Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Draga Misha,

imi pare ca nu eu v-am invitat pe alte forumuri.
este absolut problema daca vreti sa stati aici sau nu ca doar pe DC stati pt. voi nu pt. mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Hi, am fost la tata pt programul obisnuit (sa ii dau mancare si sa scot cainele), v-am lasat bine, frumoase, mirese, cautatoare in sertare, si acum ce vad?!

Nu e deloc bine ce se intampla...

Eu cum o gasesc pe Mirela (DC)????????? tb sa "vb" cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

papadie, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ce se intampla aici???
Suntem date afara acum???

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

ce fac fetele?

Nu prea imi place ce vad pe aici? Se destrama gasca sa inteleg?

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

poate nu a vazut cine trebuia...

cum o gasesc pe Mirela? am trimis 2 mailuri la info@desprecopii si nu am primit nici un raspuns. nu se refera la messa si acesta subiect, dar poate ca asa primeam si eu raspuns ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Probabil ca fetele, ca si mine, nu scriu... este O FORMA DE PROTEST!

Mesaj pentru Papadie

Draga Papadie,

Te rog sa iei in considerare solicitarea mea.

Consider ca este momentul cel mai potrivit sa transmiti subiectul nostru unui alt moderator si sa nu mai moderezi tu, pentru ca uite, prin afirmatiile tale creezi dispute si o stare de spirit nu tocmai pozitiva!

Nu cred ca acesta este rolul tau aici pe forum.
Eu cred ca din contra, rolul tau, ca moderator, este sa incurajezi discutii constructive (chiar si prin a nu raspunde provocarilor!).

Este foarte neplacut pentru toata lumea, sunt convinsa!
Sper ca esti o persoana matura (si nu afirm asta cu tendinte malitioase) ca sa intelegi ca lezezi sentimentele tuturor.

Multumesc,
Cristina

PS: sunt tare dezamagita de situatia asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Stiu ca nu postez prea des, dar de citit citesc cat pot de mult. Am fost si plecata vreo luna din Bucuresti iar la revenire Irina mi-a facut un inceput de otita. Nici Irina nu face mare chestii in afara de statul in fund - nu merge de-a busilea, nu se ridica, nici nu are tendinta de a pasi, dar eu am rabdare si mai astept... De mancat, manaca bine.

Acum, dati-mi si mie pe email: livia_marin@yahoo.com pe unde va mai gasesc, ca vad ca v-ati suparat si nu vreau sa raman fara repere.

Am mai pus si eu niste poze, nu asa frumoase ca cele pe care le-am vazut: http://www.flickr.com/photos/livia_marin .

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Daca imi permiteti...

pasaj din relatarea Messei despre intoarcerea pe DC

..Fetelor, initial, cand am trimis primul mail, am facut-o in parte pentru voi si felul minunat in care m-ati sustinut si pentru ca tin la voi la fel de mult cat tineti si voi la mine si nu as fi dorit sa "dispar" din acel loc virtual care ne-a unit, si in parte pentru mine, pentru ca m-am obisnuit cu forumul DC si nu uit ca ii datorez faptul ca v-am cunoscut, ca am devenit prietene, ca practic ne-am nascut copiii impreuna si i-am crescut atatea luni impreuna.

Azi am retransmis mailul numai si numai pentru voi si pentru ca ati continuat in toate aceste zile sa ma "strigati" si sa ma chemati inapoi. Zic numai pentru voi, pentru ca dorinta mea de a ma reintoarce pe DC s-a topit pana la disparitie undeva intre 7 si 8 septembrie, dupa ce am asteptat in zadar un raspuns cat de mic la mesajul meu trimis pe mail, asa cum se ceruse.

Am verificat contul acum cateva minute, a patra oara pe ziua de azi; prima oara am verificat cand a postat Alinuk faptul ca am trimis mailul de acum cateva zile; a doua oara dupa ce a postat captura de ecran; a treia oara dupa ce am retransmis mailul si a patra oara acum...

...din partea mea au fost nu doar unul, ci mai multi pasi catre o reconciliere. Dar se pare ca am incercat sa construiesc un pod de una singura si partea construita de mine nu are cu ce sa se intalneasca la mijloc, râul asta ramane asadar de netrecut, asa ca il abandonez inainte sa cad in apa."

Daca pt mine e mai mult sau mai putin clar de ce a ajuns sau nu la destinatie mesajul Messei, pt cunoscatori..caci am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta...este greu de crezut ca realmente mesajul nu a ajuns.

Poate e o pb cu acel cont la care i s-a spus Messei sa scrie...sau nu stiu ...cert este ca de azi de dimineata de cand am incercat sa dau un raspuns acuzatiilor de minciuna si am postat o copie a mesajului...se putea citi in clar acolo pe blog (voi ati putut asa-i?)...si parerea mea personala este ca putea fi redeschis in liniste contul Messei

...ba mai mult ..poate fara nicio legatura cu cele mai sus amintite Liuda si SRaluca au fost si ele bannate!!!!!?????

cuvantul dezamagire nu poate cuprinde sentimentul care ma incearca... si nu doar pt mine!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Fete dragi,

Haideti sa ne dam silinta sa recreem starea de bine si de incredere care ne este atat de necesara... mi-e dor de ea!

Pana la urma fiecare dintre noi are poate momente cand e mai subiectiv...

,
Cristina

Mergi la inceput