Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
ylilimic spune:
Neata si la voi!
si mai incetati cu atatea poze frumoase ca va invidiez...io m-am maritat tocmai in 2000, si daca va spun ca m-a coafat o tanti tot cu celebrele sarmalute langa urechi o sa va prapaditi de ras...nici nu ma straduiesc sa caut poze
Matei face curse de masini cu premergatorul lui Adam, cand acesta e in el!!!!!!!!
Ma umfla si rasul ca bb e super incantat, dar trebuie sa ma si impun ca poate fi periculos. Si cand il aud pe Matei cum spune "ba da!" tare ma bucur ca Adam nu vorbeste inca
Mai nou imi dau seama ca Adam face foamea in timpul zilei si noaptea il razbeste tare de tot. Asa ca ma chitaie vreo 2 ore, pana adoarme de oboseala. Si...am reintrodus masa de noapte

tre sa iesim afara!
alinuk spune:
quote:
Originally posted by marinar
alinuk nu si-a prins emmi manutza pt ca erau hartii care nu au dat voie sertarului sa se inchida cum trebuie. iar "ordinea" din sertar ea a facut-o. azi am scos manerele de la sertare asa ca am scapat de o grija.
deci margica a descoperit pleoscaitul!emmi face asa de mult, acum imbina pleoscaitul cu scuturatul furtunului de la dus, cu scosul dopului de la cada, etc.
Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)
bueeeiii io stu ca Emmi a ta face multe de mult...da' lasa-ma si pe mine sa ma bucur de ce face Margica
Baietii sau ma rog, al meu...nu face multe ce fac fetitzele...sunt mai lenti un pic, doar ca ma gandesc ca recupereaza ei mai incolo (atunci sa ma tzin!)
Hehe ....de aici o fi vorba ca te grabesti ca fata mare la maritat ...
PS: in sertarele mele e la fel de 'ordine' ...si fara contributia lui Margica
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
desprecopii spune:
quote:
Originally posted by alinukquote:
Originally posted by marinar
www.dropshots.com/marinar#date/2007-09-11/09:13:43" target="_blank">emmi in actiune
Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)
Hehe Marina o scumpa micutza..cum se uita ea inapoi 'la locul faptei' si cum finalmente se intoarce acolo.... si-a prins un pic manutza cand a impins sertarul?
Auzi fetitza ai de grija ca Emma te da de gol.... si se pune ea 'pe facut ordine' in sertare
Sa va zic si voo... ca pe forum in partea cealalta am zis... apropos Aelita sa stii ca Messa a scris la mailu ala de la coana admina ...si niciun raspuns...adica in sensul de redeschidere de cont pt a putea posta din nou...Si inca un apropos... sunt deja invidioasa daca tu doar pt Messa ai revenit sa postezi aici!
Noi suntem in gashca vesela si 'sloboda la gura' pe un forum nou... (ti-l dau pe mess..unde ne gasesti ca aici ma baga sigur la reclamacumascafaramasca)..unde va asteptam cu drag pe toate!
Asadar, sa va zic... Margikutza face pa pa (la rvdr)!!! mergem cu oamenii care vin in vizita la usa si cand astia ridica mana de la rvdr...el tzop la fel precum papagalitzul... E de bine... Numa ca nu'sh ce i-a venit mamei sa scoata limba la el...si ...ghiciti?!.... ei bine da si el cu limbutza lui pe afara...
norok ca uita rpd...si el si buni
Apoi a facut si concert in seara asta la baitza..a descoperit pleoscaitul de apa cu hohote de ras (pleoscaitul il stia mai de mult ...dar nu'sh de ce in seara asta il amuzau asa de tare)..adica amuzante erau hohotele ..de zic ca si vecinii ne-au auzit!
Dadea un pleosc... si apoi juma de minut radea de se zguduaia cada... mai dadea unul....alte zguduieli de ras... Nu am fost pe faza sa filmez, o sa incerc maine daca reediteaza spectacolul!
Concluzie: in conditiile in care gupil doarme noaptea, papa tot si nu e plangacios... e o minune sa te bucuri de micile lui nazbatii. Ei bine, si daca nu indeplineste conditiile de mai sus, tot o bucurie este...
poop fete cucuiete!
Alinuk sibb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk - sunt foarte suprinsa sa aud asa ceva!! Nu am primit ABSOLUT NIMIC DE LA MESSA SAU DE ALTCINEVA CU PRIVIRE LA Messa. este foarte trist sa vad asemenea minciuni.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
alinuk spune:
Si eu zic ca e trist ca ajungem sa nu reusim sa comunicam.... acum in era comunicarii..
Messa a transmis mailul despre care vorbeam in data de 6 sept ora 7h47.
Si mai mult l-a postat si pe blog, asa incat imi permit sa-l pun link aici:
mailul transmis de Messa catre Mirela
ma fac ca nu vad faptul ca am fost facuta mincinoasa
...si nici macar nu am pretentia la scuze...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
desprecopii spune:
am vazut alinuk - dar imi pare rau, acest email nu a ajuns la mine - nici la info si nici la mirela.
nu imi explic ce s-a intamplat.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
am vazut alinuk - dar imi pare rau, acest email nu a ajuns la mine - nici la info si nici la mirela.
nu imi explic ce s-a intamplat.
no comment
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
aelita spune:
dragi moderatori,Messa nu are inca acces pe acest forum ???????
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
anne_ispas spune:
Cu durere in suflet trebuie sa constat ca forumul "Despre copii" s-a transformat in forumul "Despre moderatori"
Misha_tp spune:
Ce se intampla aici???!!!!
Am crezut ca totul revenise la normal.... Am vazut mirese frumoase, copii frumosi, am citit raspunsurile la intrebarile puse de Catalina pentru carticica noastra si a bebeilor, pur si simplu am crezut ca incidentul a luat sfarsit si cand colo....
Liuda, tocmai iti citisem mesajul inainte sa te contactez pe mess, deci stiu sigur ce ai scris si apoi ce sa vad?? In loc de mesajul tau apare "Liuda iti uram succes pe alte forumuri". Pai se poate?
Draga papadie, pai cred ca ar trebui sa-mi urezi si mie succes pe alte forumuri, ca deja iti inviti musafirii afara. Si cum noi suntem o gasca de prietene, cand inviti afara pe unul, incep sa iasa toti unul cate unul. Esti multumita?