Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ba mai am un mesaj...cica azi se duce la scoala in prima zi,in clasa 1, fetita unor cunostinte. "I-a fost teama, a plans?" il intreaba husband al meu pe tatic. "Nu, insa a avut cosmar azi noapte", zice taicutzul, "cica a visat-o pe invatatoare, iar aceasta avea mustata!"

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna seara

ne-am luat frigider, care numai maine ni-l livreaza...ca asa lucra astia in romania...o sa vad mai incolo daca sunt multumita de el, vroiam neaparat cu no frost sa nu mai trebuiasca sa decongelez la el...felicitari pt inbogatirea vocabularului luanei, progreseaza de numa....

vad ca e la moda printre cirese trezitul noaptea....si eu am dormit mai mult nu ieri noapte....si abia azi am vazut a defapt pe alex il chinuie gingiile...vad ca tocmai ii ies 3 premolari...de asta nici nu prea mananca, de aia a facut si febra joi(cred), are cate un colt iesit la fiecare....azi noapte a fost si fomist rau...si cum sunt fara frigider cam greu cu mancarea acum....tot papa, dar orice ii dadeam nu manca....azi dimineata la 7 s-a trezit si ata in bucatarie, sa-mi arate ca ii trebuie papa....adica o banana....si apoi a dormit pana la 10 jumate. nici azi nu a mancat stralucit...si am descoperit ca defapt lui ii plac cartofi doar prajiti...de vreo 3-4 luni nu mai mananca cartofi sub nici o forma...dar prajiti ii plac de numa(eu ii prajesc in ulei de palmier care are temp de ardere 220 grade cam imposibil de obtinut in tigaie, colesterol 0, nu patrunde in aliment, nu miroase, nu face fum si nu isi schimba culoarea, vi-l recomand)

arabela draga da tu cati ani ai?zici ca esti de 16 ani in poze... lui victoras ca nu l-am vazut demult....ce am mai crescut...

miti doar 7 poze???in ultima se vede cel mai bine cat de dulce e alex. sa creasca mare si felicitari pentru mers....cand ma gandesc ca alex umbla de 5 luni deja, imi inchipui ce greu ti-a fost pana acum....o sa vezi ca e mai bine....desi cateodata ai prefera sa stea intr-un loc

lacri azi alex a picat in cap din pozitia descrisa de tinenu inteleg cum naiba ca doar avea maine intinse in fata si se sprijinea pe ele, drept urmare are o julitura in frunte si ceva urme pe obraz....eu am folosit castane in loc de nuci...dar alex le-a aruncat la gunoi, ca-l deranjeau imprastiate printre jucarii, iti doresc un somn linistit si spor la lucru

camiM imi pare rau ca nu te simti bine.....eu am fost ca moarta in primele luni cu alex, asa ca te inteleg, sa dea dumnezeu sa treaca repede, poate vei avea baiat

roxana las ca recupereaza cata, tot timpul ziceai ca e in urma fata de restul cireselor, si nici nu ziceai bine ca hop progresa....asa de schimbat arata si cata tuns...e un barbatel super. am vazut ca ati fost pe la cetatea rasnov....cand am fost eu era la 2 zile dupa ce-l concepusem pe alex, deci a fost si el

neda poze noi???nimic??o ciresica?o burtica??

ahh sa nu uit cocutica si miraj. sa mai treceti prin livada sa ne mai dati noutati....si cate mamici mai sunt absente de cav vreme....si alta data erau ff active...

doroti ce mai zice angelica? e totul in regula cu razvan?

sa aveti o noapte placuta

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ceva haios pe blogul lui amiss(te-ai apucat de lucru?ai gasit bona pt petra?ce mai faceti voi??)...si ceva noutati si despre petra
http://www.puiulmeu.blogspot.com/

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lacramioara, multumesc.

Fetelor sunteti niste dragute.Arleena, am 29, as vrea eu 16.De fapt eu ma simt cam de 18, asta-i prima reactie cand ma intreaba cineva cati ani am.Probabil conteaza si inaltimea care la mine e mica de arat asa.Tot am probleme cu lumea cand ma categoriseste.Hai sa va spun una buna, de fapt doua.Iarna, port o sapca cu urechi.Ma duc sa platesc impozitul pe masina si doamna de la ghiseu intreaba:'ti-a spus taticul sa platesti tot impozitul?'Masina fiind inregistrata pe numele sotului.Alta, iarna2005-2006, eu insarcinata, ce-i drept nu se prea vedea de sub geaca.La noi sunt foarte multe pante, ne aflam eu si sotul langa una si o masina nu putea urca din cauza ghetii.Un nene, caci altfel nu pot sa-i zic, :'Baieti nu ne ajutati si pe noi?'Se duce Dragos, la sfarsit nenea intreaba:'Da ala micu' de ce nu a venit?E operat?'Dragos raspunde:'E sotia insarcinata.'Nu stiu cand s-a suit in masina si a zbughit-o.

Cami, eu astept confirmarea doctorului de saptamana viitoare.Sti ce am patit data trecuta asa ca mai astept putin.

Doroti, am uitat cuvintele importante:
-haide [cred ca-i primul lui cuvant]
-ete [uite]
-tata

Pupici,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

cami.m uite aici link_ul de la vocabularul cireselorhttp://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=107308
la multi ani!!!!!!!!!!cocutica si miraj.sa fiti sanatoase si iubite,mereu inconjurate de cei dragi.

mami de danutu si monica.MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Buna ziua fetele, nu am mai intrat de mult pe la voi, nu am timp sunt ptinsa pana peste cap cu constructia casei, si tare as vrea sa ne mutam pana la sf anului.
Ce sa va zic de ANA mea e mare acum, nu sta locului nici o clipa, intr-una din zile a cazut de pe masa din bucatarie, vorbeste chinezeste dar eu o inteleg, a stat la mama mult vara asta, dar cum mama e plecata acum la bai nu mai am cu cine sa o las, asa ca am si eu un pic de timp liber.

Ati scris mult si nu am citit nimic spre rusinea mea.

Poze mai noi vedeti la albumul nostru de la semnatura, promit sa intru ori de cate ori am un minunt liber.

Pupam toate ciresele, mamicile si pe toi.

Multa sanatate tuturor si spor in toate.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Astazi am vazut commentul arleenei de la o poza de a Petrei si cand am dat sa il vad pe alex m-a izbit uimirea la cat a crescut. Mi se pare cea mai frumoasa perioada din viata unei mamici. Copii incep sa vorbeasca, sa iubeasca, sa dea pupa, sa stalceasca cuvintele...
Mi s-a facut dor sa vad cat au crescut ciresele.
Am citit ultimul capitol si am vazut toate pozele la care am avut acces si am descoperit cu stupoare ca Petra are cate ceva de la fiecare copil in parte! Nu am putut sa nu zambesc la fiecare poza sau la fiecare cuvant stalcit sau pozna pe care il spun/fac puii vostri si sa nu zic in sinea mea "asa face si Petra".

Lyly Alex ramane in top la capitolul zambete cuceritoare! Mi-a trecut un fior rece cand am auzit de bona! Sa dea Domnul sa gasesti una asa cum iti doresti tu.

Cami felicitari pentru sarcina!! Ce veste minunata.

Virgi felicitari pentru progresele Luanei! Este foarte ambitioasa. Deci stie de pizza ha? We do do you too!!!

Oana am ras cu pofta citind despre poznele in lant ale lui Paul. E super sa ai un copil atat de activ in ciuda faptului ca poate fi obositor.

vivighe draga de Ingrid ce luptatoare este! Multa sanatate si pupici de la noi!

adriana salutare si tie! sper sa tinem si noi pasul cu livada la scris.

miti felicitari pentru Alex plimbaretul care are niste ochi de vis! Acum sa te tina picioarele sa alergi dupa el .

roxana ce fat frumos creste acolo langa tine! felicitari pentru burtica!

Am inteles eu bine? Carmina, ai o fetita ???

Nu stiu ce sa va zic mai intai despre Petra. Este ata de dulce in perioada asta! Ma tot ingrijoram ca nu zice nimic si aveam mustrari ca nu sunt o mama buna, ca nu exersez sau nu vorbesc suficient cu ea. Am inceput sa ne jucam de-a etichetarea.
Ii plac mult cartile cu animale si ma intreaba sa ii spun fiecare animal.
Ea spune "Cocu?". Initial am crezut ca zice catel. Si am inceput: Bravoo Petra ! Catelul da! Se pare ca m-am inselat. La ea Cocu inseamna :"Ce este asta?"
Va spun sincer ca acum nu ma mai scoate din "cocu?"! Pune mana pe absolut tot ce intalneste in cale si ma intreaba: "Cocu?" Tine degetul acolo pana ii zic ce este aia. Pune degetul pe perete, covor, canapea, lingura, cada, desene din reviste, pietre, copii , haine, pixuri, usi, oale, furculite, arata spre miile de personaje de la televizor, spre oameni, spre culori, spre dungi spre scame si la toate intreaba :"COCU??" Ma doare gura! Ghiciti care este primul cuvant pe care il spune dimineata! "Cocu?" si imi arata catre plapuma, perna oglinda pijamale, sosete etc.
Am o carte cu animale pe care o poarta mereu dupa ea. Se aseaza comod langa mine si o deschide tacticos si apoi incepe cu o seriozitate solemna! "Cocu?"

Dupa o luna de cocu si de repetat fiecare lucru pe care mi-l arata a inceput ca prin minune sa spuna cuvinte pe zi ce trece. Cred ca are nevoie sa auda cuvintele de mai multe ori pana e sigura pe ea sa le spuna.
acum zice: papa, caca, papu (la papusi si la bebelusi ), tati(care inseamna tanti- imi arata spre doamne din reviste sau pe strada- mai zice asa si la fetite ), diti(dinti), cuou (catel), gata, nani, tzitzi, tzatza si toate derivatele ei pentru ca este inca indragostita de ea si inca suge, cand se alinta zice in loc de caca cachi,...cam asta im iamintesc acum

Stie sa imi arate daca o intreb: pielea, limba, urechea, dintii, parul, ochiul, papusile, duce papersii la gunoi, imi aduce pempers cand a facut caca, sau mai nou imi aduce oala desi am pus-o de doua ari pe oala pana acum asa sa vad cum reactioneaza dar ii explic mereu ca oala este pentru caca. Normal ca atunci cand mi-a adus oala si a zis"caca" m-am amuzat si nu am crezut-o si a facut copilul pe el ... stie unde fac papusile nani si le duce la nani iar cand le da de mancare zice ea pentru ele :"mniam mniam mniam" si scoate un pic si limba .

