Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

...
Oana am ras cu pofta citind despre poznele in lant ale lui Paul. E super sa ai un copil atat de activ in ciuda faptului ca poate fi obositor.
...
Amiss

Petra nazdravana - in loc de "cocu" noi avem ceva de genul "dai" intrebator

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Salutare. Va mai amintiti de noi?

Am lipsit multisor...
A fost tati in concediu, am prins o vreme urata, urata....asa ca nu s-a materializat nimic din visele mele de a pleca mai departe de casa.Am fost putin dezamagita, dar, am incercat sa ne facem timpul asta cat mai placut si am profitat de el cum am putut mai bine.De azi tati a mers iarasi la munca asa ca reintram in vechea rutina.

Ardeiul e mucos de tot de 2 zile.Din luna mai nu am mai avut nici o problema cu el, dar probabil l-a prins ceva virus acuma.Nu face febra, nu tuseste...doar muci.Tratam nasul si in rest asteptam.

Se plagea cineva, nu mai retin cine, ca cireasa nu vorbeste prea multe.Cred ca noi suntem fruntasi la capitolul asta.Singurele cuvinte inteligibile sunt: mama,tata, papa,tai, gata, da, nana (banana) si cam atat.Intelege orice (l-am testat nu o data) dar invartitul limbii in gura merge mai greu. Dar nu ma agit deloc, ca va veni ea si vremea aia cand nu o sa-l mai pot opri din atata : de ce?

Trebuia sa incepem luni gradinita (cu Fini), dar i-am facut exudat inainte si i-a iesit streptococ beta hemolitic grup A, asa ca este cu tratament 10 zile.Vom merge de lunea urmatoare.Ne-am recoltat si noua si Ardeiului, acuma asteptam rezultatul sa vedem daca trebuie sa luam si noi tratament.Stiu ca nu e de jucat cu streptococul.

O sa mai citesc din urma si revin mai incolo.
Sa aveti o zi buna toata ciresimea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Adela si Amiss
bine ati revenit!
Amiss ce frumos povestesti de Petra... in plus de asta mi se pare ca e sora geamana cu fi-mea.. pe Petra

Eu eram cu copilul care nu spune mare lucru, dar nu ma plang, aaaare tiimp..

Carmina, te aspteptam pe aici... cu bune, cu rele
Mihnea Bambucha ce mai face?(parca asa il alintai?)

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Carmina am rasfoit un pic pe forum cautand un mesaj de-al tau, ca sa vad ce mai faceti si l-am gasit......pe cel de la "randunici".Strange-l tare in brate pe Frumusescu, capul sus si mergi mai departe.

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ufff tocmai am citit ce a scris Carmina la durerea unei pierderi.. trist tare trist!!
Carmina nu sunt cuvinte care sa iti aduca alinare si sa explice de ce a trebuit sa ti se intample asa ceva.. nu pot decat sa iti doresc sa gasesti in Mihnea puterea de a trece mai departe..si ca timpul sa aduca cat de putina alinare.. Curaj suntem cu sufletul alaturi de tine.

Cami 6+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Carmina DD sa-ti aduca alinare, tare imi pare rau Sanatate multa si putere

Am implinit un an

Mergi la inceput

Adela, cum i-a recoltat Ardeiashului pt exudat faringian? Am vrut sa-l duc si eu pe Paul, da' dimineata dc nu-i dau laptele cand se trezeste e prapad...
Se poate recolta dc a papat laptic?

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Carmina-te inteleg poate mai bine decit oricine.Si eu am pierdut 2 sarcini una dupa alta inainte de a-l avea pe Mihai.Am fost distrusa am crezut ca nu voi putea avea niciodata copii.Dar uiteca totusi s-a inimplat. Incearca sa te autoincurajezi. Vei vedea ca vei trece si peste asta si o sa vina si cel de-al doilea copil t.Totusi il ai pe Mihnea care iti lumineaza viata zilnic. Cind te simti mai trista si distrusa uita-te la el , bucura-te de zimbetul lui,de nazdravaniile , nu te mai stresa lasa timpul sa treaca putin si ai sa vezi ca un al doile bb sanatos v-a veni.

PS. Cind vei mai ramine insarcinata ia Progesteron.Nu astepta sa mergi la dr.I-al din prima zi cind ai aflat ca esti gravi.

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Oana nu se poate recolta daca a papat. Cand s-a trezit, l-am imbracat repede, ne-am urcat in masina, direct la spital, i-a recoltat si gata.La noi a fost ceva mai simplu pt ca stam la 5 minute de spital (cu masina), am intrat repede la laborator pt ca eu am lucrat acolo vreo 2 ani mai demult si am mers la o fosta colega....si lucrul cel mai important era ca ne-am dus sambata.In mod normal nu se recolteaza dar era de garda chiar doctorita de la microbiologie si ni le-a insamantat pe loc.Sa ai sticluta cu lapticul pregatita sa i-o dai dupa.La noi n-a fost cazul ca nu-i asa disperat dupa lapte (din pacate).Cel mai bine ar fi sa nu bea nici peste noapte.Doar lapticul de seara si gata.Succes!

Mergi la inceput

Multumesc Adela , asa ma gandeam si eu...
Nu stam departe de laborator, dar e disperat dupa lapte dimineatza.... in 5 min scoala tot blocul - eu de obicei imi pun ceasul la 6.30 sa fie precis laptele gata cand se trezeste - uneori e mai "harnic" si atunci sa vezi, aia care schimba cauciucuri la formula 1 pot invata de la noi ce inseamna viteza....

Nu bea nimik noaptea - cel mai tarziu la 9 - oare as putea sa-i dau macar apa? macar ca nu-i el asa usor de fraierit...

Amandoi - si eu si sotul - am iesit de multe ori pozitivi la streptococ beta hemolitic - eu am avut si in urina... si as vrea sa vad, daca el are sau nu...

Am implinit un an

Mergi la inceput