Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

O de Bucuresti?

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu eu eu la cafelutzaaaaaaa

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!
simo merci de cafa de bucuresti.
eu bag capucino.

intrebare de dimineatza:voua va cade parul?defapt e pt fetele care alapteaza.ce am putea lua pt asta?pe mine ma dispera cat imi cade...bine are de unde dar...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'Neata si multumi de cafea!
Alina, problema asta cu cazutul parului am avut-o inainte de sarcina. Cum am inceput sa iau Materna, m-am trezit cu o claie de par bogat din care nu mai pierd nici macar un fir la pieptanat. Eu iau si acum vitamine si vad ca parul n-a inceput - inca - sa-mi cada. Incearca si tu cu o cura de vitamine, cine stie... Pe de alta parte ne prevenea Oana/Ghinetz nu de mult ca dupa sarcina e normal sa-ti mai cada din podoaba capilara, ca e o chestie hormonala si se va regla in timp.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

alina.a nu stiu daca poti face vr-un tratament pentru par momentan.Eventual balsamul folosit doar pe varfuri si cel mult un sampon anti caderea parului.Parul o sa isi revina dupa ce terminam cu alaptatul.Si eu ma confrunt cu mai multe probleme ale parului mi s.a schimbat total dar iubi nu ma lasa sa folosesc nimic

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Hai salut fetelor!
Zapacita cum sunt, va cautam la mamici de iulie august!
Noi suntem destul de bine, eu am slabit 25 de kg. Fetele au 7 saptamani, Karina are 5,200 kg si Iris 4,600 kg. Sunt lungi dar nu stiu cat ca eu nu le masor si nici nu le cantaresc. Mi le-a cantarit sotul luni si asa stiu cat au.
Sunt cu nervii pe bigudiuri! Nu ma odihnesc, cred ca traversez si o depresie ca ma simt neputincioasa si depasita de tot ce mi se intampla, imi vine sa plang tot timpul, mi-e frica de fete, mai ales cand plang amandoua deodata... nu stiu, sper sa nu innebunesc si sa imi revin pentru ca au nevoie de mine. Pe Karina abia o mai tin in brate asa e de grea. Eu am 85 de kg de la 110 la cat ajunsesem, dar inca nu ma incap hainele care le purtam la 85 de kg din cauza ca mai am burta. Dupa nastere aveam o burta de ziceai ca mai am un copil inauntru.

Nu am apucat sa citesc nimic din urma dar o sa recuperez cand voi avea mai mult timp. Pana atunci va pup pe toate si va doresc zile si nopti linistite si copii sanatosi!

Mergi la inceput

vitamine iau si eu dar degeaba,nu mai vrea podoaba capilara sa stea pe cap....unde ma duc las par,nici cainii mei nu naparlesc atat de mult.lasa ca trece si asta...

Mergi la inceput

lachi bine ai revenit!Doamne te inteleg perfect,mie mi-e greu cateodata cu unu dar cu doi de aceeasi varsta...dar sunt mari nu gluma,sa fie sanatoase.mai treci si mai spuneti pasul pe aici,poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Simo, buna cafeluta, mersic.

Alina, da si mie imi cade parul. Am scris si mai de mult, e normal la 2-3 luni dupa nastere, din cate stiu e hormonal, deci vitaminele si sampoanele nu ajuta. Din fericire e temporar.

Lachione, bine ai revenit, felicitari pentru kg date jos si pentru greutatea fetelor, ce nume frumoase au. Cand vad caruturi cu gemeni mi-e drag de nu mai pot sa ma uit la ei, dar de multe ori ma intreb oare cum se descurca parintii de gemeni cand eu dau din colt in colt cu un singur copil (asta de pe vremea cand era Victor mic).
Voi mamicile de gemeni sunteti super-mamici si aveti toata admiratia mea.
Nu te ajuta nimeni din familie, mame, matusi? Cred ca e extrem de greu sa te descurci fara ajutor, daca nu ai din familie sfatul meu e sa angajezi pe cineva macar cateva ore pe zi. Noi te asteptam cu drag la povesti cand mai ai timp.

Lia, cum a dormit minunea azi-noapte?

Ioana, pe unde sunteti, cand va intoarceti la capitala?

Gabi, nu mai stiu daca ti-am zis, v-am admirat pe toti in poze iar pozele cu baietii in curte sunt mortale, mai ales cea cu Tudor si cainii. Cum reusesti sa adormit toti trei baietii in acelasi timp?

Pup fetele, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

alina.a asa cum zicea si lia continua cu vitaminele din sarcina.... eu de ex.o dau inainte cu ELEVIT... 1 pe zi (si la recomandarea medicului, dar si pt.ca ma simt bine de la ele) pe toata perioada alaptarii; alt sfat nu stiu... poate doar sa ai rabdare ca o sa treaca si perioada asta cand cade parul; partea buna e ca poate cade asta si creste altul nou in loc, nu?

pupici

karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput