Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 12
Kitty spune:
Ddana, vreau sa ne intalnim, eu stau chiar langa parcul de la Super, dupa cum am spus, dar numai dupa 17 sept., ca am o saptamana infernala cu pus pe iarna si cu pregatirea lui Raul pentru scoala.
Si la noi e destul de frig, o imbrac cu body si un costumas intreg deasupra. Chiar vroiam sa va intreb cum ii imbracati afara si mai ales nu stiu cum sa fac cu caciulita. Eu m-am fost hotarat sa nu-i pun caciulita daca sunt peste 17 grade, dar daca bate vantul ma gandesc ca totusi trebuie sa-i pun. In casa oricum nu-i pun. Sper sa trecem peste perioada asta in care afara e rece si nu se da inca incalzire. Imi pare rau ca mi-e teama sa o mai las pe jos pana e asa rece. Si era asa de bine ca o puteam pune jos pe paturica!
Diana, dimineata vin la cafea!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Lumi_Nag spune:
salutari de la noi!
La multi ani Mariilor si Anutelor, mai cu intarziere dar...am o scuza 
Spunea cineva ca de la fier piere pofta de mancare????

Si io oare de ce nu am stiut???
Eu ii dadeam dimineata si nu stiam de ce nu papa supa la pranz si numai seara.
Azi am uitat sa-i dau fier si in consecinta a papat foarte bine piureul de legume, dar....cu mana.Adica i-am dat cu mana, nu l-am lasat pe el ca se porcea tot.![]()
Paxela, superba Deliuta ta cum inoata ea acolo ca o broscuta.
Acum va las ca imi mozoleste asta tastatura.Mai citesc cand mai apuc si raspund...tot asa ![]()
George Catalin
anamana123 spune:
am creieru spart in mii de bucatzele! maria l-a faurit!!!!
ramasesem datoare cu un raspuns: deci, pt dureri de gingii, eruptie dinti se da chamomilla vulgaris in dilutie de 200. se dizolva 5 bilutze in apa (cam 50ml) apoi se da copilului una-doua linguritze cand are crize. inainte si dupa administrare, 15 min nu papa nik. iar ceaiul de menta ar trebui exclus in ziua cu pricina.
5 bilutze, dc bilutzele sunt mai mari, cam ca cele de la boiron, dc sunt mai mici, se pun cam 10.
multumim de urari si pt ieri si pt azi.
si cu intarziere uram si noi toate cele bune mariilor si anelor!
fug
poate reusesc sa mai vin
io tocmai ce am administrat doza de chamomilla
vad ca s-a linistit un pic.....
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
diana_jors spune:
Salut,
am uitat sa spun ca felicit bebeii care spun deja "mama" (si altele constiente) si pe mamicile lor care sunt convinsa ca sunt cele mai mandre mamici 
Si pe cei care stau bine in fundulet, in picioare, si deja umbla 
BTW, spunea cineva lunile trecute ca dupa o pauza de forum a simtit ca nu se mai integreaza in grup... cam asa sta treaba si cu mine
, mai ales cand vad ca am pierdut multe evenimente...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
riloasa spune:
Buna fetelor! Mihaita al meu este bine, nu are nimic la splina. i-am facut si hemograma care a iesit bine. Il supara dintii si pana ii ies mai are mult. Sa stiti ca eu nu m-am ferit niciodata sa nu ii intre apa in urechi.Nici la bazin nu il fereste. Inca nu am inceput diversificarea. Am incercat intr-o seara sa ii dau cereale crezand ca plange de foame. Dar dintii il supara rau, se trezeste plangand, noaptea se trezeste foarte des.
IMI PLACE FOARTE MULT SA INOT
Mihaita 31 MArtie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
iunita spune:
ghibuadina cel mai probabil este tot din cauza dintisorilor. dar, daca esti sigura ca refuza lingurita si nu continutul ei da-i o pauza. 3-4 zile las-o in pace. da-i cereale,legume, fructe din biberon cu tetina mare si vezi daca le vrea asa. da-i cu degetul, cu canuta cu orice altceva. i-ai o lingurita mica din silicon si jucati-va cu ea. apoi, cand incepeti sa mancati pune-i o cantitate f mica in lg. si dai-o ei in manuta si instinctiv o va duce la gurita. poti sa ii faci o lingurita "undercover". ia niste pene de la un martisor, niste pamblicute colorate..ceva lucios .. si prindele bine cu scoch de capatul linguritei... si ... fii rabdatoare. ca eu de 2 zile asta fac. ii dau cu lg numai ce stiu ca ii place: cereale cu branzica si destul de mult lapte . iese ceva f f f subtirel. fructe cu cereale si lapte. si iaurtel baut direct din pahar. dupa masa..tre' sa o bag cu totul la spalat dar asa cat de cat mananca. mai nou i-am infasurat un prosopel pe ea si mai salvam ceva ceva . stai liniostita ca nu o sa manance la infinita lapte si nu are ce sa pateasca in 1 sapt sa zicem. Succes si va pupacim.
diana_jorssi eu am patit-o cu integratu' da' ... trece repede.
anamana pai ala e musetel... probabil e o sol f concentrata si are efect calmant. chiar stiam ca ar fi bine ca inainte sa inceapa sa apara dintii sa curatam gingiile bebeilor cu compresa sterila si ceai de musetel concentrat.
Lumi_Nag eu spuneam de fier. pe probatelea. in 2-3 zile ii revine pofta de mancare.
laura_oana e normal sa aiba scaune dese chiar diareice in perioada asta. daca face diaree ai girja cu hidratarea.
si acu problema mea mare: constipatia bebelinei. i-am cumparat aseara lass baby ca deja am trecut de supozitorul nr 4. o data la 3 zile si e groooaznic de constipata. in afara de cereale (2 cupe la o masa) nu mai are nimic care sa o constipe. am incercat cu para, prune, struguri si nu a mers. a mai dat cineva lass baby? daca da cat timp? si a avut vre-un efect?
in seara asta mi-am facut curaj i am intrat cu ea in cada mare. in prealabil am trecut printr-un proces luuung de spalat, dezinfectat si pe mine si pe cada. a fost suuper distractiv numai ca... a luat o gura de apa de am zis ca mor . ne-am speriiat amandoua. partea neasteptaa e ca dupa baie i-a fost o foame de nu reuseam sa o mai linistesc. plangea de se innegrise. a ras 260 ml lapte instant si acu face nani pe burtica.
gata, fug si eu la somn. pupam gashca
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
Zadi spune:
Buna tuturor.
Eu sunt Zadi si am doi copilasi: Ingrid (25.12.2004) nastere prin cezariana de urgenta, 2.650g, 48 cm., apgar 9 si Ian (16.03.2007) nastere prin cezariana datorita primei nasteri, mai devreme cu 7-10 zile fata de termen, 3.600g, 53 cm., apgar 9.
Poate ma afiseaza si pe mine cineva in lista de inceput![]()
Am vazut ca sunt mamici nascute in zilele de 25 dec. si 16 martie. Va rog sa imi spuneti cum e sa fii nascuta in ziua de Craciun si cum sunt cei nascuti in ziua de 16 martie (sunt foarte sensibili?)
Va multumesc.
Zadi
doina.todor spune:
Ceau fetele!
Nu am disparut de tot dar nu prea mai reusesc sa intru din cauza de Radu care mai nou e foarte agitat si vrea mai tot timpul atentie. Doarme in reprize de 20-30 min perioada in care ma apuc sa fac prin casa cate ceva. Nu stiu ce are de e asa de agitat or fi dintisorii.
Progrese nu mai avem foarte multe decat ca reuseste sa se ridice in patru labe si sta asa cateva secunde si mai nou reuseste sa "mearga" in 4 labe dar in spate nu in fata.
Cu diversificarea e mai greu la noi, mananca cu lingurita numai daca ii place foarte mult mancarea ca altfel sufla in lingurita sau strange buzele de nu ai cum sa ii deschizi gura. Dar ii dau mancarurile cate nu ii prea plac cu bibe cu gaura mai mare si asa mananca.
Nu am reusit nici sa citesc din urma dar ma pun acu.
Am mai pus cateva poze in semnatura nu-i asa ca sunt dragutz?![]()
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulet Radu
Varsta lui Radu
Mihael@ spune:
Buna dimineata!
RaisaFudulu, ti-am luat-o inainte dar la cafea nu ma bag, asa ca grabeste-te!
Diana, da-l incolo de integrat, e doar o senzatie de moment, pana te pui la zi cu problemutele
kitty, eu afara ii pun clar caciulita, nu ma risc pt. ca vantul e tare pacatos si de cand ii curge nasul ii pun si in casa
arissa, imi pare rau ca ti-am cauzat pierderea mesajului dar ma bucur daca ne-ai vizionat
Voiam sa-ti spun mai demult ca esti norocoasa ca stai in Tulcea, a trecut nasa mea pe acolo acum cateva saptamani si mi-a zis ca e un oras superb.
zadi, bun venit
riloasa, ma bucur ca Mihaita este bine 
quote:
Originally posted by ioanaradu
sa nu uit ... daca fornaie putin si ii dau eferalgan preventiv, o fi vreo pb? sau panadol? sau nurofen? care o fi mai bun pt prevenire?
Nu-i raspunde nimeni ioanei? Ma interesa si pe mine un raspuns.
Eu m-am mutat inapoi pe canapea la Stefi in camera, pe care n-o mai folosisem de cand avea 2 luni, ca la ritmul in care se trezeste faceam potecute intre dormitoare. Ma mai consolez ca si ai vostri fac la fel
Ma duc sa vad daca a adormit , poate mai atipesc si eu un pic.
Va pup
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
ghibuadina spune:
Neata,
Am intrat sa citesc rapid ca azi plecam spre Constanta.
IUNITA multumesc de sfaturi.Sa stii ca ieri am reusit sa papam o canita (200)de cereale de la milubrei cu lingurita.Da si eu folosesc lingurita din silicon.Cred ca n-o mai durea .Si azinoapte a dormit bine, desi i-am dat nurofen.Va ca e k acum sa speram ca si azi o sa-mi ia macar o masa cu lingurita.
MARTUTZA merci si tie de sfaturi.Noi papam din lingurita de multicel insa acum cu dintzisorii trecerm prin "criza".Sper sa ne reglam repede.
Bine ai revenit RAISAFUDULU!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-