Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 14
RaisaFudulu spune:
Fetelor buna dimineata
Cafeaua este pregatita dar nu am avut timp sa va anunt
In primul rand ELa felicitari pentru micuta crestina, sa va traiasca si sa va bucurati de ea....este o domnisorica in toata regula......foarte frumoase pozele
Eu sunt inca bezmetica...de abia am reusit sa despachetez....si acum realizez cat e de greu fara mamaaaaaa
dar ma descurc acum am reusit sa arajez totul...sa va spunem despre noi ca avem 6.600 care pe mine ma multumeste tare mult , am inceput sa mancam piure de legume care ne place la nebunie...iar de o sapt am bagat si o lingurita de carnita in el si vad ca ii place....am vazut ca voi nu sunteti de acord cu carnea asa devreme dar eu i-am dat....acum asta e
Mancam la fel de putin lapte dar ma bucur ca ii place piureul de legume si cel de fructe cu cereale
AM si eu cateva intrebari , daca aveti timp
1. Ce fel ed cereale dati la copilasi , eu nu am gasit decat de la Humana cu mar pentru 4 luni plus....acum hai ca avem 5....celelalte erau de la 6 luni in colo sau nu am vazut eu bine
2. cate masuri puneti de cereale in lapptele de seara?, inlocuiti o masura de lapte cu una de cereale?...........nu dati cu rosii dar a fost foarte greu fara voi , fara sa mai aflam si noi una alta....sa nu avem pe cine intreba

3. Voi faceti baie in fiecare seara? banuiesc ca s-a tot discutat dar daca noi am lipsit.....noi la 2 zile
4. nu imi mai amintesc dar o sa va intreb despre toate lucrurile cu care eram nelamurita , dar uite ca acum am uitat.....
Va pupicesc si acum puteti conta si pe noi....o sa punem si poze
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Laina spune:
Ela..ce frumoasa e!...am plans, pe cuvant! uff..m-am saturat sa miaun din orice...Da'e superba Thea ta, sa traiti si sa va bucurati unii de altii! 
Kitty spune:
Buna dimineata!
Ela, superbe pozele, superba Thea in toate toaletele, o mica domnisoara, ce mai! Sa dea Dumnezeu sa va bucurati de ea si sa-i fie viata frumoasa si lunga!
Ditu, sanatate Briannei, o sa vezi ca ei trec mai usor ca noi peste boala!
Suzy, felicitari ca te descurci si cu serviciu si cu bebe!
Avem un dintisor!!!! A fost tare greu, a fost maraita, s-a trezit noaptea, a urlat de ne-a innebunit. Si azidimineata l-am vazut!
Mai revin, ca trebuie sa ies cu ai afara!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
karra80 spune:
elpowesa-ti traiasca micutza crestina....f dulce in toate pozele...o frumoasa
Suzy bine ai revenit......mami model si acasa si la munca bravo tie.
ditu
Briana sa-i treaca raceala
Diana-jors idem la faza cu integrare dar cum a mai zis o fata...eu scriu daca are cineva chef sa ne bage in sema bine daca nu la fel.....
Raisa
pe amandoua.....
Ioana radu daca nu are febra nu stiu daca treb sa-i dai ceva....poate fetele care au 2 bebei stiu sa zica cel mai bine sau intreaba direct medicul al un tel.... si iti zice exact ce si cum
KMI & TIMIpe unde umblati?faceti apelul......
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
madybulancea spune:
buna fetele...trec doar sa va salut si sa va multumesc pentru urari!!!
Raport: la 4 luni avem 6700!!!!si ne seaca dintii....
Roxanici multumesc!Cand e baby expo????
Martutza
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
In primul rand felicit micuta crestina Thea,sa fii sanatoasa si sa cresti mare!
Ela - ce e cu moasa si mosul,ca nu am mai auzit pana acum?
Din cate am vazut s-a indragostit si popa de micuta
Iunita - pt mine e ok daca esti mai cu mot
Fiecare isi are rolul ei aici pe forum si tocmai culoarea asta de personalitati da farmec.Si ca sa trec la subiect,cerealele de la cutii intr-adevar au ceva mai mult zahar si mai putina grasime dar din cate am citit eu nu pare sa fie o problema,nu mananca numai asa ceva.
Azi dupa-masa am sa atasez cateva feluri si restul poate pana joi.
Caciulita - eu acum ii pun sepcuta si daca e vant,ori o caciulita subtirica ori o gluga de la bluzita.In casa nimik,nici dupa baie,..deloc.Aici sunt cam 15C
Pt ca se dezveleste ii pun body cu maneca lunga si pantalonas dar ziua il tin in maneca scurta ca pe mine.
Laina - uneori sunt si ei mai maraiti fara motiv,e greu dar ce sa facem.Si noi avem zile de-asta cand nu avem chef de nimik,dar ei!Oricum iti doresc multa rabdare
Diana_jors - Carl nu se mai trezeste noaptea dar inainte de a incepe diversificarea dar eu ii respect programul de somn,in jur de 21.30 e in pat,pana la 6-7 dimineata
Dani7iasi - imi pare rau sa aud ca ai asa problema si iti doresc multa sanatate.Ca o paranteza,prima daca cand am ajuns la medic mi-au zis ca dau in leucemie..bla bla bla si de fapt erau2 pietricele3mm care cu ceaiul respectiv a trecut,in concluzie,nu te speria pana nu esti sigura.
Ne pregatim sa mergem la vaccin,sper sa fie totul ok
pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
karra80 spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
AM si eu cateva intrebari , daca aveti timp
1. Ce fel ed cereale dati la copilasi , eu nu am gasit decat de la Humana cu mar pentru 4 luni plus....acum hai ca avem 5....celelalte erau de la 6 luni in colo sau nu am vazut eu bine
eu i-am laut toete de la milupa cu sau fara lapte pt 4 luni, acuam o sa incercam ele peste 6 luni....
2. cate masuri puneti de cereale in lapptele de seara?, inlocuiti o masura de lapte cu una de cereale?...........nu dati cu rosii dar a fost foarte greu fara voi , fara sa mai aflam si noi una alta....sa nu avem pe cine intreba
eu ii dau la 18 cerelele cu lapte.....in bibele ii fac 150 ml lapte normal cu 5 masuri de lapte si pun 3 masuri de cereale cu lapte ca a zis dr ca nu are nimik sunt mai consistente.....
3. Voi faceti baie in fiecare seara? banuiesc ca s-a tot discutat dar daca noi am lipsit.....noi la 2 zile
noi am fost 2 sapt la mare si nu m avut caditza la noi si ii facem dus cand veneam de la plaja.....sau cand nu mergeam la plaja nu-i faceam o stergeam cu servetzele
4. nu imi mai amintesc dar o sa va intreb despre toate lucrurile cu care eram nelamurita , dar uite ca acum am uitat.....
nu-i nimik mai asteptam
Va pupicesc si acum puteti conta si pe noi....o sa punem si poze
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Lumi_Nag spune:
Ela, ce frumosi sunteti! Theea este tare dragalasa in toaletele ei de gala.
Din poze se vede ca a fost foarte cumintica, asa e?Pupam familia frumoasa si felicitari.
Iunita iti multumesc ca ai ai zis despre fier si pofta de mancare.Dupa 2 luni am aflat si eu de ce numai bebele meu nu suporta supa
I-am dat aseara fier si vreau sa iti spun ca azi noapte s-a trezit numai 1 data pe la 4 sa pape si nu a avut putere sa suga decat 3 inghitituri.Deci a dormit de aseara la 22.00 pana la 7 dimineata 

Iaca l-am dezvatat si de supt noaptea de cel putin 3 ori ![]()

George Catalin
Mihael@ spune:
Kitty, felicitari pt. dintisor; si eu ii pandesc in fiecare zi, doar, doar o aparea vreun colt
Ela, felicitari pt. botez; Thea e o scumpa de fetita
ditu, sanatate multa pt. tine si Brianna ...si eu patesc de multe ori sa-mi fie jena sa spun omului in fata si dupa aia imi vine sa-mi trag una ca nu pun binele copilului mai presus de toate
suzy, ce fel de fier ii dai? biscuiti nu cred ca sunt necesari atata timp cat exista atatea feluri de cereale pt. fiecare varsta
diana, cereale pt. 4 luni cu si fara lapte sunt mai multe la MILUPA
baie ii fac in fiecare seara, doar pe cap la 2 zile.
Diseara mergem la dr., Stefi e tare fornaita si nu mai suporta sa-i ating sub nici o forma nasul...cum ma vede ca ma apropii de fata ei incepe sa-si fereasca capul, mititica.
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Ela, ce frumosi sunteti! Theea este tare dragalasa in toaletele ei de gala.Din poze se vede ca a fost foarte cumintica, asa e?Pupam familia frumoasa si felicitari.
Iunita iti multumesc ca ai ai zis despre fier si pofta de mancare.Dupa 2 luni am aflat si eu de ce numai bebele meu nu suporta supa
I-am dat aseara fier si vreau sa iti spun ca azi noapte s-a trezit numai 1 data pe la 4 sa pape si nu a avut putere sa suga decat 3 inghitituri.Deci a dormit de aseara la 22.00 pana la 7 dimineataIaca l-am dezvatat si de supt noaptea de cel putin 3 ori
George Catalin
ia sa-l intreb si eu pe dr. de fier daca-i vorba de-asa

Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii