Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mai Kate, dar pe al sotior il cheama tot Anelin? Hai ca m-ai bagat in ceata......

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina,Helenutza,multumim ca ne-ati vazut smechelashul!
Incarc acum filmuletul sa vedeti cum comunicam noi.

Anca,moama ce frumoasa mireasa ai fost si tu.Se vede ca ati avut nunta mai recent.Eu am avut-o in 2001 si nici ornamente nu se faceau.Am fost prima nunta in orasul meu care au avut baloane si decoratii in sala.Abia le-am gasit in Tm la cineva.Acum toate nuntile sunt de vis.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

salutare, buna seara! am stat plecati toata ziua, tare ciudata zi... dupa doctori... de al nostru nu am reusit sa dam, e prin vacante in alte tari cred. m fost la policlinica cu fata, si cica.... "aveti mult noroc ca nu e lume ca altfel...va trimetam acasa....nu se poate fara programare..." ale dracu de cafegioaice, le-am deranjat dimineata domnule, s-au calcat pe cozi ca mi-au vazut fata cu febra. bai asa mi-au sarit dracii pe ele... ca cica aici la policlinica este "well baby clinic..." , adica doar control la kile, la nimic deci... nu se fac vizite la pediatru decat cu programare... mda pai si cu copil bolnav unde dracu te duci...nu la policlinica in oras... dobitoci... in fine am mers apoi la spital la urgente, am luat pipi in punguta sa facem teste sa nu fie iar vreo infectie si nu e . e doar un rosu in gat viral. deci deocamdata paracetamol supozitoare...
sa vedem maine cum e. e schimbare de vreme aici, toata lumea e bolnava, a dat un vant saptamana trecuta de i-a luat pe toti odata . naspa.

asa si acu pe seara hai sa trecem pe la socrii ca poate au ceva prin frigider sa mancam pe la ei ca n-aveam nimic in casa. trebuiau facute cumparaturi dar n-am mai ajuns...
si ne-am scarbit si am plecat incetisor ... ea domne c zice... iar e imbracata in pantaloni scurti si tricou??? de ce nu ii dau rochie ca are rochii , de ce o imbrac mereu asa ... eu i-am zis ca e bolnavioara si are febra si nu ar sta comod in rochie... ee asta domne e problema zilei , ca fata trebuie scoasa din casa numai in rochii de gala... tara arde si baba se piaptana...
va pup fetele, maine suntem plecate pentru ca iar sapa astia la garaje si e zgomot.
am vazut miresici frumoase foc! o sa pun si eu poze. ma credeti ca n-am nici macar o poza in care sa mi se vada rochia de mireasa?? poveste lunga. noi am avut fotograf unul din rudele de aici. e profesionist omul, este fotograful presedintelui, face foto dupa el peste tot prin lume... ne-a facut foarte multe poze de moment asa dar nu ne-am asezat si noi asa din cap pana ain picioare sa ne vedem bine. de la cununia civila am mai multe ca am avut timp sa facem dar de la nunta din pacate...
va pup am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Kate, F.F.F frumos!!

Dana, noi am facut nunta in 2004 si tot nu erau decoratiuni din plin. Eu m-am ocupat de toata organizarea, daca-ti spun ca am facut pana si fetele de masa cu fuste la o fabrica din galati, ma crezi? . Dar in final a fost de vis, o petrecere pana dimineata la 6 fara intrerupere, am dansat de am rupt pantofii , nu s-a tinut cont de nici o traditie, dar in fine 80% erau tineri cu chef de viata Ia baga si matale ceva poze de la nunta sa te vedem miresica..

Mergi la inceput

Hai sa pun si www.youtube.com/watch?v=ALnt83sYq5A" target="_blank">dovada cu detzi,detzi.

Anca,ma gindeam ca la tine a fost mai simplu cu nunta,dar vad ca si tu ai improvizat la greu.Oricum se vede bunul gust peste tot.
Eu cu pozele de la nunta e mai nasol ca trebuie sa scanez,ca pe vrema lui baba nu erau digitalele,adica erau prea scumpe de nasul nostru.
Sa vad ca reusesc,dar nici eu nu prea am nici eu poze artistice ca am uitat sa facem.

Dinamizzi,ce probleme aveti si voi.Bine ca nu mai e infectie,ca rosu in gat fac toti copii si nu e grav.
Nu-mi mai spune de soacra ca mi s-a urat si mie de a mea.Miercuri pleaca si am scapat,desi ea nu-mi face mare lucru,dar doar prezenta ei parca ma irita.

Mergi la inceput

Alinuk,la multe lunishoare donshorului Margica si poate ne mai pui si tu filmulet cu el,ca nu l-am vazut deloc live.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Christinutza, eu nu ii dau suc de portocale, este prea acid, la fel ca celelalte citrice sau fructe, idem unele sucuri de legume, cum ar fi ala de rosii. daca te decizi sa-i dai, recomandarile sunt sa le indoiesti cu apa, adica juma suc, juma apa (ba chiar mai multa apa la inceput) si sa nu depaseasca o canita de 120 ml pe zi.

Aelita, multumesc, dar Sonia bea laptic din canita ok, nu vad ca da semne sa refuze laptele. nu a avut niciodata suzeta, tocmai din motivul asta, ca s-ar putea sa ii afecteze dantura. nici degetul nu si-l suge, slava Domnului, ca am inteles ca e mai greu sa ii dezveti de deget, decat de suzeta.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Diana. asa imi face si Eva, dar ziua. Nu vrea neam sa doarma in patut. Daca o adorm si o pun asa in patutul ei se trezeste in 20-30 min. si nu mai adoarme apoi. In schimb, daca ma intind langa ea, dormim cate 3-4 ore legate. Ma rog, se mai trezeste, ii dau laptic, suge un pic in somn si adoarme. Partea proasta e, nu ca trebuie sa dorm langa ea , dar amortesc ca ocupa tot patul oricat de in perete as culca-o la inceput. Incet, incet vine spre celalat capat.
Dana, ptu' sa nu-ti deochi baiatul ca frumos mai e! Ma, si ce l-ai mai dresat
Aventura, da' ce va mai pupati in limo! Cel mai mult mi-a placut poza www.flickr.com/photos/13127224@N08/1354611339/" target="_blank">asta pt ca esti asa de fericita! In ceea ce priveste rochia, nu prea vad asemanari cu a lui Eli, amandoua sunt frumoase dar nu le vad ca seamana.
Katy, acum vad ca nu se deschide link-ul, dar daca e cel de pe dropshots, sa fi tu sanatoasa de cand v-am vazut eu miri pe voi. Si inca de cate ori (de cate ori puneai poze cu Anelin) ca tare mult mi-a placut de voi.
De fapt mie imi plac grozav de mult poze cu mirese! Aici, pe faleza, asta vara am vazut asa multe mirese, una mai frumoasa ca cealalta. Si ce de rochii, fel de fel...

Mergi la inceput

Mihacarm,lasa,fata,ca asa esti si tu odihnita bine,ca eu cind doarme fi-miu trebuie sa le fac pe toate si cind e el treaz,eu pic lata.Si uite asa eu sunt vesnic obosita,noroc ca doarme bine noaptea ca altfel eram zombie de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

misha
mihacarm la noi se da la 11-12 luni.o fi tarziu,nu stiu..fiecare da cand vrea.eu inca nu am dat,la peste 8 luni cat avem.
Messa,vino ,te rog,inapoi! Ca am venit ca sa se clarifice treaba si sa vii inapoi !!! Hai,te rog!
dianamizzi,hihi a vrut cu tine ,fata! hai,lasa,ca nu se invata ea din cateva seri,au si ei toanele lor!fa-i placerea si apoi va dormi ea inapoi singura.poate o si doare ceva,dar langa mama dormi mai bine si iti trece tot!
nu te speria ca nu mananca,sunt zile si zile,mai ales daca au ceva ,si o raceala cat de mica.a mea cat a fost racita nu manca decat lapte,si macnare f putina.si nu a avut febra,nu cine stie ce,dar ii era rau si asa,mucii,ochii,tusea..
Dar cum i-a trecut,a mancat cat pt toate zilele de foamete!! mi-era sa nu vomite la cat manca apoi!
haha ce misto sa plecati la nunta cu juma de avion !!! ati petrecut din avion hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiii cu sticlele pe sus hahaaa
lala

quote:
am vrut sa-i fac gauri inca din maternitate. A sarit tot familionul supus al reginei in sus ca e un abuz asupra copilului
hahaaaaaaaaaaa
familionul supus reginei
paci se pun de pe la 4 luni ,cand creste urechiusa.nu se pun din maternitate,ca cica e prea mititica.pin europa,asa.
asa e,ai procedat corect.nu era bine sa faci ceva in lipsa tatalui,si cum zici,nu e un capat de tara daca nu are cercei!!!
daconst-de carii am auzit si eu,de la biberon,dar cica atunci cand doarme cu el in gura.
sau daca bea suc cu bibe.
de deformat vad ca nici tu nu ai auzit.
asa se spunea si de suzete ca deformeaza dintii.
eu zic ca important e sa bea lapte,si decat sa risc sa-l refuze de la un an,sa puna laptele in cui odata cu biberonul..eu zic ca e un risc! poate unii incep sa bea cu cana,dar nu o gura,ci asa zeci de ml,dar eu nu vreau sa risc ,asa ca voi da bibe.
nu stiu pana cand,ma mai interesez pe parcurs.
am vazuit si smechelasul tau bucalat!ce mare eeeee!si dinti,neneeeeeeee!
haha detzi detzi!
liuda,te inyeleg! dar daca nu va reveniti,eu plec iar!
ete ca nu stiu sa pun pozele,na! eu care va invatam pe-aci!
poi la douaj de grade si io faceam cald!!
la mine sunt 27 in casa.bag inca aerul condi .
aventura
maaaaaaaaama ce poze,ce mireasaaaaaa!!!!!ce rochieeeeee!haha ce misto poza aia incare va pupati doi cate doi!superba si rochia ta! si tu ai fost extraordinara!stai asa ca am vazut pieleaaaaaaaaaaa,nu e rochie,e in doua piese!! mistoo!www.flickr.com/photos/13127224@N08/1354611339/in/photostream/" target="_blank">FRUMOASA!!!
KATERINO,fata,ptiuu numai rochii si rochii si imagini de povesti !!!!!!!!!!zau asa,ma innebuniti!esti DE BELEA cum mergi pe marginea fantanei !!!!!!!! cea mai tare mireasa din lume!
conchita-pai daca bea din canita deja ,atunci nu ai probleme cu lapticul,bineinteles!!!!

baaaaai,sforaie mama de nu pot sa adorm!!!!!!!!!!! de-aia va scriu la ora asta..
parca v-am zis ca e 2 luni la mine,pana isi rezolva treburile,si apoi pleaca .

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput