Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 26
marinar spune:
dana multumim de vizionare. offf sa stii ca si-a prins si degetelele dar nu atunci cand am filmat, a dat si cu capul si are o vanataie in frunte si probabil ca mai urmeaza dar ce sa-i fac daca e nazdravana.
eu emmei nu-i mai pasez la maxim mancarea, fructele i le faramitez cu furculita, legumele le las mai mari, carnea am tocat-o cu cutitul, banana musca singura din bucata mare, biscuiti tot asa, deci usor usor o invat cu bucati mari pt ca-i place sa mestece.
maraki spune:
Mamicilor stati linistite ca nu va moare subiectul.Observ ca scutecele de ian-feb sant predispuse la certuri
Noi santem veterane la dispute aprinse si am ramas in picioare
Ne-a stiut tot site-ul ca eram deja la ZZ ( in doua randuri ) dar totusi....nu va puneti cu moderatorii 
pupicei la bebei 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
alinuk spune:
Anis hai cu niste poze din vacanta!
Nu ti-am mai vazut printzesele de mult!
Sa stii ca era relativ grava pb cu furia laptelui si am apelat direct la doamna Musat.
Altfel ce mai zici, ce mai faci???
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
anis spune:
alinuk o sa pun poze zilele astea..
poti apela la mine cu problema cu alaptatul..ca si la mine a fost grav..
comprese calde reci si muls la furie
altfel stau f prost si nu stiu daca am sa imi revin.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lala77 spune:
Conchita: Eu ii dau lui Alice pufuleti( nu prea multi ca au sare) si ii fac un "platou" cu mazare fiarta, bucatele de morcov fierte, banane, bucatele de cartofi fierti, "franjuri" de ananas, etc. si le mananca fara probleme. Ii pasez piureul cu furculita si tai carnita cu cutitul, marunt, iar taiteii si orezul le las intregi.I-am dat, in schimb, piersica tocata cu cutitul, in branzica si nu a mancat.Ii mai dau supa de pui in care toate legumele sunt tocate cu cutitul si le mesteca.Poti sa incerci si tu, s-ar putea sa manance.
conchita spune:
wow, ce de lume, credeam ca m-au lasat singura sa sting lumina la topic. Donia si Dianocica, voi la fulguleti primiti si stelute solitare?
Donia, Dianocica, Dana, Marina, Lala, multumesc pentru info si sfaturi. Dianocica, pozicile sunt de milioane, mi le-am salvat, esti o dulce-dulce. 
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
criss68 spune:
Conchita, nu cred ca ai ramas chiar singura, mai suntem care mai intram si vom mai intra pe aici.
La intrebarile tale eu nu stiam ce sa raspund, e o nebuloasa si pt mine cand si cum trebuie introduse alimentele si cat de fin tocate. Fata mea daca gaseste ceva mai nepasat imediat da sa vomite asa ca noi vom pasa mult si bine de acum inainte.
In alta ordine de idei nu stiu ce sa ma mai fac ca de cand au inceput sa ne iasa dintii scaunele sunt mai mereu moi, se irita la fundulet, nu poate sta pe scaun si mai toate mesele se desfasoara in urlete. drept pt care sotul nu-i da niciodata mancare ca nu stie cum?! Adica ma lasa pe mine sa ma chinui si sa-mi rupa inima
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Crishtinutza spune:
Buna dimineata.... sau cred ca buna ziua deja, in Europa ![]()
Conchita, chiar ca buna intrebarea ta despre maruntit mancarea bebeilor. Si eu eram convinsa ca are de-a face cu dintii
. Acum ca m-am uitat si eu pe foto, constat ca mandra mea a mancat din start piureul de cartof.... mai spre consistenta gemului
. Sa rad, sa plang.... vad ca nu a comentat asa ca o iau de buna. Nu ma mai intorc la piure lichid. Si-asa pana la 7 lunici mai avem putin.
Criss, offf, tare neplacut... sper sa treaca repede.
Dar invita-l si pe sot "sa invete cum". Nu ca generalizez, dar cam asa fac toti taticii, e scuza cea mai uzitata. Si sotul meu la inceput se eschiva de la spalatul poponetului dupa kk, pentru ca nu "stia cum" sa o tina pe o mana, asa ca mine. Ei, uite ca a invatat intre timp. ![]()
Cati dinti or sa aiba puii pana la un an? 8?
maraki, multumim de incurajari. Acum suntem toate dezamagite de situatia nu tocmai placuta in care s-a ajuns. Sa vedem ce-o iesi.
O zi buna, si salutare tuturor fetelor,
Cristina
alinuk spune:
fetele hai sa facem o prezenta ca pe vreumuri
...care mai scrie aici !?
io ma bag in lista (Anis, Eli, Cristinutza, Daconst, Lala, Cris68??)..ma bag capulalista cum ar veni!
..sau ne mutam cum intreba si Conchita la fulguletzi
..daca ne primesc ofcors!
poop fete cucuiate!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Misha_tp spune:
Alinuk, si eu pe aici... de dragul fetelor care au mai ramas. Poate nu va fi nevoie sa ne mutam la fulgisori sau la albinute (cazul meu, ca deja sunt inscrisa si acolo). Dar eu oricum postez mai rar, insa va citesc constant.
Eu sper din tot sufletul ca moderatorii sa redeschida conturile tuturor fetelor care au fost sterse, mai ales ca nici unii si nici altii nu au dorit sa se ajunga aici. Si mai ales datorita problemelor tehnice care au generat aceste neintelegeri.
Pupici
Mihaela si Alexandru Stefan (22.02.2007)