca in felul asta n-ar trebui sa mai mancam nimic, doar aer sa respiram, de fapt nici d-ala ca la cat de poluat e...
Ca poate sa-si ias din legume si fructe toate cele necesare...
Chiar si fier in cant. necesara, i-am zis.Daaa.Eu i-am zis ca nu. Doar daca iei buline. Cica pai mai bine ii dai buline decat carne.
Si ca sa citesc cartea Colpilu' vegetarian

Ca de ce bea fi-mea apa/ceai in timpul mesei???pai daca-i e sete???ca daca nu bea ceva, nici nu mai mananca.
La un mom dat zicea ca de ce ii dau sa manance asa repede?(manca para cu branzica, fin pasata, deci doar trebuia sa inghita, nu sa mestece)
Mi-au venit dracii si le-am zis:(ca si fi-su tinea cu ea)de unde stiti voi cum mananca ea? i-ati dat vreodata sa manance???
E, a mai comantat si altele, de-mi venea sa o dau afara.I-a zis lu' fi-mea la final:ne mai vedem noi...!Iar eu ma gandeam ca da, ne mai vedem la Craciun![]()
![]()
![]()
Anunt
donez soacra bagacioasa,care se crede fff imp, calitati mai putine, defecteeeee(nu le are deloc cu diplomatia, curatenia, mancarea, societateasi lista continua...super zgarcita...)
O pot lua doar cei cu nervii ff tari.
O trimit cu trenu'(ca are gratuitate
) oriunde vreti.Iar daca nu o vreti de tot, poate ii faceti un instructaj scurt , si-o puneti iar la tren, via Bucuresti...[:)))]
carmenefr spune:
Si la noi in casa e mai rece, poate chiar 19-20grade, dar caciulita nu-i dau.Afara cand am scos-o erau 18, dar nu batea vantu' asa ca a stat in capul gol.La 16grade, am pus caciulita subtirica,si scutecel pe fata cat a stat in carut.
Noaptea am vazut-o ca nu se mai dezveleste, deci cred si eu ca ii e bine acolo, sub paturica![]()
Pe vremurile astea reci, in casa poarta pantaloni cu picioruse
sau sosete si pantaloni normali.
Ma duc la treaba, ca azi avem musafiri!!!![]()
carmenefr spune:
Si tot din desteptaciunea soacra-mii citire: copiii nascuti in ultima vreme sunt mai destepti din cauzaa consumului de carne cu hormoni de crestere, si uite-asa se desteapta ei, mititeii
Mai, nene, daca stiti unde se gaseste carne d-asta de te face dashtept, spuneti-mi si mie, sa iau fro cateva kile sa pun si la conmgelator, ca poate-poate asa reusesc sa ma destept!!!!

elyanne spune:
Una mai tare ca alta... m-am distrat citind despre socare... E distractiv cand privesti din exterior... da' pe moment cred ca n-a fost asa de distractiv pt. voi.
carmenefr suuuper soacra 
Felicitari pt. dinti... acu' trebuie sa-i iei ceva alb mandrei... daca tu i-ai vazut prima...
Eu am inceput sa ii culc in sacii de dormit... nu's foarte grosi... N-au protestat. Si fara caciuli... sunt 23-24 de grade in dormitorul lor... dar mie mi se pare mai frig de atat...
Zadi bine ai venit. Io's nascuta pe 16 martie... Nu pot sa zic ca sunt foarte sensibila... in limite normal zic io... Da' sunt incapatanata... si cand mi se pune pata, nu ma mai scoti din ale mele. F. zapacita, nu sunt deloc punctuala, cand ma supara cineva, ceva de cele mai multe ori tin doar pt. mine... Aaaa... si cand eram mica, cand ma suparam preferam sa ma inchid undeva, sa n uma ma igaseasca nimeni si sa plang pana ma calmez... deobice in sifonier... Am citit despre asta si la caracterizarea pestisorilor... Si acum mai am tendinta asta, numai ca am schimbat sifonierul cu baia
Nu stiu ce sa-ti mai zic... cand ma supar imi trece repede, iar cand supar pe cineva sau am impresia ca am facut asta ma simt ca naiba...
ioanaradu, mihaela@ habar n-am sa va raspund la intrebarea cu antitermicele preventiv... la vaccin eu le-am dat preventiv, la indicatia dr. Dar pt. fornaiala... chiar nu stiu. Eu personal nu le-as da. As astepta sa vad ce se intampla. Daca e doar fornaiala si atat trece repede fara nimic. Daca e ceva mai grav, atunci face febra si merg la dr. cu ei. Si nu cred ca ar influenta cu nimic paracetamol/ibuprofen preventiv.
diana_jors nu cred ca are legatura cu symafluorul. Despre calciu... habar n-am. Incearca reviken pt. iritatie... sau crema de galbenele... La mine astea au functionat de fiecare data. Bepanthen apa de ploaie dupa prima folosire. Cred ca s-a obisnuit organismul cu el.
ditu imi pare rau. Multa sanatate
Despre restu'... inconstienti. Am patit-o si noi si cu gemenii si cu mandra... cu o matusa... si mai ne zice ca ia si antibiotic
Imi venea s-o dau pe usa afara... iar bb-ei aveau max. o luna. Venise sa-i vada dupa ce ajunsesem acasa din maternitate. Macar noi nu ne-am imbolnavit...
suzy78 bravo! E bine ca te-ai acomodat atat de repede... probabil te-a ajutat si faptul ca esti atat de aproape de casa si ca bb n-a comentat ca sta cu bunica.
elpower vazut pozele... ati scapat de-o grija...
Noutati... renuntam incet-incet la sterilizat non-stop... aproape am ajuns sa le sterilizez odata pe zi... si la calcat toate cele... Calc doar ce e necesar... adica sa nu stea punga pe ei 
Altceva... m-am sucit, m-am invartit... si la capitolul scaune de masa m-am hotarat la cele de genul www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=04.069488.840.000&idFascia=22&idSezione=40" target="_blank">asta
E singura varianta in care pot pune amandoi bb-ei pe o parte a mesei si eu sa stau in fata lor. Altfel, n-am loc doua scaune obisnuite unul langa celalalt, pt. ca au partea de jos destul de lata ca sa aiba stabilitate... 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
laura_oana spune:
buna feteleeeee,
de azi dimi tot zic ca scriu si io dar m-am luat cu treaba prin casa, l-am pasat pe edy lu taso si am dat cu spiratoru, curatenie alea alea, mancare si m-am cam intins....si ca sa fie si mai buna ziua de azi am constat ca teaza de gaz are o fisura si miroase din cand in cand in bucatrie..se va rezolva asa ca nu imi fac probleme.
MA BAG SI IO LA CARNE DIN AIA DESTEAPTA, SA NU MA UITATI PLSSSSS
DACA GASITI!
SUPER SOACRA, DAR IO O AM PE A MEA ASA CA NU MAI AM LOC SA O TIN SI PE A TA
CAT DESPRE NERVI.....CHIAR DELOC
ZADI BINE AI VENIT!
mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
suzy78 spune:

m-am intors la 12 de la job.....sa ne laudam....dupa ce ieri nu voia mar copt cu orez....azi s-a lins pe botik si mai voia.....in schimb a dorit doar 50 ml de lapte;
ELPOWER - felicitari pt. micuta crestina.....a fost ff frumoasa....
MIHAEL@ - ii dau FERRUM HAUSSMAN......si e ok.....nu si-a pierdut
pofta de mancare si nici nu e constipat sau diarreic...
