Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Roxana noi suntem pe finalul unui astfel de episod acum.Ne-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat si muci muuuulti.Fara febra, fara altceva.I-am dat alternativ Calpol si Nurofen, iar in nasuc picaturi de Protargol.A baut mai mult ceai ca de obicei si i l-am dat mai caldut decat bea el in mod obisnuit.De ieri tuseste putin, dar este o tuse "rupta" deja, secretiile din nas au scazut semnificativ.....asa ca, sper ca suntem pe drumul bun.
Sanatate la Cata.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Noi suntem pe cale sa depasim un asemenea episod. A inceput marti cu mucisori din belsug, a doua zi avea si gatul in pioneze si a facut si ceva febra. Doctorita ne-a spus ca este ceva viral, ca e epidemie, iar evolutiile sunt imprevizibile. Ne-a dat nurofen, tantrum verde si vibrocil. Dupa o zi de tratament deja suntem mult mai bine, a dormit toata noaptea, fara sa se mai trezeasca. Am avut noroc ca este fomist si mananca tot chiar daca este bolnavior. Abia terminasem inainte de asta cu un mic 'deranjament' la stomac, caruia nu i-am gasit alta explicatie decat eruptia celor 2-3 masele si a 2-3 dinti in acelasi timp (i-am facut copro-parazitologic) si a iesit negativ.
Legat de vocabular - noi il avem mai redus decat ceea ce se spune pe aici, dar in fiecare zi mai adaugam cate ceva. I-am cumparat diverse carticele si ii place sa se uite pe ele si sa-i spuna cineva ce animal/pasare/obiect este acolo. Recunoaste doar catelul - cand vede unul pe strada spune "Hammm".
Sa nu uit : avem acum 11,4 KG :)

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Multumim Luanei pentru sfatul cu swaiterul, este foarte, foarte apreciat. Il tai in patratele subtiri si le pun pe masa undeva unde poate el ajunge si le papa singurel.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Luana esti restantiera cu o poveste si ceva poze de la mare...sa nu crezi ca uitam!
PuiuDana, Ellax...unde sunteti? Ella, cum a fost la Braila? Nu ne pui poze?

Adi eu imi aduc aminte ca ai spus ca pleci in concediu, nu ca dezertezi.Asteptam cateva vorbe despre Ralucuta si mami ei.

Mai sunt o gramada de nume pe care nu le-am vazut demult pe-aici.Va asteptam macar cu 2-3 randuri.

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna ziua fetelor
http://s187.photobucket.com/albums/x182/adib4900/?action=view¤t=DSC01717.jpg

camelia.t ai perfecta dreptate, ca de obicei, voi fetele. dar... nu vroiam sa dezertez ci sint doar foarte ocupat. stiu ca nu e o scuza.
dar sa dau informatiile cerute.
Raluca e bine acum. de comcediul meu s-a ales praful. 4 zile temperatura si scaune frecvente+moi (zice dr. ca de la dinti) iar restul doar pe acasa.
Mama lui Raluca e bine si ea acum. adica in regimul normal de oboseala, agitatie (pe care il stiti voi toate)
Deci per total la noi e bine.
imi pare rau sa aud de Carmina cu probleme.
si nu ma bucur deloc nici cind aud de mucosi.
sanatate multa dorim tuturor
si s'auzim de bine.

Mergi la inceput

Ei, uite ca se poate! Si ce raspuns prompt!Multumim ca nu ai dezertat si din cate se vede ne si citeai din umbra.Bine ca sunteti bine.Treaba cu concediul o inteleg....si eu am asteptat concediul sotului ca pe o gura de aer, dar a plouat 80% din zile...asa ca s-au dus pe apa sambetei toate visele mele.Poate la anu va fi mai bine!
Data viitoare poate reusesti sa incarci mai multe poze cu domnisoara.Andrei al meu zice ca nu-i ajunge numai una.Pupici la Ralucuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Azi am fost cu Luana iar la medic. Mi-a tusit foarte urat. E un virus in zona, foarte multi copii bolnavi. A bagat-o pe antibiotic. Are infectie in gat si pentru ca mucii n-am incetat timp de o saptamna s-a dus infectia si la urechi. Ma bucur in schimb ca-i vesela si nu are febra. Asta e, nu pot s-o tin deoparte de ceilalti copii.
Am inceput perioada de acomodare cu copii de la gradi. Ei au program de juma de ora iesit in parcul din curtea gradinitei, exceptand zilele cand nu ploua si ma duc cu ea acolo, urmare invitatiei din partea lor. Pare sa fie OK si sa-i placa.

