Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 25
Daconst spune:
Tare pacat de ce s-a ales de subiectul asta!
Mai scriu ca poate mai sunt fete care citesc aici.
Marina,am vazut fimluletzul cu Emma,ce rapida e la golit sertare.parca-mi era frica sa nu-si prinda manutele.
Livia,am vazut si pozicile voastre si tare bine seamana bebelina cu tine,parerea mea.
Alinuk,felicitari pentru primul dintisor lui Margelutza,la citi mai multi fara dureri!
Conchita,mersi de link,m-a mai inveselit.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
anis spune:
UN MESAJ PT MODERATORI
Nu stiu exact ce s-a intamplat, sincer nu vreau sa stiu, ca nu vreau sa zic are ala sau ala dreptate.
DAR IMI PARE RAU SA VAD CA FETELE S-AU RETRAS IN ALTA PARTE SI ALTELE AU FOST EXCLUSE.
Indiferent de cauze ,cuvinte etc...nu se poate face ca sa se faca o exceptie ,sa se reprimeasca fetele inapoi si sa fie lasat subiectul asa cum era? E pacat de copii nostrii..ca de ei vorbeam..Altfel subiectul va muri..deja e in directia asta.
La inceputul forumului nu erau regulile astea si totul mergea..nu intotdeuna constrangerile sunt bune.
Chiar imi are rau sa vad asta..am pus suflet in forumul asta de an de zile...pacat.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
conchita spune:
fetele, haideti mai, nu stie nimeni cand incepem sa dam bucatele de alimente la bebei? doi dinti sunt suficienti sa mestece sau ii mai asteptam si pe urmatorii doi?
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by conchita
fetele, haideti mai, nu stie nimeni cand incepem sa dam bucatele de alimente la bebei? doi dinti sunt suficienti sa mestece sau ii mai asteptam si pe urmatorii doi?
Conchita, citisem la un momentdat un articol (nu stiu daca pe desprecopii sau pe un alt site), cum ca, in momentul cand apar dintisorii ar trebui sa dam copilasilor, mancarea maruntita si nu pasata. Noi abia avem un dinte, al doilea tocmai ce-a aparut, deci nici pomeneala de mancare maruntita inca. Nu stiu cum sa-ti spun ca ar fi mai bine....
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
conchita spune:
Loredana, multumesc, asa citisem si eu, nici eu nu mai tin minte unde:-)) plus ca sa ma pici cu ceara ca nu reusesc sa-mi amintesc daca se introduce mancarea maruntita de la 2 dinti sau de la 4, 6, etc...plus ca ar trebui sa vad cu okii mei cat de maruntita, ca nu stiu, si nici poze nu gasesc.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
dianocica spune:
scuzati 'intruderismul' ![]()
conchita mancarea in bucatele mai mari nu are neaparat legatura cu dintisorii. pt ca el doar musca cu dintii, nu si mesteca cu ei. mancarea o va pasa cu limba pe cerul gurii. poti sa incerci linistita ceva moale, gen bucatele de para, piersica f coapta, banana (daca serveste), sau biscuiti gen nestle care se inmoaie usor (au zahar si gluten -alegerea ta). in principiu orice poti sa pasezi tu cu limba. daca vrei sa ii dai piureul in bucati mai mari te sfatuiesc sa pasezi un aliment cu furculita, restul tot blenduite. si sa ai si alternativa, in caz ca nu i place
. multi bbi accepta mai usor bucatele intregi de fructe, sau sa muste dintr o piersica de la tine din mana, decat sa aiba mancarea pasata mai mare. succes!
editez: poze pt consistenta alimentelor gasiti la piersicute. aici
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
violeta69 spune:
da,eram indignata ca au dat-o afara pe aelita...intre timp s-a rezolvat,nu pot decat sa ma bucur...
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Daconst spune:
Conchita,si eu stiu ca nu are legatura cu numarul dintilor,ca daca era asa eu trebuia sa incep de la 4 luni cu bucatele.![]()
Aici se da de la 8 luni,adica de la 8 luni borcanelele au bucatele de mancare,ca eu doar asta-i dau.![]()
Violeta eu n-am inteles mesajul tau.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Donia spune:
quote:
Originally posted by conchita
daca totusi apuca sa muste, am inteles ca trebuie sa ii zicem ferm, serios, dar calm ca NU e voie. cica inteleg. ma rog, Sonia o fi inteles, dar radea in continuare si tot ma musca
Pai radea, ca tu esti mamica aia sugubeata care face fetita sa rada... si nu stie inca de unde pana unde acel NU ferm, dar cu timpul invata. Uite, exact despre asta scriam ieri la fulguleti, cum baieteleul meu a renuntat la muscat de vreo 3-4 zile, dupa metoda cu NU si scos sanul din gurita atunci cand musca. Oferit din nou, iar scos, de 2-3 ori si apoi oprit alaptatul de tot daca nu se opreste si muscatul.
Mai incearca, eu cred ca merita. Ca si Cristi radea foarte fericit la inceput, credea ca tocmai inventasem eu un nou joc.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
violeta69 spune:
am scris aici initial ...cand am aflat ca aelita a fost scoasa de pe DC!!!
si mai ales ca i s-au sters niste mesaje...
apoi ea mi-a spus ca nu mai e exmatriculata...
si am revenit...adica am sters ce am scris initial...
oricum,pupici
la stelutze si sa creasca mari si frumoase...
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!