KITTY - felicitari pt dintisor ......
pe Giulia frumusica
CARMENFR - felicitari pt. coltisor, cat despre soacra....tre s adiscuti cu sotul tau....si sa-i dai peste nas finut cu el de fata....sa nu fie discutii ca o barfesti.....a mea stie care sunt limitele si nu se baga......cand ceva nu-mi convine ii spun de fata cu sotul si atunci nu sunt discutii......pe de alta parte socrela mea este model si pt altele......face exact ce spun eu in ceea ce priveste copilu.....cand plec la serviciu gasesc casa curata, rufele calcate, vasele spalate.....intotdeauna m-a menajat.....ca deh lucrez nu stau acasa.....ce nu-mi place la ea ca gateste zilnic si nu se menajeaza putin si pe ea.....dupa o viata are nevoie si ea putin.....tot respectul pt ea.....cat am stat la ea imi aducea micul dejun si cafeluta la pat.....si dupa 6 ani nu si-a schimbat obiceiurile in weekend.....dar cand mi se pare ca se baga ii dau instant finut peste nas......DECI TRIMITE LA MINE SOCRELA TA SPRE INSTRUCTIE.......TI-O TRIMIT MULT MAI OK......doar ma chema NORA.....am nume predestinat
MADYBULANCEA - ce mari sunteti la 4 luni!
KARRA80 - am vizionat si eu pozele din conceiu ....ati fost minunati.
ELYANNE - de sterilizat eu am trecut la doua zile....si in curand la 3.....desja au 6 luni sunt mari.....iar cu calcatul exact ce sunt materiale proaste le mai calc la bebe si deja nu mai limpezesc de 2 ori hainele.....de la 6 lun
DIANA - noi am inceput diversificarea la 5 luni jumi cu cereale de 4 luni.....dar cerealele NESTLE de 6 luni fara gluten pot si date d ela 4 luni......
oricum cele cu gluten doar d ela 8 luni le introduc;
Eu pun dupa ochi .....la inceput ii puneam in masa de seara 2-3 lingurite la ultima masa......dupa care am trecut la masa d e2-a cu cereale....adica o lingura mare cu varf cu lapte dupa ochi......sa fie mai grosut ca se inmoaie repee.....
Baita de regula facem zilnic......dar daca ne chefuim ......sau suntem obo la 2 zile...
Revenim mai tarziu.....Nicolas s-a trezit si mergem afara.....in brate ca poate vine ploaia

tot stupul,
Suzy78, mami de bibe Bicolas - 27 feb 2007
Laina spune:
fetele, eu nu mai inteleg nimic...doarme, sau sta linistita, si dintr-o data incepe sa planga, trage doua-trei tipete si tace...nu stiu ce are, frig nu-i e, ca are mainile calde. Cald nu-i e. Schimbata e. Hranita e. Dinti nu-i ies. Nu stiu. Dupa ce trece tipatul, tace, sau incepe sa vorbeasca fara probleme....
Mihael@ spune:
am pus niste poze noi, incepand de AICI
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
elpower spune:
Va multumesc tare mult fetelor ca mi-ati admirat printesa!
Da, si popa s-a indragostit de ea.
Si eu am zis ca am scapat de o grija. Imi era teama de purtatul din brate in brate toata ziua, dar picuta mea s-a comportat de parca ar fi fost cel mai socializat copil din lume
. Parca stia, mititica, ca e vedeta zilei!
Am vazut si m-am minunat si eu cum face Deliuta la baita, parca ar fi de cand lumea inotatoare.
Si am mai vazut si alte poze noi de albinute si bondarasi dragalasi.
Pupam Raisa mititica si scumpica si pe mamica ei si asteptam sa o punem de o intalneala, ce ziceti?
Elyana, niste modele de scaunele de masa, poate te ajuta.
Pupam Danuta sa treaca rinichii!
Pupam Ditu! Oamenii sunt inconstienti. Uita cum e cu copil mic.
S-a trezit! Merg sa o albesc putin, manca-o-ar mama!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow