Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

fetele se pare ca s-a rezolvat....sau am eu pitici pe creer si nu a fost de fapt nik...

uitati aici pozici noiedy
si sa va fac pofta ...dar va dau si voua cate o bucata ca ieri a fost SF MARIA SI AZI E ANA...una bucatica tort!

pupici la mamici si bebici

laura si edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor,

Ce rau e sa nu manance copilul...De fapt a mea mananca insa de ieri, a mancat n umai lapte.altceva nu vrea, nici macar cu biberonul....Nu stiu ce sa fac.Toate eforturile mele de a o invata sa manance cu lingurita se duc pe apa sambetei.Eu sunt convinsa ca se hraneste cu lapte, dar la 6 luni si jumatate, numai lapte?Cert este ca-i este frica de lingurita.Nici nu vrea sa guste ce-i dau de teama sa n-o ranesc,Insa cd isi baga ea maini sau jucarii, e k.Cred c-ar trebui s-o invat sa manance singura...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Pe fuga ...
Victor mi-a facut serenade la ora 4 ambagat ceai ca sa-l dezvat a mia oara de mancat noaptea si a dormit pna la 8.30.am papat laptic la 11.30 mar cu cereale si lapte de la mami si ...de ldimineata program de maraieli care au degenerat in urlete.Nic leganat, nici in brate nu tacea..doar in fund cu ochii benoclati in TV se mai potolea .A adormit acum 5 min la san._I-am dat si panadol 4 ml pt dinti, si cu calgel, i-am schimbat pampers, apa ca poate ii era sete, da ce nu am facut...pan ala urma tot la tzitzi sa linistit.Si eu care credeam ca mai scap de el sa-mi fac zacusca ...am pus castraveti dar mai am gogosarii de pus si ..nu se potoleste la nimeni decat la mine...asa ca am dat indicatii la soacra sa-mi faca zacusca

Dani7 asi.Multa sanatate si un tratament eficient.
Iunia am plans de a inundat orasu'..pe bune ca m-amtopit
Adina eu i-am dat lu'Victor o lingurita in mana si se face ca mai baga el, mai bag eu, mai stopim pe jos ..dar pana la sfarsit papam tot.Incearca si asa.ai grija ca isi mai baga si in ochi sau in nas..eu am trecut prin asta si sunt ultra rapida cand lingurita lui ia alta cale
Ddana imi pare rau de noaptea de cosmar.Sper sa nu mai aveti din astea..
Paxela...as vrea si io cu el asa dar al meu se intoarce si-mi bea apa din cada ca din copaie a facut-o deja

Ma duc sa mananc si eu pe ziua de azi.Sper sa am timp sa nu se trezeasca in timpul asta
Pup si o zi buna tuturor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Aaah, am deschis sa vad niste poze ale frumusicai Stefania a Mihaelei si mi s-a blocat explorerul si-am pierdut mesajul. Reiau.

Salutare la stup! La multi ani tuturor Anelor, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari cele care sunteti mici!

Eu sunt incantata de cum a decurs azi masa de pranz. I-am dat supa de legume(doar zeama) in biberon si a ras aproape 150 ml, spre marea mea uimire, ca nici apa nu bea atat. Apoi i-am dat piure cu lingurita si a fost prima data cand a deschis gura cand m-am apropiat cu lingurita. Evident, l-a mozolit, l-a mai scos afara, dar pentru mine e un mic pas inainte. Am dat la o parte cana cu tuturoi din care i-am dat doua zile pentru ca vreau neaparat sa se invete cu lingurita.

dani7asi, ce ghinion! Abia scapasesi de depresie si ai dat peste alta. Sper sa functioneze tratamentul, sanatate multa!
ioanaradu, imi prind si mie bine informatiile despre cereale asa ca multumesc. De maine vreau sa-i dau si eu. Felicitari pentru copil cuminte
laura_oana, nu ai sters numele albumului, ai incarcat pozele initial in alt album si le-ai pus si in cel cu albinute si bondarei. Mi-am permis sa le sterg pe primele. Aaa, am vazut poza cu Edi care intinde mana la punga de pampers. M-am distrat, asa face si matza mea cand o schimb, tusti pe burta si se repede la punga aia.
paxela, nu-ti vine sa te bagi si tu langa ea sa te balacesti?

La noi nu e asa de frig. Au fost 25 de grade azi-noapte. Azi e chiar mai bine, afara e soare si ma binedispune. I-am pus matzei un costumas cu maneca lunga la somn, dar fara caciulita.
Sa aveti o duminica faina!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Uitam. Nu mai stiu cine a pus poza cu budinca de dovlecei si cartofi, anaalina sau anamana, am facut si eu azi si a fost foaaarte apreciata de sotul meu asa ca mersi de tip.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare mamici si bebelusi draguti

Ne-am intors si noi acasa definitiv....suntem bine am crescut si mancam super bine legume si fructe .....daca laptele nu prea ne*a placut

Karra multumim pentru intrebare si iata-ne ca ne-am intors....

Va salut pe toate si o sa intru maine ca acum merg la despachetat......nu am rezistat si m-am uitat pe poze....aveti niste copiii frumosi si sanatosi .....nu ca noi nu am fi..........

Mi-ati lipsit dar recuperam noi ....va salutam si pe maine promit ca o sa fac eu cafeaua de dimineata

iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

ufffff ce somn am bagat cu edy in pat langa mine
ce bandit, daca il pun in patut nu doarme mai mult de 10 min minim si 30-35 maxim de maxim, si acuma e ora 17.20 si doarme de la 15.00dormi si io nica ca deeeeemerit, acu sa vedem cand s-o trezi ce o vrea sa pape.a mancat bine,

io nu stiu ce sa va zic la mamicile la care puiutii nu le papa, pt ca nu stiu cum e asta!sorry , rabdare, rabdare si iar rabdare.
edy e inebunit cand vede castronelu si lingurita e jale, nu ajung sa ii bag io in gurita ca se ridica el cu capu si vine inaintea ei.pot sa ii dau cu ce lingurita vreau nu are nici o problema, important e sa II BAG IN GURITA MANCARE, NU CONTEAZA CU CE!

INCA SUNT SOMNOROASA....

laura si edy

Mergi la inceput

asa...
si la noi e frig, am acuma 20.5 grade, i-am dat si io caciulita lu edy a stat pe capul lui fix 5 minute apoi am gasit-o desfacuta de sub gat si bagata in gurita, la molfait e mai buna decat pe cap!asa ca il las fara, are 1 pereche de "ciorapi cu chilot" (asa le zic io, ca dresurile pt fetite, )1 bady maneca scurta ca cele luni erau spatate si inca UDE+o camasuta de bumbac peste si un salopetica de bumbac ce se prinde pe umeri.
are manutele reci!
s-a trezit printu, il las sa va scrie ceva ca altfel e jaleeeee..xftddtfcvvvvvvvvvvvvvvvvvzcvgjnhggggg.....

a invatat sa pufaie (si acuma face la fel) pfuuuuuuu, pfuuuuu, sau face ooaauuuuuu, oaaaa cand vede ceva

azi a zis :mamamamaaa, printre urlete pt prima data

cred ca atat deocamdata , ca am una bucata baiat in brate si ii place tastatura rau de tot!

laura si edy

Mergi la inceput

fetele inca o intrebare

si copii vostrii fac kk des?.edy de cand cu dintii face de 4 ori pe zi sau 5 , in timp ce io ii bag cu lingurita papa in gura, il vad ca se indeasa si face, nu mult , e kk normal, nu costipat sau diaree!

inca ceva daca ma vede ca mananc sau intarzii cu lingurita lui de papa spre gurita zice nervos:"dai dai dai" sau "ada ada ada.

am mai obs ca de cand ii dau cu calgel ii miroase cam urat gurita!! ati obs asa ceva si voi?

pupici

laura si edy

Mergi la inceput

arissa multumesc mult

si scuze inca o data, pana ma dumiresc si io ce e cu pozele si cum.

laura si edy

Mergi la inceput