Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 27
alinuk spune:
Misha ai dreptate...suntem din pacate tributari unor masini...
Iata ca si din motive de comunicare defectuoasa suntem in aceasta postura.
Poate, intr-adevar se ajunge la o intelegere si vor fi deschise conturile fetelor... caci iata se demonstreaza inca o data ca un subiect e tinut de aprx 10 useri activi... restul mai vin, mai pleaca..iar daca din astia 10 useri care scriu zilnic ...7-8 nu mai sunt, se vede!!!
hehe Teo a inceput sa faca temeinic si pana oboseste
de cateva zile!!!
la noi parca..toate se intampla la 8 luni...dintzishorul, ridicatul in picioare...
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dianocica spune:
daaaaaaaa. veniti la fulguleti. la noi e mai lejer
. am avut specimene cu injuraturi si cuvantul cu p
si cu greu au luat mustrari
acolo trai, nenica, la fulguleti! 
si on topic, ca sa nu mi-o iau pe cocoasa: se intample sa muste bb si doar de oboseala. adica neintentionat, doar ca nu se mai concentreaza la supt si uita..de dinti...
ii poti vorbi frumos, explica pe un ton cald ca trbuie sa scoatem tzi si sa o prindem dinnou bine. de 2-3 ori, pana intelege. si va intelege.
gata, plec la fulguleti, ca aici simt o privire rece-n spate ![]()
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
monu spune:
[quote]Originally posted by dianocica
gata, plec la fulguleti, ca aici simt o privire rece-n spate ![]()
_

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Donia spune:
quote:
Originally posted by conchita
Donia si Dianocica, voi la fulguleti primiti si stelute solitare?
Eu am vrut sa spun prima!
Oricand, toate mamicile de stelute sunt binevenite la fulguleti!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
anis spune:
hai ca v-ati tacanit mama..
Mai eu mai scriu aici...si sper ca se va ajunge la o cale de mijloc cumva...ca alfel cred ca doar eu alinuk stam pe aici active ...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
marinar sa ti-o trimit pe Ingrid sau Iarina??![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pitilache spune:
Mai sunt si eu pe aici. Ca de obicei, mai mult la citire.
Raspund la catalogul strigat de Alinuk si sper s-o faca si alte fete!
Sa va mai zic si de noi, Isabella a inceput sa mearga la gradi, in mediu familial, de 3 saptamani, si ii merge bine pana acum. Acum 10 zile i-a aparut si primul dintisor si acum cred ca se pregateste de al doilea. Ii place din ce in ce mai mult sa stea in picioare si de ridicat se ridica singura pe manerul canapelei. In patul ei, nu inca, cred ca este cam inalt pentru ea. Intreba Conchita de dimensiunea mancarii, noi nu mancam decat borcanele pentru 6 luni. Am vazut ca urmatorul pas este cel la 8 luni cand este ceva mai mare. Parerea mea este ca nu conteaza cat dinti are ci mai degraba conteaza varsta, sunt bebelusi care au primii dinti de la 3 luni si tot nu stiu sa mestece...
Va pup,
Roxana
conchita spune:
quote:
Originally posted by Crishtinutza
Buna dimineata.... sau cred ca buna ziua deja, in Europa
Conchita, chiar ca buna intrebarea ta despre maruntit mancarea bebeilor. Si eu eram convinsa ca are de-a face cu dintii. Acum ca m-am uitat si eu pe foto, constat ca mandra mea a mancat din start piureul de cartof.... mai spre consistenta gemului
. Sa rad, sa plang.... vad ca nu a comentat asa ca o iau de buna. Nu ma mai intorc la piure lichid. Si-asa pana la 7 lunici mai avem putin.
hahaha, si eu, si eu!! cand am vazut pozele de la Dianocica, mi-am zis in barba, ce mama denaturata, ca piureurile mele au fost cam cum sunt alea gemuite de care zici si tu.

Dianocica, faza cu incercat de inca 2-3 ori dupa ce te-a muscat de enspe mii de ori e cam risky business, felicitari celor care pot ramane calme in situatia asta, ca io numai vampiri am visat dupa, nu glumesc! :-))
Donia, nu zi de doo ori, ca si-asa v-am citit in paralel cu stelutele, m-am gandit ca poate nasc in decembrie si sa fiu pregatita. :-)) am pierdut fazele "haotice" de care pomeneste Dianocica, eram ocupata cu ale mele, pesemne. :-))
Pitilache, ma bucur sa te revad! felicitari pentru primul dintisor si pentru ridicat si multumesc pentru sfat.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
anis spune:
Referitor la discutia cand anume se da mancare mai solida.Categoric cand are dinti, si mai ales dupa 1 an, cand are dinti nu inseamna 2 dinti .Din experienta mea, Ingrid avea 8 dintit cand am inceput sa-i dau asta pe la 11 sau 10 luni.Si in prima faza,care tine si 2 sapt nu stie ,se inneaca etc ,usor usor invata.Plus ca stomacul in prima faza nu digera, de abia dupa 1 an incet incet..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID