Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai hai sa va spun ca suntem si noi primii la ceva,cred...deja comunicam cu Lucas!
Am observat cindva la el ca spunea "detzi detzi" si dadea din capushor stanga dreapta.Acum cind ii spun eu "detzi,detzi" misca capushorul stanga dreapta.Zici ca-i dresat,mor de ras.L-am filmat sa-l vedeti ce shod e!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Liuda, nu-i place in premergator... dar in leagan adoarme in trei minute, ha? M-ai facut invidioasa, fata, ca am si eu leagan IDENTIC ca al vostru, dar ce, sta? Un minut si gata, se rasuceste si n-am ce sa-i mai fac. In tarc, dupa cum am mai zis, sta doua-trei minute, cat face inventarul la jucarii. In scaunul de masa, maxim cinci minute, cat apuc sa spal si eu cateva vase. Daca e sa-i pregatesc si piureul de fructe, tre' sa-i cant, ca maraie tare si chiar tipa. Si cand sa-i dau sa manance, deja-i plictisit de stat in scaun, ia doua-trei lingurite si vrea jos.

Criss, eu sigur voi veni la Iasi, ca am toata familia mea acolo. Insa e mai greu cu timpul, dar in Parcul Copou cred ca voi ajunge, ca mi-e drag si e posibil sa ne intalnim acolo, am vazut ca si tu te duci... din poze :)

Apropo de intalniri, Liuda, ce facem? Ne vedem si noi zilele astea? Vreau sa te intreb si de femeia care-ti facea curat... dupa cum vezi, nu ma lasa fii-miu nici sa merg la... stii tu ce :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Ziua buna!!!
Cata, as vrea de la copilu' meu ca in viata sa fie OM si sa isi lase loc de BUNA ZIUA peste tot.
Lore, eu zic sa nu disperi incearca sa il pui cate putin cate putin .Nici Mihnea nu sta ffff bine singur in fundulet dar parca se vede un mic progres in fiecare zi.
Vazut pozele cu Eli(sper frumoasa fata), Luca smecherasu', Ligia(Criss), Ivona
Asa cum spuneam eu citesc in fiecare zi dar nu prea postez(din comoditate) si am remarcat ca de cand a plecta Messa nici o reteta nimic. Pai se poate!!!!! Noi cu ce ne mai hranim copilasi?
Asa ca te rugam Messa hai inapoi!
Eli, citeam ca ai dat ciorba de perisoare Pisoiasului. Baga reteta sa o notez si eu, eventual cantitati ceva ca si eu fac mincare pe 3 4 zile. multumim anticipat
va pupam si va urmarim...
Mihaela si Mihnea

PS Messa te asteptam cu multe retete si sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

dana ti-am vazut smecherasul.......e mortal!sa o fi vazut-o pe emmi cum radea la poza cu lucas.....

lore nu-ti face griji, fiecare e cu ritmul lui. oricum mai bucura-te acum cat sta intr-un loc. eu deja sunt cocosata pt ca emmi vrea sa mearga la caini, la pisici, nu mai vrea in carut si pt ca nu paseste bine mai mult zboara decat merge pt ca o tin eu bine. in casa e jaleeeee, deschide sertarele si e direct cu o mana inauntru ca sa agate ceva, se ridica in picioare daca are de ce sa se sprijine, pt ca a descoperit ca are pe unde se plimba nu mai sta in patut decat seara la somn si ziua tot la somn dar atunci cu oracaieli, se agata de perdea, se ridica in picioare si apoi isi da drumul in fund tinandu=-se de ea asa ca am fost nevoita sa strang perdeaua cu niste clame ca sa nu mai ajunga la ea, ufffffffff si cate ar mai fi de scris. mai vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Misha_tp - premergatorul uneori e bun de 10 minute, alta data de 10 secunde, depinde de sefa, in schimb la aegan nu am avut niciodata reprosuri... daca o pun ramane masca si sta de nici nu rasufla, sa vedem cat tine, adevarul ca uneori o pun odata la cateva zile, poate de asta, ca nu abuzez de "locul" gasit! Tarc nu avem dar folosim patutul foarte bine in care se varsa o galeata de jucarii, de multe ori sta 15 minute poate mai mult, daca e obosita si plictisita, nu mai , nene!!! Scaunul de papare sta acolo si aduna praf, uneori o mai pun in el, sta ceva timp pana cauta sa-si scoata centurile alea, de mancat noi nu mancam in el, nu mai zic de ce, ca e rusinica, dar noi tot mancam pe culcate, bazandu-ne pe ideea gravitatiei, asa mai mult i se scurge in gat si nu da atata din cap icnat reusesc s-o hranesc cat de cat ca sa foi multumita, si asa la mancare santem codasi!
de intalneala cand vrei... cand mai iesiti seara la plimbare? noi la 5-6 mai mancam mai dormim dar la 7 sant afara macar pentru o ora pana la 8 si ceva cand se intuneca de-a binelea! De femeie o recomand cu draga imina si pun mana in foc ca nu fura si ca e destul de serioasa si face super bine curat in casa!!! Zi care e programul vostru ca ne conformam cumva... baga pe mess la liuda_liuda79

Daconst dar voi vorbiti nemteste cu el? ca altfel... cum !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Hai ca va bag o reteta io ca-s tare fericita ca a mancat Antonio tot ieri si azi!!!

Deci daca a mancat Ratoiul meu sigur mananca toti .

Am cumparat alaltaieri spanac proaspat de la o baba care cica are ea ceva tufe prin curte si ca mai aduce sa mai vin

Ieri am gatit asa: spanac spalat si oparit putin la steamer. Tocat la blender cu putin unt. Adaugat galbenus de ou si branza calcica facuta de mine in casa, dat la blender. Deci e miam-miam ca am mancat shi io

Astazi am gatit asa: tot spanac spalat si oparit putin la steamer. Tocat la blender cu putin unt. Adaugat carnita de pui fiarta si branza calcica facuta de mine in casa, dat la blender. La fel, miam-miam. Se poate pune si putin iaurt dak se doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele
nu am timp, dar am citit, in fuga, ce e drept. insa nu am ratat pozele. am vazut marina, dana, eli. frumuseti ce sa mai zic!
am vazut si multi pui frumosi si voinici.

aventura misto retete, o sa ii fac si io.

CAUT BOOOONAAAAA. pliz, pliz. am cam epuizat referintele, nu mi-a placut ce am vazut, nu ma intrebati de ce. as cauta prin agentii. care ce stiti?

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Bey tocmai cand facui shi io poze noi cu Ratoiul ni s-a bulit calculatorul mare de acasa si la alea nu le-am mai facut back-up . A cazut tensiunea si pac s-a bulit...asteptam depanatorul..

Dar uite cateva poze de la nunta noastra, Eli fii antena ca seamana rochitele, www.flickr.com/photos/13127224@N08/" target="_blank">aici. Derulati voi.

Am vazut-o pe Marina astazi, moaaaama ce frumoasa este, era si inainte dar acum e in piata rau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si daca tot m-a laudat anca, ma laud si io ca din fericire in vacantza, chiar daca nu am mai tinut cont de regim, tot am slabit.

fata anca am vazut si pozele tale de la nunta: parca sunteti din povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

si eu cu www.dropshots.com/extazis#date/2007-07-03/12:33:37" target="_blank">poze de la nunta...derulati voi.

Mergi la inceput