Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Daca vrei ca analiza sa aiba cele mai mari sanse de reusita, nu-i pune nimic in gurita pana la spital, nici macar apa.Stiu ce e nasol.... Si mie ca-s adult mi-a fost groaza sa merg nespalata pe dinti, nici nu-mi venea sa deschid gura.Am avut mentosul in buzunar sa pot lua pana am ajuns acasa.Poate daca vede ca-l imbraci si ca va pregatiti sa iesiti, o sa o lase mai moale cu laptele....Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, of ce citesc... Carmina, sincer imi pare rau ptr pierderea ta! Iti doresc ca pana la urma raul sa nu fie atat de mare (strict medical vorbind) si sa o poti lua de la capat cat de curand. Musai Frumusescu sa aibe o Frumuseaca de surioara!

Andreea, bine ai revenit! Eu am mai aruncat cate un ochi pe blog si pe pozele voastre, ptr mine e intodeauna un deliciu sa va privesc! Imi pare sincer rau ca nu ne-am intalnit in Bucuresti, cine stie poate se vor mai ivi ocazii...

Sa spun cateva cuvinte de intalneala. Am fost eu cu copii, Lacri cu Moaca, Luana in forma maxima si Hora cea minunata si Dana fara Andreiut. Ne-am plimbat prin Politehnica, am fost intr-un club de acolo unde pruncii si adultii s-au distrat privind tot felul de animalute, copii au avut jucaria perfecta (pietrisul de pe jos iar noi fetele am vorbit vrute si nevrute. Am cateva poze, incerc sa le pun astazi. Lacri e f slaba desi ea are alte impresii Moaca e chiar o moaca dulce foc, Luana e minunata, vesela, deschisa, vorbareata, Hora pe masura mamei si f f frumoasa, Dana prietenoasa si saritoare... Ma bucur mult ca am avut prilejul sa va cunosc, speram sa va vad pe cat mai multe...
Am cateva poze si sper sa puc sa le pun zilele astea.

E deja prea lung mesajul asta, revin cu altul.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ne-am intors ieri pe la 6 dupamasa, din Antalya, a fost f f f fain, as mai fi stat linistita acolo si imi pare rau ca nu ne-am luat 14 zile... Primele zile a fost mai dificil pana ne-am gasit si noi o modalitate sa ne relaxam desi pruncii te solicita la greu... A doua zi ma plangeam la ai mei la tel ca ma termina pruncii dar deja a treia a patra zi nu mai aveam treaba. Timeea a fost monument de cumintenie, a mancat tot asa putin ca acasa si nu prea statea locului sa pot si eu manca linistita dar in rest... A dormit cu ceasurile in carucior, adormea si singura epuizata de apa si nisip, se juca frumos in nisip, in piscina era un deliciu cum se putea arunca in apa fara frica (stia ca eram prin zona sa o prindem), cum o dadeam pe topoganul de copii (singura si o prindea tata-su, avea vreo 3 metri inaltime topoganul) si si pe cel de adulti (maricel...) in brate la mine si ea tot ar mai fi vrut... Urla cand o stergeam si o imbracam in halat. Apa marii era beton, calda, dar f sarata (asta nu le-a prea placut la copii mei) cu panta super super lina numa buna de copii. Plaja frumoasa cu nisip fin auriu. Vladut a fost marait si n-a prea mancat, somnul de dupamasa era un chin asa ca il culcam pe sezlong cand pica de somn, se tot cerea la piscina si nu prea intra de buna voie in mare. Mancare excelenta la gust si cata ai vrut, nu se termina nici macar felurile f f bune si cautate, gaseai din belsug. Hotelul dragut si nou, camerele maaaaaari, cu pat matrimonial, pat de o persoana si o canapea barosana in standard plus patut de bebe. Baie cu hidromasaj. Serviciile erau punctul slab, destul de neserios personalul si mai ales cameristele, in Egipt erau mai brici. Pahare de plastic refolosibile la plaja care ne-au enervat pe toti in afara de mine care chiar nu am avut nici o treaba cu asta. Restaurante a la carte turcesc si pescaresc, ultimul absolut delicios, servire ireprosabila acolo... Excursie gratuita cu vaporasul hotelului pe mare pana la hotelul frate mai mare, dar cu aspect usor invechit si plaja naspa, in schimb cu un aquaparc bestial... zeci de topogane de adulti si copii, Vladut era absolut innebunit si nu se mai satura, Timeea la fel, eu si Vasile nu mai vorbesc... Ziua cu excursia a fost chiar f f reusita.
Locul de joaca ptr copii cam naspa, in schimb era luna parc (roata, gondola si trenulet) si o chestie gonflabila cu topogane cum gasesti la locurile de joaca acoperite de la noi.
Avionul absolut ok, Tarom, fara nici un fel de probleme, amandoi pruncii au dormit si au fost cuminti.
Incerc sa pun si poze zilele astea. Una peste alta un concediu absolut reusit, hotelul multumitor mai ales raportand pretul la ce ofera. Sigur nu 5 stele dar un 4 plus da.

Pupici si mai revin pe masura ce-mi trag sufletul.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

DianaR, ce poveste frumoasa!!!!!!!
la Timi si la Vladutz - abia astept sa vad poze

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Daca vrei ca analiza sa aiba cele mai mari sanse de reusita, nu-i pune nimic in gurita pana la spital, nici macar apa.Stiu ce e nasol.... Si mie ca-s adult mi-a fost groaza sa merg nespalata pe dinti, nici nu-mi venea sa deschid gura.Am avut mentosul in buzunar sa pot lua pana am ajuns acasa.Poate daca vede ca-l imbraci si ca va pregatiti sa iesiti, o sa o lase mai moale cu laptele....Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

multumesc

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Simona, v-a trecut cucuiul? noua inca nu, mai e putin umflat si galben
Diana, ne-ai descris foarte frumos, insa eu nu sunt slaba iar Moaca nu e decat un pui rasfatat. Insa iti multumimAi uitat sa spui ca eu sunt o superstresata si nu ma pot relaxa nici macar un minut,desi asa ar fi trebuit sa o fac in compania voastra. Ma bucur ca si voua v-a placut la prietenii nostri turcaleti. Bine ca nu ati fost in regiunea Kusadasi, am inteles de la o cunostinta ca anul asta a fost totul (cazare, masa, servicii) sub orice critica acolo, mai ales facand comparatie cu alti ani...
Ama, nu dati nici un semn de viata? Un telefon functional aveti? asteptam numarul pe PM. Nu-i normal sa nu ne dati nici un semn; ce credeti voi, ca dispareti asa, pur si simplu?
Revin ,ca Moaca are o problema cu kk

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Vreau sa-i fac imunizarea lui Cata si de data asta am optat pt Immuno Mixa reclama - reclama mascata de la Aboca. Mai face cineva imunizare cu acest produs si daca da...care e posologia (eu sun abia maine dr)?

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Diana, foarte frumos
Sa imi zici si mie numele hotelului, poate oi ajunge si eu pe acolo.. vreodata...

Roxana, deci baietel, nr.2? Felicitari

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am trecut cu bine si de acest vaccin. Bona a venit racita bocna, asa ca, i-am dat medicamente si botnita, adica masca chirurgicala.
Am sesizat ca Virgi nu a mai scris de cand a fost taifunul ala...sau mi s-a parut mie? Virgi, sper ca sunteti bine!
Doroti, acum zicem cutia si nu cuchia la cutie
Caca mai face Moaca si pe el, ca uita sa ma avertizeze. Sau imi zice kk dar face pisu' in olita.
Amiss, foarte amuzanta Petra cu al ei "cocu"
Adela si Oana, urasc sa fac orice fel de analize copilului. Exudat? La prima ora a diminetii? Pai la fel ca Paul, Alec daca nu primeste lapticul pe la 6 dimineata cred ca face crize de isterie. Acum ar trebui sa-i fac coproparazitologic si coprocultura din nou, caci doctorul nu a gasit explicatie la mirosul urat care parca ar veni din stomacul copilului. Mi-e groaza sa ma duc iar de 4 ori la Institutul Cantacuzino sau Babes

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata mamici

Daca ieri ma gandeam la imunizare, azi ma gandesc la mucozitatile copilului. Nu a dormit toata noaptea si a plans aproape intr-una. N-are temperatura sau alte probleme ci doar muci care nu-l lasa sa respire. Si nu ma prea lasa sa ma ating cu nimic de nasuc. Cel putin noaptea mi-ar fi imposibils a folosesc batista bebelusului.
Ati avut astfel de probleme? Ce ati facut?

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput