Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
desprecopii spune:
eu cred ca este o problema tehnica - chiar nu am primit nimic de la Messa nici pe 7 si nici azi. Chiar imi doresc sa comunic direct cu ea si nu prin intermediari. Nu am primit nici emailul de la ylimic.
asa ca va rog sa imi scrieti la mirelazo@gmail.com
o sa imi verific emailul acolo.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
papadie spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
poate nu a vazut cine trebuia...
cum o gasesc pe Mirela? am trimis 2 mailuri la info@desprecopii si nu am primit nici un raspuns. nu se refera la messa si acesta subiect, dar poate ca asa primeam si eu raspuns ...
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Nu ma pot abtine sa nu te citez :
"Deci a inebunit lumea de tot...Maimutzele alea stau cu bunghiu pe subiect, penalizeaza orice infractoare (gen Liuda, messa, sraluca) dar nu vad ditai intrebarea mea?! hai ca-s proastea rau! SI poate chiar are o problema cu mail-ul, daca tot e asa de vaca si nu le-a primit nici pe ale mele...
Mooaaamaaa! ce bine e sa zici VACA in gura mare dupa ce atata vreme ai strans din dinti
_
mami de 2: Matei (05.112004) si Adam (15.01.2007"
Eu zic sa ai grija cum dai de Mirela sa nu fie plina de hormoni si sa dea cu cornul.
Rusine doamnelor. Mi-ar crapa obrajul sa scriu asemenea birjarisme.
Cristinuta in conditiile in care colegele tale au acest limbaj mitocanesc la adresa moderatorilor care s-au straduit aici chiar va rog sa alegeti pe altcineva.
Multumesc pentru intelegere.
papadie spune:
si da sraluca are contul inchis deoarce si-a luat la revedere de la noi cateva pagini mai in spate. liuda are contul inchis pt. nerespectarea regulamentului acestui forum.
kateryna spune:
papadie ce sa inteleg? ca mai nou urmariti si ce scriem pe alte site-uri? nu mai avem libertate sa scriem nimic nicaieri ca ne sariti in cap? am tacut pana acum, dar deja mi se pare o mare tampenie. alooo....voi de libertatea de exprimare ati auzit?ati urmarit-o sa vedeti ce scrie pe alte site-uri?
conform ... CONSTITUTIEI ROMANIEI
ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
desprecopii spune:
Din acest moment, orice offtopic de la acest subiecte despre stelute de ianuarie se va sterge. acesta este un forum despre copii.
va multumesc pentru intelegere.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
papadie spune:
quote:
Originally posted by kateryna
papadie ce sa inteleg? ca mai nou urmariti si ce scriem pe alte site-uri? nu mai avem libertate sa scriem nimic nicaieri ca ne sariti in cap? am tacut pana acum, dar deja mi se pare o mare tampenie. alooo....voi de libertatea de exprimare ati auzit?ati urmarit-o sa vedeti ce scrie pe alte site-uri?
conform ... CONSTITUTIEI ROMANIEI
ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca minewww.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajut-o pe Sonia sa poata trai
aaaaaa, nu. stai linistita ca n-am timp si nici chef sa citesc toate aberatiile. dar propriile PMuri le citesc fie si numai de curiozitate. acum am izbucnit din cauza mitocaniei si-a obrazului gros.
alinuk spune:
Teo are de azi un dintzishooooorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! La opt luni sarbatorim primul dintzishor!!
hmhmmm poate sa mushte!!
punem tzitzi in cui???
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
loremunteanu spune:
Alinuk, felicitari pt dintisor!
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
roandre spune:
quote:
Originally posted by alinuk
Teo are de azi un dintzishooooorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! La opt luni sarbatorim primul dintzishor!!
hmhmmm poate sa mushte!!
punem tzitzi in cui???
Alinuk sibb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Bravooo....sa iasa si usor, fara dureri si ceilalti dintisori!
Al meu a inceput sa ma muste rau cand ii ieseau dintisorii 5-6. Dar musca atat de rau ca mi-a dat sangele si vreo 2-3 zile imi era pur si simplu frica sa-l alaptez. Am fost convinsa ca o sa renunt....dar uite ca au trecut inca 2 saptamani de atunci si bb a uitat de muscat "tzitzi care te hraneste".
Eu as vrea sa-l alaptez pana la 1 an...asa ca mergem inainte cu tot cu dinti (are 6 dinti momentan).

Luca Matei - 05.11.2004
Anelin-George (7 ian 2007)