Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetele!

pentru incurajari, vorbe bune :)

thea n-a avut nimic de ieri dimineata pana azi noapte la ora 12 cand am gasit-o cu febra... i-am pus iar supozitor . nu mai vroia sa adoarma asa ca pana la urma am luat-o cu mine pe saltea , ca am pus o saltea la ea in camera pe jos, (trebuie sa montam patul da n-am avut timp) si a adormit mititica pe la 1 asa si nu s-a mai trezit pana acu de dimineata la 7 . a supt si s-a culcat iar... mai... ea o fi vrand sa doarma cu mine saraca de se scoala asa noapte de noapte... acu ca am stat langa ea a dormit tun... of ce sa fac ca doar nu ma mut la ea in camera de tot... azi noapte a fost bolnavioara de aia am zis hai sa dorm cu ea pana la urma, da pana acum n-am mai facut asa...
mergem la doctor mai tarziu oleaca , sa vedem ce si cum.
DE DOUA ZILE N-A MAI PAPAT DELOC PRANZUL... legumele nimic! nu a vrut si pace . abia dupa amiaza a mancat niste fructe si seara oleaca de branza proaspata. o fi de la temperatura. oricum a baut laptic deci... cand o vrea mancare o sa manance ea si pe aia.

ELI- am vazut iar pozele , miresica din povesti! asa rochie n-am mai vazut pana acum... tare speciala.

da chiar , ar trebui sa ne punem asa 2 poze fiecare acolo sa ne vedem la nunti :) ne mai si aducem aminte.
a mea a fost nunta cu tambalau la pitesti eu ii zic...nunta obiectiv turistic ca am carat rudele din malta la nunta in romania, au fost vreo 24 de persoane de aici, era avionul jumate al nostru. cand am fost la birou la air malta la aeroport a strigat una de la bilete la aia din birou " bai am gasit mireasaaaaa!!"
a fost rasul pamantului, ne-am distrat super cu obiceiurile noastre romanesti, au dansat maltezii ce n-au facut-o ei in viata lor... ca aici nuntile sunt gen receptii-coktail party- formal englezesc...deci la polul total opus. o sa caut poze si va pun

aaaa MI-AM REPARAT CALCULATORUL. DE AIA VAD POZE :) ca nu puteam sa intru pe multe siteuri, nu puteam sa scriu nici macar un cd, de aia sunt inca datoare la ANIS ca trebuia sa ii trimit un cd... SCUZE anis, vine !!

va pup. azi avem treaba. doctor, cumparaturi, montat pat, pus perdeaua la fata in camera, cautat de cumparat cearsafuri ca n-am pentru pat mic , pus rafturi in sifnonier si alte ale...noroc ca are liber si sandro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ptr cine vrea, cine doreste astazi facem intalneala in Cismigiu-ora 12 in fata la MOnte Carlo. Pana acum s-au anuntat kateryna, gio, gabriela, marcelutza, andreia_toko (o prietena de-a mea -fetele de pe confe o stiu). LIsta e deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

AELITA- thea nu bea din biberon, oricum nu vrea nurofen si calpol din cauza gustului, scuipa orice e dulce... ea bea din canuta cu tzutzuroi din ala moale, si nu vrea decat apa din ala. odata i-am pus niste suc facut de mine diluat si s-a strambat ca toate alea si n-a mai vrut nici apa cateva zile ca protest... om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ha, ha, ha!!! Am patit-o si noi cu cerceii.Sotul meu este din Anglia si cand am nascut (in Romania) am vrut sa-i fac gauri inca din maternitate. A sarit tot familionul supus al reginei in sus ca e un abuz asupra copilului. La ei chestia cu cerceii e la fel ca la noi cand vrea o fetita de vreo 12 ani sa se dea cu ruj sau sa se machieze. E un fel de prag al pubertatii sau adolescentei. Asa ca noi nu avem cercei; nu "abuzam" de copil.Cand am auzit asa o treaba, m-am revoltat, apoi mi-am spus ca n-are rost sa ma cert cu tot clanul anglo-saxon si mi-am pus in gand ca , atunci cand pleaca el din tara ,sa-i pun cercei si n-are ce sa mai faca. M-am razgandit ulterior pentru ca nici mie nu mi-ar conveni daca el ar face ceva fetei cu care eu nu sunt de acord.Si nu-i chiar un capat de lume daca nu are cercei. Asa ca am revenit la sentimente mai bune. Insa si acum, pe strada, daca nu-i imbracata in roz, toata lumea imi spune : "Ce baietel frumos!".

Si Alice se basculeaza daca o las singura in fund, pe pat, asa ca nu te ingrijora. Poate nu-i place. Noua nu ne place sa stam pe burta, de exemplu.Deloc.Si din cauza asta, nu merge "de-a busilea". A mers putin, dar apoi a invatat sa se agate de orice poate si sa se ridice direct in picioare. Asa ca mersul de-a busilea a cazut in disgratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Multumesc fetelor pt raspunsuri. M-am linistit.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Crishtinutza: Eu i-am dat suc de portocale, diluat cu apa de la 5 luni. Cateodata, cand nu vrea sa bea multe lichide, i-l dau si nediluat ca-i place. Si bea sucul de la 3-4 portocale intr-o zi. Si n-a facut nici o reactie ciudata, mananca foarte bine, are scaune normale. Pediatrul din Ro mi-a spus sa nu-i dau pana mai tarziu (n-a zis cat de tarziu), insa un pediatru din Anglia mi-a zis ca la ei asta-i bautura de baza la bebei, ca are vit. C care o fereste de raceala (si intr-adevar, n-a racit niciodata) si ca e ff buna, asa ca sa continui.Am incredere mai mare in cel din Anglia decat in cea din Ro.In Ro mi s-a spus sa-i incep diversificarea la trei luni (ceea ce n-am facut, evident) cu mere cu biscuiti, asa ca no comment...

