*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 22
mica0307 spune:
paflo si noi purtam al doilea pampers. La sf lunii mergem si noi la control la ortoped.
liviana bogdanel a avut colici? Cate kg are acum? Ai rezolvat cu dosarul pt CIC? Il poate depune si sotul in locul tau. Da sa suni sa vezi programul, ca astia de la stat au un program...
sa nu se oboseasca prea tare.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
numai_eu spune:
Ella multumesc pentru raspuns. Mie mi se pare da David al vostru seamana cu amandoi. Iar la scenarii esti mortala, ma intreci, ca si eu ma imaginez in tot felul de situatii ciudate. S-a mai linistit Bobyta? Cum mai doarme noaptea? As vrea sa imi fac si eu cont pe laredoute acum ca s-au reluat livrarile. Stii cumva daca pot sa folosesc cardul Maestro de la BDR? Pe site-ul bancii scrie ca poate fi folosit pentru plati internationale.
Gabiu multumim pentru urari.
AlexAlice si Andrei paraie de trosnesc ferestrele. Si el mananca mai mult san, rar ii dau completare.
Sobi spune:
Monytza, eu zic sa nu te panichezi daca bebelina ta are un ritm de masa mai neobisnuit, important e sa ia in greutate pe luna minim 500 gr; dar dupa cum stii multe fete s-au plans ca in luna a treia bebelusii au luat mai putin in greutate. Al meu copil are doar 4 mese pe zi:la 7, la 12, la 17 si la 22. mananca la fiecare masa 200 - 210 ml lapte nan, uneori dupa-masa ii mai dau un pic de ceai. el si-a facut singur programul asta....la varsta lui trebuie sa manance 150, dar daca ii dau doar 150 ml ma stie toata strada si alerg ca disperata cu el de gat sa-i mai fac putin lapte. dar, asa cum zice didialex, e bine sa nu comparam bebelusii intre ei, fiecare e special.
duda, te rog mult trimite-mi si mie pe pm adresa agentiei care te-a ajutat la cautare de bone. ce tip de analize le cereti sa aduca?
petit_ange, e haioasa foc izabela!
ancamari spune:
Paflo - mercic, revin maine cu amanunte.
Mica, Liviana - la mine la sector (6) nu am putut decat eu personal sa depun dosarul pt CIC. Gasiti nr de tel si intrebati inainte ca masura de precautie.
Petit_ange - cred ca la mine situatia e mai naspa si abdomene nu pot face pt ca ma doare operatia.
Elteka - al meu se enerveza ca nu poate adormi si incepe sa urle. De aici si dilema daca sa-l las sau nu sa urle. Mai studiez. Tocmai m-am linistit dupa o ora de plimbat urlatorul care se zbatea in brate pana a adormit, sunt varza!
Ankaa - succes cu urlatorul!
Mica - daca ii dai numai san (bravo! asa-mi aminteam si eu) si zici ca pare ca mananca putin, de ce vrei sa-i maresti intervalul dintre mese? Al meu are soricei cu ceas in burtik, la fiecare 2 ore chitaie in cor. Doar cand e obosit si urla mai sare cate o masa in timpul zilei.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
cristinamaria spune:
Seara buna!
Fetelor vad ca vorbiti de bebei urlatori... piciul meu era tare cumintel insa de vreo saptamana nu stiu ce a patit .. acum se trezeste noaptea ca atunci cand ne-am intors de la maternitate adica la 2,5-3 ore!
Pare lesinat de foame si cand il pun la san abia mai respira... in seara asta i-am dat 60ml lapte praf completare si nu stiu daca am facut bine! M-am gandit si la cereale.. Ella parca tu ai scris ca i-ai dat cereale s-au ma insel? Da-mi si mie mai multe detalii pls!!
In rest ce sa va spun... vad ca vorbiti de pampersi... noi schimbam cam 6-7/ zi
Mica voi aveti al doilea pampers de la inceput? Noi am purtat prima luna si apoi am facut eco si era OK! Trebuie sa repetam eco la 5 luni adica foarte curand!!
Pupici la capsunici !
uitasem.. am reparat si noi pagina cu poze![]()
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
Sobi spune:
numai_eu si baietelul meu e scundac, are maxim 60 de cm la 2 luni jumate; dar inca de cand era in burtica avea oasele piciorului mai micute canr de saptamani comparativ cu greutatea sau cu circumferinta capului. si eu ma mir cand le aud pe fete ca ai lor bebei au si 70 cm... asta e. s-au reluat livrarile ;a redoute?! ma duc sa citesc la clubul redutistelor.
In schimb s-a cumintit: doarme de la 10 seara la 7 dimineata, doamne ajuta sa-l tina tot asa. In compensatie, in timpul zilei sta felinar, nu vrea si pace sa doarma, si sincer ma cam plictisesc atatea ore sa ma maimutaresc cu el...uneori abia astept sa se faca 10 seara si sa adoarma, ca sa ma ocup si eu un pic de mine.
ella, merci de consiliere juridica. Si merci pentru ideea cu botezul la cp, a fost super bine totul. O, da, super fain sacul de dormit, oare l-or avea si la mothercare in dorobanti?! Apropo de protectie de saltea, sa stii ca si vladut avea la el in pat...pana intr-o zi cand am dormit la ai mei si imi pusese maica-mea pe pat protectie din asta. Am crezut ca iau foc noaptea, eram fleasca pe spate, a doua zi i-am scos protectia la copil! Bine, recunosc, era pe caldurile alea din iulie-august.
Alex_alice, al meu se partaie destul de des, cel putin in timpul botezului a fost de poveste cu ce zgomote a facut! Mie nu mi-a venit ciclu inca, abia astept – nu stiu exact de ce, poate ca sa sa fie totul ca inainte.
carstea spune:
SEARA BUNA!
AZI Rares a avut o zi smiorcaita!Dimineata am fost la doctor unde am constatat ca n-a luat nimic in greutate de 2 saptamani.Trebuie sa ma ingrijorez?
Doctorita ii tot da ca e in grafic.Are 7,2kg la 4 luni.
Maine mergem la budimex cu piciorusul cel grasut la ortoped.Sper sa nu fie nimic grav.
Cum adica al doilea pampers?(Mica)
In rest regurgitam abundent la fiecare masa(uneori chiar seamana a vomitat).ANDRADAuneori scoate afara branzica alteori lapte nedigerat iar in seara asta aproape un mucus(ma gamdesc ca era si saliva ).Dar e vesel si jucaus si ma gandesc ca nu trebuie sa ma panichez
Si noi tragem parturi ....ca un om batran.Iar scutece folosim 4-5 /zi ca nu facem caca decat dimineata.
SOMN USOR CAPSUNICI!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
ancamari spune:
Voi ce pampersi mai folositi? Eu tocmai am luat Pampers nr 4 si surpriza! Sunt la fel de mari ca Huggies nr 3 pe care-i folosim de cateva saptamani deja si care sunt foarte buni si un pic mai ieftini.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
mica0307 spune:
ancamari vreau sa o tin pana pe la 3 ore ca sa manance mai mult. Eu cred ca ea cere mai des la san pentru ca o mananca gingiile. Si zic asta pentru ca daca ii dau bibe doar sta cu el in gura si in molfaie, iar la tzitzi mananca putin si dupa incepe sa ma traga de ele
. Adica pleaca cu ele in gura... Noi folosim happy ca sunt mai grasani.
cristinamaria noi am fost pe la 1,5-2 luni la eco si la ortoped si era ok, adica nu avea luzatie de sold. Insa dr ortoped ne-a zis totusi sa ii dam 2 pamapersi pentru ca nu deschide picioarele suficient si sa ne vedem la sf lui septembrie la control. Of, nu reusim deloc sa ne intalnim sa iti dau DVD. Tre sa stab o data, o ora si un loc ca altfel nu reusim.
carstea 2 pampersi unul peste altul
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
numai_eu spune:
Chiquitita pozele sunt in acelasi album la sfarsit. Daca nu le vezi nici acum spune-mi si le trimit pe mail. Acum ne mutam in spate la SIF, in blocurile cele noi. Deci tot departe suntem. Dar sigur ca ne putem intalni intr-o zi, doar nu e foarte mare orasul. Mai bine ar fi acum, caci dupa 1 octombrie incep serviciul si mai pot sigur doar in weekend.
Livia de la Andrei.