*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 21
ELTEKA spune:
Mone draga,
iti zic eu vineri cat avem (desi nu trebuie sa compari cu baietii). Elias mananca foarte haotic, dar nu ma stresez (insa eu ii dau san, nu trebuie sa arunc lapte
). Noaptea mananca si la 21 apoi la 5-6. Altadata la 21 (ca asa se culca el) si la miezul noptii (cand merg eu la culcare) si apoi la 6-7.
Peste zi e alta situatie! Nu cere niciodata, si eu dupa 2 ore il pun la orizontala si-l imbii. Daca nu vrea, maraie. Altadata se joaca sai...pofta vine mancand...altadata e flamand rau, ma intreb de ce n-o fi cerut. Asa ca mananca probabil de vreo 6 ori peste zi.
Dar si mie mi se pare ca mananca putin, poate si fiindca e mai mare si inghite repede?
Nu mai fii trista 
Ancamari,
nu l-am invatat...l-am lasat cu taica-su...si el nu are timp sa-i cante sa-l adoarma, asa ca l-a pus in pat si el a adormit. Data viitoare a repetat figura...si inca merge (nu tot timpul insa). sincer, cand aplic si eu metoda, imi pare rau, parca nu sunt intreaga si mi se face dor de el... Asa ca eu prefer sa-i citesc si apoi il tin in brate si-i cant pana adoarme (azi nu, ca m-a terorizat, asa ca s-a culcat singur).
Exercitiile le avea Lulu parca, eu nu le-am salvat
Am vazut pozele tale, exact asa arat si eu. Dar adevarul e ca n-am facut exercitii inainte de sarcina si asta conteaza enorm.
Acu' chiar nu mai scriu.
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
ankaa spune:
Buna fetelor!N-am mai scris de ceva vreme,dar nici n-aveam cum..am un copil URLATOR
,care tace numai in brate.ELTEKA ms k ti-ai amintit si de mine si ms mult de urari.ANDRADA,KID,CARRIE-ms pt urari.MONYTZA-eu am folosit la Alex lapte SIMILAC cu fier.Eu skimb piticul de 8-9ori pe zi,noaptea nu ca nu se trezeste.ALEXALICE-si eu am cm neregulat desi inainte de sarcina era f regulat.e normal dupa nastere.plec k sotul tine copilul la tv
.
kateryna spune:
Dragi colegi de forum,
Am intrat sa va postez acest mesaj deoarece site-ul desprecopii.com incalca drepturile noastre prevazute in constitutia romaniei. In conformitate cu art 30 din constitutia Romaniei
Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
Tin sa precizez acest lucru deoarece nu cred ca toata lumea stie ce s-a intamplat la subiectul “Stelute de ian-febr”. In urma cu cateva zile, una din membrele subiectului nostru a fost banata ptr ca si-a pus ca status cuvantul Sictirrr (cu 3 de r). Nu cred ca e un motiv suficient de bun ptr a da pe cineva afara, dar ma rog. In acelasi timp, a fost inchis si subiectul nostru pentru cateva ore bune (in opinia Mirelei, mama DC au fost doar cateva minute). Ni s-a spus ca “din greseala”, dar raul deja fusese facut. Pentru moment am fost reduse la tacere. Dupa ce am investit 2 ani de zile din viata noastra, cineva s-a gandit brusc sa inchida subiectul nostru “din greseala”. In fine, dupa ce subiectul a fost redeschis totul a degenerat….mai multe fete au fost date afara de pe subiect si a inceput “panda pe la colturi”. Sau ca sa intelegeti mai bine…unele fete au fost monitorizate inclusiv pe alte site-uri.
Va dau exemplu:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by ylilimic
poate nu a vazut cine trebuia...
cum o gasesc pe Mirela? am trimis 2 mailuri la info@desprecopii si nu am primit nici un raspuns. nu se refera la messa si acesta subiect, dar poate ca asa primeam si eu raspuns ...
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Nu ma pot abtine sa nu te citez :
"Deci a inebunit lumea de tot...Maimutzele alea stau cu bunghiu pe subiect, penalizeaza orice infractoare (gen Liuda, messa, sraluca) dar nu vad ditai intrebarea mea?! hai ca-s proastea rau! SI poate chiar are o problema cu mail-ul, daca tot e asa de vaca si nu le-a primit nici pe ale mele...
Mooaaamaaa! ce bine e sa zici VACA in gura mare dupa ce atata vreme ai strans din dinti -citat de pe alt forum
_
mami de 2: Matei (05.112004) si Adam (15.01.2007"
Eu zic sa ai grija cum dai de Mirela sa nu fie plina de hormoni si sa dea cu cornul.
Rusine doamnelor. Mi-ar crapa obrajul sa scriu asemenea birjarisme.
Cristinuta in conditiile in care colegele tale au acest limbaj mitocanesc la adresa moderatorilor care s-au straduit aici chiar va rog sa alegeti pe altcineva.
Multumesc pentru intelegere.
Acum…ylilimic, caci despre ea este vorba are accesul restrictionat (banata sau suspendata). La fel si Messa, Sraluca, Liuda si banuiesc ca lista va continua. Asadar, aveti grija ce spuneti si ce scrieti prin alte parti daca vreti sa nu vi se restrictioneze accesul pe acest forum. In cazul in care nu va mai raspund la subiect sa stiti ca am trecut si eu pe lista neagra.
Motannel spune:
FETELOR, PE EUFORIA E ALEX, SOTUL LUI KAY??? A slabit mult!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
petit_ange spune:
Duda, Mica, Ella, Elteka

Ancamari si eu am ramas cu o burtica considerabila,banuiesc ca muuulte abdomene ar rezolva problema, dar nu prea ma indemn eu sa le fac... In rest ca si kg am ramas cu 3-4 in plus dar problema e ca sunt bine asezate pe burta si fund 
Monytza si Isa are zile cand nu vrea sa manance decat 50-60 la o masa (are cam 5-6 mese pe zi)...
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Motannel spune:
Elteka eu ii schimb pampersul cam de 5-6 ori pe zi. Noaptea am schimbat-o o singura data, prin somn si am trezit-o si nu mi-a mai dormit vreo 2 ore! Asa ca noaptea nu o schimb!
Petit_Ange, sigur ca ne place Isa. Exista vreun capshunel mai neplacut? NU!! Si ce bolfosica e ea! Am furat si eu ideea cu sticluta sprijinita pe ursulet! 
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
AlexAlice spune:
Petit_ange, Isa e o scumpa! 
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
Motannel spune:
Am adaugat cateva fotografii in albumul August si am deschis albumul Septembrie.
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Paflo spune:
Seara buna!
Sunt tare necajita! Am fost azi la echografia de sold de control si inca avem probelme la unul din picioruse! Trebuie sa iau legatura si cu un medic ortoped...Si eu care speram ca scapam de al doilea pampers.Colac peste pupaza, cred ca mi se raceste galushca. Are nasucul infundat,i-am tot pus ser, dar nu are inca muculeti (sau nu reusesc eu sa-i scot), probabil ca e doar mucoasa congestionata.
Ancamari, scrie-mi pe c_florina@yahoo.com, eventual trimite-mi si niste poze.
Roxicucu,nu cred ca enormal sa te doara sanii asa de rau. Poate nu ar fi rau sa consulti un medic.
Etelka, noi folosim cam 5-6 pampersipe zi. Sofia face o singura data kk; noaptea nu o schimb deloc.
Duda35, Vas din ce spuneti voi, probabil ca e vorba de dermatita seboreica a sugarului.In nici un caz nu folositi acid salicilic la sugar - se absoarbe si e toxic!Nici samponul cu nizoral nu isi are rostul, daca crustele nu sunt foarte extinse. Ce spunea Roxicucu cu inmuiatul lor cu ulei de masline sau ulei de bebelus e suficient (desi din cate stiu e suficient doar cu ora-doua inainte de baie).Problema se va rezoolva de la sine cand mai cresc puiutii.
Alex, ar rebui sa o auzi pe Sofia cum paraie, zici ca i se rupe pampersul!Trabantul e mic copil pe langa ea.
Kid, nu am sterilizat jucariile de dentitie, doar le-am spalat bine cu apa si detergent de vase. Daca chiar vrei sa le sterilizezi, solutia de la Chicco e foarte buna, dar trebuie clatita dupa folosire cu apa potabila, asa ca tot acolo ajungi.
Monytza, si noi avem zile in care mananca des si cate putin...o las in ritmul ei si isi revine.
Cautand retete de gatit caroful dulce ptr Soso am dat de site-ul asta: http://www.wholesomebabyfood.com/. Mie mi-a placut abordarea lor!
Somnic usor tuturor!
Florina si Sofia (09.05.2007)

Luca Matei - 05.11.2004