Noi avem premergator de la Chicco (DJ Walker), ff bun. Am auzit si eu ca nu-i o idee buna premergatorul. Dar ce te faci, ca mata noastra dormea toata noaptea si ziua deloc. Si trebuia sa ma joc cu ea mereu. Si cand mergeam la baie era sfarsitul lumii, asa ca am zis bogdaproste cand am putut sa o pun in premergator. Acum pot sa dau cu aspiratorul (chiar fuge dupa el), sa fac mencare (chiar sa mananc si eu, ceea ce inainte nu era posibil),etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata, fetele!

Nu va suparati pe mine ca postez mai rar, dar am vazut o intrebare inverzita pe aici si hai sa imi dau si eu cu parerea.

"Ce asteptati cu nerabdare sa faceti impreuna cu odorasul vostru cand va fi mai marisor?"

Sa merg la munte si sa facem drumetii. Cand am fost in Tatra am vazut cum copii de 3-4 ani mergeau alaturi de parinti, cu rucsacelul cu merinde si sticla de apa in spinare si nu se plangeau deloc. Ba chiar insistau sa isi duca singuri pachetelul, desi distanta parcursa a fost mare. In rest , ma mai gandesc!

Va pup si o iau dinloc, catre tata - ca asteapta mancare si e deja 10..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare,in graba mare!
Azi spalam,calcam si mai facem si curat daca ne lasa bb.

Aelita,cu bibe inca nu stiu ce sa zic mai cercetez problema ca astia aici sunt tare categorici cu el.Ei spun ca folosirea dupa varsta de un an,cind se presupune ca mai toti bb-ii au dinti,provoaca carii.Nu are legatura cu deformarea lor.Acum eu sunt in ceata.O sa iau si canuta sa incercam,dar daca vad ca refuza laptele,clar renunt la ea.

Dinamizzi,m-ai facut curioasa cu cerceii sa vad aici cum e,daca au fetitele sau nu.
Hai cu pozele de la nunta ca m-ai facut curioasa.
De fapt as vrea sa vad de la toate fetele,care au fost mirese pozici.

Cristhinutza,cu sucul de portocale,eu m-am ferit de el.Adica de citrice in general ca dau aciditate.Pentru vit C eu i-am dat de suc de mere si de fructe de padure.Dar daca vrei sa-i dai de portocala,dilueaza-l cu apa la inceput,parerea mea.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Va pun si voua o poza de ieri,ca nu ma pot abtine.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/1354667134/" target="_blank">Smechelashul meu drag!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele, neata, sa traiti sa infloriti.

beau cafeaua cu voi! Sa stiti ca va citesc dar nu prea imi mai vine sa raspund. Nu intelegeti gresit, va iubesc foarte mult pe toate, imi faceti parte din ganduri zi de zi, santeti prietenele mele si chiar am un drag mare fata de voi, dar nu imi mai vine, ca mi s-a cam taiat elanul! Mi s-a inchis gura si eu am stilul meu de a fi, asa ca mai fac o pauza pana imi trece amarul!

Catalina - la intrebarea ta - eu vreau ca fie-mea sa fie genul de om cu "cei 7 ani de acasa" ca pana la urma asta e baza educatiei, in rest sper sa inteleaga ce e bine ce e rau, sa faca diferenta intre oameni (de la care merita sa invete ceva, de la care nu), sa nu aiba frustrari, sa fie perseverenta, sa nu cedeze usor atunci cand scopul pus de ea e mai greu de obtinut s.a. Si abia astept sa creasca sa pot vorbi cu ea!!!

lola - noi tot nu avem cercei si santem "un baietel superb" !!! Astept sa-i creasca parul ca sa nu fie confundata, pana atunci ... o sa am un baietel superb!!!

Daconst - mama ce de-a dinti aveti... pai santeti grupa mare!!! Noi tot cu doi dintoi jos stam, dar avem probleme cu gingia ca ne doareeee, asa ca inainte de culcare o dau cu gel si saraca e asa de fericita.... cand musca din degetul meu in timp ce o masez cu gel are un spasm asa un tremurat de placere , mititica!!!

Aelita - fata vezi cu pozele ca nu te mai iert!!!

Ylilimic - stii tu facearea de bine..... de mama!!! stii ca inainte scriam toata fraza, acum nu imi permit ca sant "o doamna" , dar cam asa ai patit si tu! Nu stiu cum faci cu doi copii si cu parintii problema si cu asociatie ca eu nu imi inchipui... e cam naspa!!! bafta in continuare!

despre noi, sambata ne-am sarbatorit cu Marioara, cam ploua cand ne-am intors acasa de la restaurant, asa ca duminica ne-am trezit cu mucii pe barba (Diana), am bagat panadoale si oscilococcil si la nani incat in juma de zi ne-am facut sanatosi tun. Bai, eri am incalzit casa!!! In septembrie!!! Dar nu am rezistat si am bagat centrala si am facut un pic "focul" dimineata si seara la baita, ca se facu cam 20 de grade si nu stiu cum Diana dar mie imi era frig! In rest v-am zis, sanatoase (cica, sa vedem cum o fi si azi), mancam binisor, nu ne impacam cu timpul asta ca nici nu stiu cum s-o imbrac, eu mai am treaba ca stiti voi cu chilotii de nasa...in rest, nimic! aaa si ma dispera cu TATATATATA ei, sa ma mai lase in pace ca mor, nu mai schimba deloc CD! Premergatorul nu ne place, putin il folosim, de-a buselea nu merge, de manute cu mama cocosata vrea tot timpul...

va pupam !!!

Mergi la inceput