Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
mihacarm2002 spune:
Am votat toate stelutele: Bila, Eva Cristea, bb de Ane-Ispas.
Cristiana, sunt f. multumita de Happy. Deocamdata tot la nr. 1 suntem.
lore, nazdravana pisica ai!
Maryela, frumos foc bb Mihnea! Haioasa poza cu papucii. Ce familie frumoasa si fericita.
mihacarm2002 spune:
Aelita, sa pui poze mergi pe
http://www.flickr.com
sigh in pe vechea adresa (mamicile_ianfebr2007) si vechea parola
upload photos
choose photos
upload photos
describe yours photos si in fereastra care se deschide acum, in partea dreapta alegi un set, si cum tu nu ai, faci unul nou de la create a new set.
Acum nu mai ai nicio scuza sa ne-o arati pe Sofia. Promitem ca nu o deochem 

Catalina spune:
Ce mirese frumoaseeee! Sa fiti fericite si sanatoase!
Tre sa papam, revenim nitel mai incolo.
dianamizzi spune:
neata fetele!
am scapat de febra!!!! n-a mai facut febra deloc azi noapte. si a dormit cel mai bine in nu stiu cate luni.... mai... ma intreb eu... ca mi-a zis si doctorul ieri... oare thea are colici... de se scoala noaptea plangand....de la lapte nu e ca ieri si alaltaieri a supt doar laptic si cate un iaurt pe la 6 seara. deci as e ok. azi incep sa ii dau incet fructe dimineata , si vedem pe rand de la ce e...
eu ii dau asa: dimineata lapte.
pranz- legume
ora 5 cam asa fructe
seara cereale
si poi iar lapte...
o fi ca sunt fructele mai pe seara? sau nu stiu... o sa vad . nici nu s-a trezit de la 1 noaptea pana acum.
azi plecam , v-am zis ca avem bubuiesli in creieri iar. mergem la socrii ca sunt si verisorii lui thea acolo si are cu cine se juca.
am o verisoara insarcinataaaaa! sunt asa fericita, sta aici langa noi si o sa aiba bebel in aprilie asa, asta da veste buna. :) :)
am plecat fetele pup! si o zi minunata cu bebei sanatosi ! haideti la inaintare cu poznele :)
conchita spune:
quote:
Originally posted by aelita
conchita-pai daca bea din canita deja ,atunci nu ai probleme cu lapticul,bineinteles!!!!
aaa, pai n-am ajuns la stadiul ala inca, sa bea tot lapticul din canita, deocamdata exersam. :-)) bea cate putin in fiecare zi, sa se obisnuiasca, ii mai las si canita aia sa se joace cu ea, sa vedem ce succes o sa avem. ma gandesc ca tot trebuie sa se obisnuiasca pana la urma, ca dupa 1 an incepem cu sucurile, n-as vrea sa i le dau tot la biberon. cam asa am facut si cu lingurita, inainte sa incep diversificarea, i-am lasat-o sa se joace cu ea, am tinut-o cu mine cand am gustat eu cate ceva ca sa-i arat la ce foloseste, in timp ce ei i-am dat laptic cu lingurita. si cand am trecut la mancare solida, se batea cu mine pe lingurita, voia s-o tina singurica. :-)) sper sa fie la fel de usor cu canita, deocamdata vad ca e ok.
Dianamizzi, imi pare rau ca aveti dureri de burtica. nu prea as crede sa fie colici la varsta asta, este posibil, oare? aminteste-ti ce i-ai introdus nou in ultima perioada, ca asa e cel mai simplu sa izolezi alimentul care ii face probleme. sanatate multa.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
marinar spune:
neata
kate si tu ai fost o frumoasa!!
dana e demential lucas! cine stie ce inseamna pt el detzi asta de se bucura asa.
diana ma bucur ca sunteti ok!
alinuk spune:
quote:
Originally posted by marinar
www.dropshots.com/marinar#date/2007-09-11/09:13:43" target="_blank">emmi in actiune
Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)
Hehe Marina o scumpa micutza..cum se uita ea inapoi 'la locul faptei' si cum finalmente se intoarce acolo.... si-a prins un pic manutza cand a impins sertarul?
Auzi fetitza ai de grija ca Emma te da de gol.... si se pune ea 'pe facut ordine' in sertare
Sa va zic si voo... ca pe forum in partea cealalta am zis... apropos Aelita sa stii ca Messa a scris la mailu ala de la coana admina ...si niciun raspuns...adica in sensul de redeschidere de cont pt a putea posta din nou...Si inca un apropos... sunt deja invidioasa daca tu doar pt Messa ai revenit sa postezi aici!
Noi suntem in gashca vesela si 'sloboda la gura' pe un forum nou... (ti-l dau pe mess..unde ne gasesti ca aici ma baga sigur la reclamacumascafaramasca)..unde va asteptam cu drag pe toate!
Asadar, sa va zic... Margikutza face pa pa (la rvdr)!!! mergem cu oamenii care vin in vizita la usa si cand astia ridica mana de la rvdr...el tzop la fel precum papagalitzul... E de bine... Numa ca nu'sh ce i-a venit mamei sa scoata limba la el...si ...ghiciti?!.... ei bine da si el cu limbutza lui pe afara...
norok ca uita rpd...si el si buni
Apoi a facut si concert in seara asta la baitza..a descoperit pleoscaitul de apa cu hohote de ras (pleoscaitul il stia mai de mult ...dar nu'sh de ce in seara asta il amuzau asa de tare)..adica amuzante erau hohotele ..de zic ca si vecinii ne-au auzit!
Dadea un pleosc... si apoi juma de minut radea de se zguduaia cada... mai dadea unul....alte zguduieli de ras... Nu am fost pe faza sa filmez, o sa incerc maine daca reediteaza spectacolul!
Concluzie: in conditiile in care gupil doarme noaptea, papa tot si nu e plangacios... e o minune sa te bucuri de micile lui nazbatii. Ei bine, si daca nu indeplineste conditiile de mai sus, tot o bucurie este...
poop fete cucuiete!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Helenutza23 spune:
buna fetele,
quote:
Originally posted by Daconst
eu cind doarme fi-miu trebuie sa le fac pe toate si cind e el treaz,eu pic lata.Si uite asa eu sunt vesnic obosita,noroc ca doarme bine noaptea ca altfel eram zombie de mult.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">Lucas Paul(18.01.07)
Dana, subscriu, exact la fel si la noi. l-am vazut pe Lucas, e super, super simpatic.
mama mia ce mirese mumoaaaseee! Aventura, Kate, Eli, sunteti de vis!
Dianamizzi sanatate multa! sper sa fi trecut gatul. cat despere soacre, eu am o intrebarea "ce au frate femeile astea, ce au?????"

a, Dana sa stii ca si noi avem o tentaiva de comunicare. el zice mai multe, dar numai cand ii spun (imitandu-l pe el) un fel de "ie-teeee naaa" rade si uneori repeta dupa mine.
marinar eheee, ce printesa curioasa foc! tare scumpa.
Maryela ce frumosi sunteti, imi place tare mult de voi! ce rochie frumoasa ai avut. ai fost nasica? sorry, poate ai scris dar nu am vazut...

aelita si mama baga uneori la sforaieli de se zguduie
pupici, o zi buna
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
marinar spune:
alinuk nu si-a prins emmi manutza pt ca erau hartii care nu au dat voie sertarului sa se inchida cum trebuie. iar "ordinea" din sertar ea a facut-o. azi am scos manerele de la sertare asa ca am scapat de o grija.
deci margica a descoperit pleoscaitul!emmi face asa de mult, acum imbina pleoscaitul cu scuturatul furtunului de la dus, cu scosul dopului de la cada, etc.