Strumfi de iulie-august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
liadorian spune:
Anto, minunea a fost pe jumatate minunata si pe jumatate bebelush (ce atata cumintenie, nu?
). A adormit la 9, s-a trezit sa pape la 2.30, fara alte incidente, iar la 4.30 a tras asa o repriza de plans de-am crezut ca o sa ne bata politia la usa, sa intrebe ce-i facem copilului. Ne-a cam facut parul maciuca, mie si barbatului, noi nefiind obisnuiti cu crize dintr-astea de plans isteric. De, ne-a menajat fata ca a putut, dar pana la urma... Noroc ca n-a tinut mult: cum s-a pormit, asa a inceput. A adormit lemn in mijlocul unui urlet, asa, dintr-o data, de nu ne vene sa credem. Inutil sa mai adaug ca am mai stat vreo ora si ceva cu ea in brate, de frica sa nu se trezeasca daca o las jos. Cum s-a luminat de zi am pus-o frumushel langa mine in pat, ca deja incepeau si vecimii sa se trezeasca sa mearga la munca si mi-am spus ca e safe de acum.
Si uite asa am avut azi dimineata un copilas vesel si odihnit ca o roza, in timp ce eu ma intrebam ce buldozer m-a calcat. (Hai ca acuma ma rasfat, chiar imi ajung - deocamdata - orele alea bune de somn intre 9 si 2.) Pupici tie si Soniei de la noi amandoua!
Mami Lia si
domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
X-ray spune:
dragele mele eu stiam ca va incepe sa pice dar macar sa ma consolez ca nu mi se intampla numai mie
....vitaminele nu le-am intrerupt de cand am nascut,iau tot elevit.
anto unde vad si eu poze cu sonia?
de otilia mai stiti ceva?nu a mai trecut de mult pe aici.
nikole multumim frumos de complimente,le-am transmis bulinei
oana(ghinetz)am vazut aseara pozele cu flacaii tai frumosi,sa-ti traiasca.tu ai aratat tare bine la botez.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
Luna1 spune:
Anto deci la Zara zici ca au lucruri frumoase? Ca sa stiu ce magazin sa ocolesc
. Nu de alta dar cand vede sotul sertarele pline cu haine pt ea si eu tot zic ca n-am destule i se face parul maciuca, pe bune de nu as vrea toate modelele de rochite si hainute pt copii. Oricum trebuie sa intram la cumparaturi de iarna si pt ea si pt Cosmin dar luna viitoare ca la noi abia acum a venit vara, e soare in fiecare zi si temp de peste 22 grade, tocmai bune.
Karliga zici ca e frumoasa fie-mea? Mersi frumos. De tinut o tin numai la umbra ca asa recomanda aici pana la un an, bine o mai scap eu putin cateva minute in soare mai ales ca nu-i dau vit D (e in lapte praf) dar in principiu doar la umbra. Si sa-ti raspund si io direct:ce bre doar moldovencele iti plac?
Eu sunt un pui de olteni bucusterenizati. D'aia am gura cam mare.![]()
Lia v-a facut-o Minunea. Si fie-mea avea crize din astea pana cand m-am enervat si nu i-am mai dat nimic anticolici, nici infacol, nici coleaf, am scos si biberoanele speciale,acu doarme fie-mea ca un inger ptiu sa nu o deochi. La 9 seara mananca apoi se mai trezeste la 2 iar papa dar doar putin cat sa poata dormi la loc vreo 60ml, apoi la 5-6.
Mie mi-a venit ciclu acum doua zile si ieri mi-a curs mai rau dar azi foarte rau. Azi nopate la 3 schimbam patul si deja am schimbat 4 tampoane azi. Sper sa nu ramana debitul asta mereu asa ci sa fie doar asa la primul.