DianaR - se pare ca ati avut o vacanta pe cinste. Ma bucur pentru voi. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa-i vezi pe cei mici fericiti. Poate vom ajunge si noi pe acolo intr-o buna zi. Cine stie! Stiu ca mancarea lor e buna tare. Astept sa vad si poze!

Lyly - multumim ca ti-ai facut griji pentru noi. Taifunul a trecut, din fericire insula noastra n-a fost afectata, insa taifunul a lovit una din cele mai frumoase insule din korea, putin mai la sud de noi, unde au murit 14 oameni, si altii sunt dati disparuti.

Adib - ce doggy frumos are Raluca!Imi pare rau de vacanta ta, dar nu fi trist, vor veni si vremuri mai bune.

Noi anul asta de sarbatori, ne-am hotarat sa evadam de aici si ne-am luat bilete in Thailanda, dar n-am luat in calcul si cazarea iar acum caut in disparare ceva in Phuket, ba-s ocupate, ba-s prea scumpe. Sper sa gasesc ceva pana la urma. Nici nu mi-am imaginat, e abia septembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adib, doar 2 poze???? Frustrant, zau asa...De fapt ai spus ca nu ai timp.
Eu nu am mai descarcat nimic din aparat din 1 septembrie, de cand ne-am intors din Antalia.
Virgi, ma bucur ca sunteti bine, chiar si cu muciuleti pe la nasucul Luanei.
Roxana, eu procedez asa: il culc pe Moaca pe spate si ii pun cu spray (sterimar, spre ex.) picaturi din belsug. Ii masez usor nasul la exterior, dinspre varful nasului spre radacina lui, adica in sus. Dupa 1-2 minute il ridic in pozitia verticala si ii mai dau doua pufuri cu spray, cate unul in fiecare nara si ii masez iar nasul pe la radacina, iar mucii ii aluneca singuri. Asadar, nu tu batista bebelusului, nu tu pompa de scos muci.De 3 zile am recurs la tehncia asta si Moaca nu se mai chinuie deloc si nici nu se mai crizeaza ca dau drumul la aspirator sau ii bag pompa de muci in nas. Iar sprayul nu il deranjeaza, ca dureaza o secunda per nara sa-i pulverizez apa aia de mare inauntru...
Va doresc noapte buna. Noi cred ca plecam la Rm. Valcea in acest WE.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MARE INTILNIRE,MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Hello! Revin si eu dupa o mica absenta cu vesti! Am avut o saptamana plina si foarte agitata, nu am avut nici net si nici timp sa mai intru.
Printre altele, am fost cu Seby la Stanciu sa-mi dea un tratament pt rahitismul pe care toti dr de aici i l-au gasit si ce credeti...mi-a zis ca nu are nicun fel de rahitism, insa mi-a schimbat picaturile in tablete de vigantol plus calciu in toate lunile cu "r".Mi-a dat si o schema pt intarirea sistemului imunitar si 3 vaccine pe care trebuie sa i le fac deoarece cele gratuite mi-a zis ca nu sunt nici bune, nici suficiente.
Eu eram hotarata sa il intarc cat mai repede pe motiv ca nu are pofta de mancare si nici nu mananca mare lucru, insa Stanciu a zis sa il las pe alimentatie naturala pana la 2 ani ca este cel mai bine..asa ca nu il intarc inca, spre norocul lui!
In rest, ce sa va mai spun, face numai nazdravanii si a inceput sa inteleaga tot.O sa pregatesc si eu lista cu toate sunetele pe care le scoate , insa nu am timp acum.Scriu pe fuga, doar ce am ajuns acasa.Lyly, ti-am trimis un PM, va pupam si ne e tare dor de voi!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput