Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI! TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE ANA SI NU IN ULTIMUL RAND MAMEI MELE DRAGI ANA!SI NEPOATEI MELE ANAMARIA

DANI7ASI ITI DORESC MULTA SANATATE SI PUTERE SA TRECI PESTE TOATE GREUTATILE , FUGA LA DOCTOR, FA ANALIZE SI TOT CE TREBUIE SA FI DIN NOU PE PICIOARE SA AI GRIJA DE FETITE SI SA TE BUCURI DE ELE ASA CUM MERITI!PUPICI

edy ma capiat de azi dimineata numai intr-un urlet o tine, in brate e BINE!!!

revin mai tarziu
laura si edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani Anelor mici si mari, sa fiti sanatoase si fericite!

Noi ne-am intors aseara de la tara ca era frig si ploua si cum a zis sotul ca "mai bine ne-am intoarce din seara asta" cum am si sarit pe facut bagajul.
Problema e ca Stefania are mucisori din ce in ce mai multi, maine merg la dr., imi pare tare rau ca nu mi-am luat si eu batista bebelusului, poate as fi reusit sa-i eliberez caile respiratorii pt. ca nu se vede nimic in nasuc, nici nu iese nimic cu pompita. II pun Sterimar deocamdata.

In dimineata asta i-am dat 1 lingura de cereale Milupa orez, porumb cu lapte, n-a parut prea incantata iar la 5 minute la vomat tot si era putin rosie in jurul gurii. Ma gandesc ca ori nu i-au placut si si-a facut greata, ori de la mucisori. Dupa-amiaza incerc cu cele pe care le mananca de mai mult timp, cu orez simplu, sa vad daca mai vomita.

diana69, daca totusi vrei sa-i dai lapte delactozat (multe mamici mi-au spus ca asa au scapat de diaree)se inlocuieste dintr-o data o masa, doar renuntarea se face treptat, ca atunci cand schimbi laptele cu un altul(cu cate o masura la 24 de ore. Ce a functionat la noi: Smecta (1 plic dizolvat in 50 ml apa si dat 2 lingurite /ora) si Debridat, mucilagiu de orez inainte de fiecare masa si piure de morcov.

dani7asi, multa sanatate, o sa te faci bine

La noi e frig tare, am 21 grade in casa, stam imbracati ca iarna. Ma duc sa-mi fac un ceai.

va pup

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

repede pe fuga ,ca de obicei
apa in urechi... , intra si?, uite ca fimiu are 3 ani, acelasi tratament si nici o problema cu asta, nu prea vad sensul , sa nu intre apa, motivul? si la innot? nu stiu nu pot sa pricep , sau nu vreau
poate gresesc nu stiu dar noua la baie nu ne intra apa in urechi? si ce ar face ea? care ar fi raul?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! La multi ani fericiti, Anelor, tuturor sarbatoritilor!

Multumesc celor care i-ati urat la multi ani sotului meu!

Dani7asi, ai mare grija de tine, fa tot ce trebuie, trebuie sa ai grija de tine pentru ca sa poti avea grija de comorile tale!!

Adina, si Giulia are niste toane!!! Cred ca de la dintisori. Sper ca nu de la altceva. Ieri dimineata, cand eram mai ocupata cu pregatirile ca urma sa avem musafiri a fost supermaraita, dar urla parca cine stie ce ar avea, fugim disperati sa vedem ce s-a intamplat. Iar noaptea, ea care dormea de la 6 saptamani si cate 9 ore fara sa se trezeasca, acum se trezeste si de 3-4 ori pe noapte. Am inceput sa-i dam cu calgel si are inele gingivale, dar in general roade tot ce prinde.

Paxela, ce ratusca ai! Mi-ar fi frica sa o pun asa pe Giulia ca in se intoarce instantaneu pe burta oriunde ar fi.

Mihael@, sanatate va dorim. Si Giulia a avut mucisori, dar i-au trecut repede. Doar de doua ori i-am scos cu batista bebelusilor, in rest tot asa cu apa de mare i-am pus si in general stranuta si ii arunca afara. Ma gandesc ca e normal sa reactioneze asa la schimbarea asta mare de temperatura.

De maine as vrea sa incep diversificarea. Vreau sa ii dau cereale, dar nu stiu inca de care sa ii dau. Am fost sfatuita sa-i dau Milupa.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Ce duuuulce e Deliuta!

Kitty, la multi ani cu intarziere pentru sotul tau! Noi iesim la Super foarte des, ne place in special strada busuiocului, ca nu se circula si e plin de verdeata. Si de bebei. Ziceti cand iesiti, si ne prezentam si noi.

Azi noapte iar am avut program... incepand de la ora 11, s-a trezit cam din 10 in 10 minute pana la 2, cand s-a dat pe plans zdravan. L-am tinut in brate si i-am dat apica cu biberonul. Si surpriza... el in timpul zilei nu pun gura pe bibe, nu stie ce-i ala. Dar azi noapte a baut vreo doua guri de apa. Cred ca nu stia ce e, credea ca e suzy. A dormit pe urma pana la 5, cand l-am alaptat ca a fost copil cuminte.

Pupici la toata gasca!

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si la noi e frigut. avem 22 de grade in casa, azi noapte erau chiar 19. lui matei i-am pus tichiuta, e asa haios ... i-am dat si pijamele, salopete cu botos si este f mirat, se studiaza, trage de hainute. il invelesc cu o pilotica subtirica, adica nu ca plapuma si culmea!! chiar sta invelit, cred ca ii e si lui frig si simte ca la caldurica e mai bine.
la 5.30 am avut program de tipete isterice. s-a trezit si parea sa-i fie foame. pana i-am facut lapticul cred ca a trezit jumatate de bloc, ca deh ... inca suntem singuri acasa si n-aveam cum sa-l linistesc si sa-i fac si laptele. tragea din biberon de ziceai ca mamaaa o sa pape tot si o sa mai vrea!! la 75 ml, din 150 ml cat ii facusem, s-a oprit si s-a pus pe chitait. se saturase! dupa aia mi-a "cantat" pana pe la 7.15, l-am luat si cu mine in pat, dar degeaba ... avea chef de joaca. pana la urma a adormit si ne-am trezit la 9.30.
la 12 intentionam sa ies cu el pe-afara dar n-am mai avut cu cine ca s-a culcat ... somn de frumusete.
as vrea sa-l laud ca azi am motive. dupa ce i-am dat sa pape piureul de fructe, l-am pus cu sezlongul in patut, cu jucarii pe langa el, si mi-am vazut de trebi. deci de la 10.30 la 12 n-am stiut ca am copil!!! manca-l-ar mama pe el!!
hai ca prea l-am laudat si sa nu si-o ia in cap!

sa nu uit ... daca fornaie putin si ii dau eferalgan preventiv, o fi vreo pb? sau panadol? sau nurofen? care o fi mai bun pt prevenire?

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Uram si noi "La multi ani! " tuturor sarbatoritilor dar mai ales fetitelor ce poarta numele Ana.

PAXELA- e super Delia. Ce se balaceste.... As lasa-o si eu pe Maria asa dar ea vrea pe burtica si ajunge cu nasul in papa. Am scapat-o deja cu nasul in apa de doua ori. Iar cu apa din urechi... Pai cum sa faci sa nu-i intre? La noi e inevitabil si asta de cand era micuta. Acum nici nu ma mai stresez. O sterg cat pot dupa. Nu a patit nimic pana acum.

ALIANA - 6 kg la 6 luni- si noi tot pe-acolo suntem. Sfaturi: stiu cum e sa nu vrea sa manance. Dupa parerea mea tu nu gresesti nicaieri. E foarte greu sa ai un copil fara apetit. Cred ca problema (ca si in cazul fetitei mele) trebuie rezolvata de medic , asta daca o rezolva. Maria a ajuns la performanta de a avea 4 mese pe zi (una e noaptea) a cate 100-150 ml.Vai de noi.

Va multumim pentru urarile de ieri. Nu am sarbatorit nicicum. Musafirii care trebuiau sa vina fie nu au mai putut veni, fie erau raciti si oricum la ce zi proasta a avut Maria mai bine ca nu au venit.

O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

feteleeeeeeeee HELP pls

am facut o gafa mare va rog sa ma scuzati

ma singura

am pus poze si io ca taranu , calculatoru se blocheaza la fiecare 5 minute si din greseala am sters numele albumului"poze mule ..."sau multe poze cu bondarei si albinute" cred ca asa se intitula. nu mi se mai incarca pagina de web... nu mai pot intra ...cum fac sa pun numele albumului la loc.

arunc calculatoru pe geam , sai imi iau altu..

SCUZEEEEEEEEEEEEEEE

urla piticu de la 6 azi dimi , ma capiat de creeri

laura si edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

marta ce ma distrezi cand zici ca victor papa "deja" 1 mar. zici ca papa un berbec intreg!!
mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Ce va radeti bre? Ce va radeti? Suntem si noi mici si incepatori si ne dam mari. Azi am bagat si 2 lingurite de nectarina..asa ca pana la berbec mai avem.
Si la noi e rece cca 20-21 grd si mergem pe body, pijama, sosete si caciulita.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani pt sarbatoritii zilei de azi!!!! Sa fie sanatosi si cumintei, ca de iubit, ii iubeste mami cu tati...

La multi ani pt toate Anele, ale lu' Manole sau nu..., mari si mici

Si La multi ani pt Deliuta Anuta, cea mai mergatoare albinuta
Va las, ca a venit soacra in vizitaa...Si stau de juma' de ora la calc.
Tineti-mi pumniiSa nu ma oftic.....

Mergi la inceput