Va pup ma duc la biblioteca sa iau niste carti pt mine si pt fiu-miu.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
andutzy spune:
fetele, ce am voie sa iau eu pentru raceala daca alaptez? Lui bebe v-am zis ce ii dau ieri tot pentru raceala, dar eu nu stiu ce sa iau sa nu-i faca rau!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
witchy_witch spune:
Fetelor, am o rugaminte MARE la voi. Stiu ca si eu in topul cotelor de popularitate nu stau stralucit, dar sper ca macar de data asta sa ma bagati si pe mine in seama cu un raspuns (nu vorbesc de toata lumea aici...
)
Am o prietena buna care e gravida in luna a 3a si are un mediu super super stresant la servici, i se fac magarii toata ziua si nu mai poate suporta... dar doctorul ei de familie nu vrea sa ii dea concediu medical. Chiar nu e o situatie normala si i=ar face tare bine un medical, dar uite ca stresul maxim nu e considerat motiv suficient de bun. In plus e tinuta si f mult ca program, dupa ce ca e tinuta in stres toata ziua.
Aveti pe cineva care sa ii poata da medical? E dispusa sa schimbe medicul de familie, dar sa gaseasca un medic care sa o bage in seama si sa ii dea un medical asa cum trebuie, chiar daca e nevoie de vreo atentie suplimentara. Va rog mult sa ne ajutati daca aveti un astfel de medic. Prietena mea e din Bucuresti.
mamii spune:
oscilococinum:)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
crisalex2007 spune:
quote:
Dar sunt si barbati la care le palce sa suga pieptul la nevasta. Apoi vine nevasta la dr si ii spune ca ii curge ceva din sani Surpriza mare, i-a venit laptele
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Tu vorbesti serios?
Ioana75 spune:
Salutare!
Oana, nu mai vin la iasi acum, ca nu imi dau aia diploma de master fara certificatul de casatorie (aviz celor care s-au casatorit dupa). Dar cind o sa merg sigur te sun
(cel tirziu in iunie cind am intilnirea de 10 ani de la absolvire). V-am admirat pozele de la botez
.
Anto
ne-am reunit familia si plecam spre casa vineri. Dar drumul va fi ingrozitor, pentru ca in spate vor sta doar scaunul mirunei si landoul smarandei, deci vom opri la fiecare plinset
. Bafta sa rezolvati cu certificatul de nastere in timp util.
Eu nu stiu cit mai cintaresc, dar am in permanenta 2 cutii de bombo cu cioco in casa. E drept ca in sarcina nu m-am omorit dupa dulciuri, asa ca recuperez acum
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
Lachi ufff, capul sus, imi dau seama ca e greu dar cine are doua fete frumoase? Lasa ca uite acum trece anul si sa vezi cum se mai linistesc treburile. 
Witchy nu poate sa ia trimitere de la ginecolog cum ca are sarcina cu probleme si recomanda medical, iar cu aia sa mearga la medicul de familie?
Ioana si eu acum ca am nascut as manca numai dulciuri desi in sarcina nu mi-au trebuit. Dar acum zilnic cioco sau inghetata sau chiar amandoua.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Anculici spune:
cumpara Galactogil de la farmacie La mine a avut efect E mai scumput dar merita banii
quote:
Originally posted by karligutza
Fetelor multumesc...
Simo
Nona asa am facut... aseara cred ca m-a supt 2 ore in continuu saracuta... o puneam la san ca cica cand suge bebe vine si laptele... si nu tragea nimic... la inceput cand sa o pun, plangea de suparare ca nu curgea laptic... apoi am strans eu cu degetele si a curs o picaturica si i-a atins limbuta! stiti ce s-a izbit in tzatza mea sa suga? doamne ce mila mi se facea de ea... si eu tot mai strangeam sanul cat sugea ea mamelonul... poate poate ii curgea cate o picaturica...
astept sa apara productia... mananc si ma gandesc la ce ne tot zice anya si restul fetelor! nu renuntati la alaptat! nu ma imaginez dandu-i adelutei altfel de mancare!
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n reguladin 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
36+