Azi in parc a bagat degetul in ochi la o fetita intreband "cocu?"
Daca ii zic sa imi arate ochii mi-i arata dar cred ca vrea sa auda de mai multe ori cum se pronunta ca sa zica si ea.

Sunt multe de povestit si cred ca nu va ajunge timpul niciodata sa povestim totul despre copiii nostri.

va pup si ma bucur ca v-am "reintalnit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

arleena, adriana, m-ati intrebat de serviciu.

Cred ca am cam fortat lucrurile in vara asta: copil mic, sesiune restante, sesiune normala,serviciu, licenta. Exact in periaoda asta foarte aglomerata mi s-a imbolnavit bona de am ramas fara vre-o doua saptamani. Proaspat angajata, cu depresii mari ca am plecat de langa petra...am inceput sa fac prioritizarile. Am renuntat fix cu 2 zile inainte de licenta la serviciu, am luat cu succes examenul de licenta si cu o nota care m-a bucurat, am inceput sa ma bucu iar de Petra full time! Este minunat! Bona s-a internat vreo luna. Azi a iesit din spital si de saptamana viitoare va sta cu Petra.Scoala este gata, bona super este disponibila asa ca am prins curaj si m-am implicat intr-un nou proiect intr-un domeniu cu totul nou si acum ma simt mai pregatita si mai increzatoare. Luni voi incepe. Dar cred ca nimic nu va vindeca dorul de Petra si de zilele petrecute full time cu ea.

Acum inca suge tzitzi, trebuie sa gasesc o solutie sa o dezvat. Cred ca am sa o las sa doarma trei seri la bunica sa mai uite putin de ea si usor usor sa spunem pa la tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut tuturor!!

Neda ai dreptate deja mi-e tare greu uneori sa tin pasul cu Sofia mai ales de cand ma lupt cu greata.. partea buna e ca acum cand vine tata-sau de la scoala sare pe el cu o incantare ca el a devenit partenerul de joaca preferat

Lacri am vrut sa incercam si noi reteta cu nucile si .. nu gasim nuci intregi..... dar mai cautam!!
Speram ca Razacila te-a lasat sa te odihnesti.

Arleena merci pentru link-ul la blogul lui Amiss.. uite asa mai aflam si noi despre Petra..

Arabela atunci tinem pumnii sa mearga superbine vizita la doctor si samburel din burtica sa fie ok!!

Danutu merci pentru link, eu ma gandeam asa sa il avem mereu pe prima pagina la cirese.

Anamea bine ai revenit!! Spor la treaba si sa fie gata repede casuta!! Frumusica foc bombonica ta!!

Amiss si Petra bine ati revenit in livada.. pai se poate asa mult sa nu dati pe la noi.. bataita Multumesc frumos pentru urari!! Felicitari si tie Amiss pentru licenta si spor la lucru la noul proiect!!

Cami 6+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

AmissM-am amuzat citind despre Petra.....ce dulce e!
Eu chiar ma intreb cand voi imi spuneti ca copiii vostri se uita in carti daca copilul meu e normal. Kailan nu are rabdare pt asa ceva....sau foarte putin. In general se plictiseste repede si trebuie schimbat macazul. Lui ii place sa "mestereasca", sa desfaca, sa bage, sa scoata, sa cerceteze, sa arunce cu jucarii, sa iasa afara (ma innebuneste daca nu-l scot afara in fiecare zi)....Eu ma intreb daca asta se datoreaza diferentei dintre fete si baieti? Mai sunt baieti care sunt asa de nelinistiti?
In schimba intelege tot ce-i spun. Si ce-i spune taica-su, ceea ce ma linisteste. Eu cred ca el invata numai ce-l intereseaza. Ieri a reusit sa deschida cutia cu scule a lui ta-su. Noi credeam ce a inchisa bine....

Cami
Vad ca la mine nu se grabeste barza....ma ingrozesc putin amintindu-mi de prima perioada a sarcinii cu Kailan...eram sfaramata de oboseala, mai toata ziua dormeam....SPER CA la tine sa treaca repede....Vei uita de perioada grea si in curand vei avea doi ingerasi de care sa ai grija...

Am descoperit un link cu TELETUBBIES. Kailan normal nu are rabdare pt nimic dar pt asta sta cuminte si se distreaza. Sunt jocuri pe computer pt copii pana la 3 ani. E superb. Apasati pe chestile din imagine si se intampla multe lucruri.

Vi-l pun aici:
http://pbskids.org/teletubbies/teletubbyland.html

Mergi la inceput