*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ eu folosesc persil sensitive si ca balsam lenor sensitive. SI de regula la mai pun o data la clatit. Asa mi-a recomandat dr.

Jucariile pe care nu le pot steriliza [rin fierbere le sterg cu spirt.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka e mortala poza lui Elias: My fatal look! Cati cm are? Mi se pare inaltut bine!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, in sfarsit am pus si eu poze cu ingerasul meu frumos si cuminte ca sa stiti cu cine aveti de-a face.
Sper ca se vad. Ce ziceti? va place de Isa?

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna fetelor!

Revenim si noi cu vesti....am fost iar la doctor,deoarece Albastricii i s`a facut tare rau ieri...de la 5 dimineata pana la 2 dupa`masa cand ne`am intors de la medic nu a papat absolut nimic

M`am panicat rau de tot pt ca pitik plangea intr`una era f iritata si pur si simplu nu mai aveam nici cea mai mica idee ce sa`i fac

slava domnului azi suntem ceva mai bine...am inceput sa papam..sa bem ceiutz de musetel+tei plus o groaza de siropele...saraca de ea e satula de ele

Am si eu cateva intrebari pt fetele care au timp sa`mi raspunda:
1.cam cat au in greutate puii vostri...sau cat au avut la 3 luni jumatate?
Ma obsedeaza in ultima vreme faptul ca Antonia nu mananca bine deloc...nu stiu cum sa o pacalesc sa accepte un pic mai mult de 100 ml la o masa, si asta in conditiile in care pe cutia de formula pe care o folosesc, la varsta ei ar trebui sa aiba 5 mese de 160 ml[v]

2.Stie cineva vreo modalitate..probata sau nu prin care sa raresc mesele copilului?Antonia mananca intre 7si 10 mese intr`o zi...acumuland in 24 de ore intre 500-800 ml.Sunt disperata ca nu reusesc sa ma descurc...am ramas in lipsa de idei.De exemplu...mai inainte..dupa ce n`a mai mancat de 3 ore...fata mea a mancat doar 30 ml de formula...nu stiu ce sa ma mai fac

As fi vrut sa scriu mai mult...si sa raspund si la vreo 2 intrebari pe acre le`am vazut fugitiv cat am citit din urma...insa sper sa revin un picutz mai tarziu...ca mititik mea nu mai vrea sa stea nici in brate la calculator acum...Va pup pe toate

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Petit Ange, Isabella e o scumpa.
E haioasa tare poza cu ursuletul pe care se sprijina biberonul...buna idee

mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)

Mergi la inceput

petit_ange Isa e o scumpica.

monytza in ultimele 2 luni Maya a luat 500 gr in fiecare luna. Dr a zis ca a luat cam putin, ca in primul trimestru se ia cam 750/luna. Nici Maya nu prea mai mananca mult la o masa si de aceea a incept sa ceara si la 2 ore (ziua). Nici nu mai stiu la cate mese ajungem/zi. Cred ca la vreo 5-6-7. Cand cere pe la 2-2,5 ore incerc sa o mai tin macar pana la 3 ore. Adica facem gimnastica, facem avionul, cantam (cand ii cant nu mai scoate absolut nici un sunet, ma urmareste tare atenta) etc. Si asa mananca si mai bine la masa urmatoare.

Poze

Poze intalnire

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Miniuta,
asa e . Ma pun sa caut melodia de care zici pe youtube, sa vezi cum imi sare iar camesa de atata plans, ma cunosc eu

Petit_ange,
habar n-am , ca nu l-am masurat decat in prima luna, de la 52,5 cm avea 55 ...dar mi se pare si mie ca s-a lungit considerabil, ca nu mai incape in vanita, noroc ca trebuie sa luam alta in Europa. Vineri insa ma duc la clinica ca trebuie sa-i iau dosarul si vad cat are.

Am vazut-o pe Isa in sfarsit, e o scumpa! Mie imi place aia cand e scufita rosie

Adica imi plac toate rochitele de fetite...Vorba lu' DidiAlex...vreu si iooooooooo!

Gata, nu mai scriu! Am zis!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

petit_ange,
bebitza ta e tare dulcica si grasunica; poza in care suge din bebe sprijit pe maimutoi e super!

Elteka, ma duc in seara asta in carrefour si o sa iau ce gasesc la fata locului; tre sa iau si pentru la socri un blender ca sa-i faca piureurile lui Boby; ma duc sa ma uit si dupa un nou frigider, de fapt o combina no frost, ca aseara mi-au livrat masina de spalat pe care o comandasem online vineri si mi-a cashunat sa schimbam si frigiderul ca e deja vechi; asa ca asnoapte m-am zgait pe net da mi-am dat seama ca la frigidere nu e ca la masinile de spalat sa-l iau asa pe nevazute adica doar din poza si tre sa ma duc in magazin sa vad care-i treaba.

am fugit spre casa...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - spor la cumparaturi! Bobyta de cate ori se trezeste noaptea?

Mica - nu ziceai tu ca ai revenit la hranitul exclusiv la san? Te confund? Eu am citit pe aici ca laptele de mama se digera in 2 ore si cel praf in 3 ore, ma rog cu mici variatii.

Monytza - al meu cand face crize de urlete nu mananca cate 5 ore (si azi, ca la ora 4 s-a trezit si in loc sa manance s-a pus pe urlat vreo jumatate de ora). Intr-o zi ajunsese la 5 ore si jumatate. Dar recupereaza noaptea. In total ajunge la 10-12 mese in 24 h. Nu cred ca suge mai mult de 100 ml, cred ca oboseste si ii ajunge pentru moment. Banuiesc eu ca ar manca mai mult din biberon dar eu sunt incapatanata si deocamdata a luat suficient in greutate, nu trebuie sa-l indop. De greutate am scris in mesajul lung de noaptea trecuta. De tinut in brate la laptop nici nu se pune problema, ca nu sta. Acum e cu bunica-sa in pat, se chinuie sa doarma de vreo ora.

Elteka - ce bine ca l-ai invatat pe Dolo sa adoarma singur! Incet-incet am ajuns sa-l adorm in brate tot timpul. Eu am spatele rupt de la atata carat in brate.

Am si eu o problema mare: am ramas cu o burtik imensa care vad ca nu mai da semne ca s-ar mai retrage. Daca stau pe spate pica inauntru. Ce sa fac sa nu raman asa? E bine daca port burtiera? Ca soacra-mea asa zice ca trebuie dar nu stiu ce sa zic...Voi cum faceti? Am vazut in pozele de la "intalneala" ca sunteti destul de suple, oricum intr-o forma mult mai buna decat mine. Elteka - mai ai exercitiile alea pt apropierea muschilor? Deasupra buricului bag un deget

Mica si Alina25 - ce norocoase sunteti!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

ancamari ii dau doar san ca bibe cu completare nu vrea. DOar se joaca cu el. Eu stiam de 1,5 ore.

Poze

Poze intalnire

Hainutze

Mergi la inceput