Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)
Raspunsuri - Pagina 16
LYLY809 spune:
Am intrat cat sa va spun ca demisionez din functia de mamica a lui Moaca![]()
Vreau alt copil, cuminte si linistit, cu dintii toti iesiti. M-a capiat de la
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DANUTU spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Am intrat cat sa va spun ca demisionez din functia de mamica a lui Moaca
Vreau alt copil, cuminte si linistit, cu dintii toti iesiti. M-a capiat de la
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006

pey asa veste sambata dimineata.....iti da chef de treaba
.vezi ca nu numai ai tai te scot la pensie ci si altii
lui Moaca si rabdare.rabdare,rabdare lui mamimami de danutu si monica.MONICA
vivighe spune:
Am revenit si eu.
Ufff...ma apuca groaza cand aud ca un cpilas are probleme de la dintzishori.In ultimul mesaj pe care l-am scris aici descoperisem ce are Ingrid dar inca nu descoperisem cat e de grav.A doua zi dupa respectivul mesaj am tot studiat guritza ei(cu mare dificultate),apoi cartile(mi-am reactualizat toate cunostintele despre bolile generale cu manifestari orale),analizele de sange si Intr-un final i-am pus un diagnostic:gingivo-stomatita odontiazica...care se manifesta exact ca gingivo-stomatita ulcero-necrotica.Nu stiu cat intelegeti voi din denumirile astea,dar asa...pe scurt...febra tot 39.2 si dupa o saptamana de tratament cu antitermice,ganglionutzi umflatzei,gingiile facute praf in toata gura...cu portziuni necrozate,sangerande spontan si la atingere...Groaznic.De indata ce am descoperit toate aceste am scris fuga o retzeta si am pus-o pe antibiotice:amoxicilina si metronidazol.Pacat ca am descoperit destul de tarziu.Si pediatra m-a intarziat ca mi-a tot zis sa astept rezultatul la urocultura(care a venit abia vineri...negativ bineinteles).Zic pacat pentru ca Ingrid deja nu manca mai nimik de durere,nu mai voia sa inghita nici un medicament,iar eu trebuia sa plec in Turcia sa stau cu burta la soare iar copilul meu sa ramana bolnav acasa.Am lasat-o la mama cu lacrimi in ochi si cu inima stansa(nu ca n-as fi avut incredere in mama ca si ea e tot stomatolog).Pana sa plec am incercat sa-i dam antibioticele...n-a fost chip sa ia nimik...urla de nu se mai putea...Cand eram aproape de Bucuresti ma suna mama si-mi zice ca a avorbit cu o pediatra si ca i-a zis ca e foarte grav daca nu ia antibioticele...ca stomatitele de genul asta sunt intr-adevar nasoale,ca deja a stat mult 6 zile fara antibiotic si ca daca nu vrea sa le ia trebuie pusa pe perfuzii ac sa i le faca injectabil si ca s-o hidrateze(nu mai voia nici lapte,nici apa...nimik)...Parca a cazut cerul pe noi.Am ajuns in Bucuresti cu gand sa nu mai plecam nicaieri...sa ne luam doar niste haine si sa ne intoarcem acolo.Cum ar fi fost ca ea sa fie in spital si eu la plaja...ma simteam groaznic.Mai dam un telefon cand ajungem si-mi zice ca totusi a pacalit-o prin somn si i-a dat siropelul...si ca n-are rost sa nu mai plecam...ca se descurca.Am plecat totusi...dimineatza deja nu mai avea febra...Peste doua zile gingiutzele se faceau incet-incet roz...Acum e ok...dar tot nu mananca decat foarte putin in comparatie cu cantitatile cu care eram obisnuiti.Nu o fortzam,ii dam numai ce-i place si vad ca incet incet se "rediversifica".Acum e mucioasa,dar vad ca e la ordinea zilei.Era de asteptat cu imnitatea facuta varza de grozavia asta,dar slava domnului ca i-a trecut.Ma gandesc cu groaza ca mai are 10 dintzi de iesit
.Nu-mi dau seama de unde i s-a tras,ca doar este un copil ingrijit,curat,spalat mereu pe maini.Nu va spun ca am reinceput sa sterilizez totul.
In Turcia a fost foarte frumos...mai ales de cand am aflat ca ea e bine,si ca nu a mai trebuit dusa la spital.Am facut niste poze super,profesionale(poate o sa le pun sa le vedetzi si voi).Am fost la rafting...am facut baie in amre la miezul noptii...ce sa mai ne-am distrat ca niste adolescentzi.
Acum sunt si eu mucioasa ca deh...acolo erau 35 de grade,dar ma tratez naturist
Saptamana asta stau acasa ca tre' sa invatz pentru examen...si va promit ca am sa atrag atentzia profei ca nu m-a prevenit ca bietzii copilashi pot patzi asa ceva de la dintzisori.Cica m-am specializat in stomatologie pt. copii si nu mi-a zis nimeni de asa ceva.in fine...omul cat traieste invatza...
LYLY809 spune:
Vivi, prin ce mai treceti si voi!!!
Iar cu pediatrele...am alt of, vin imediat dupa bone!
Da, vreau sa iau bona noua de la 1 oct dar nu ma inteleg cu husband caruia ii este teama de schimbare si o vrea tot pe cea veche.![]()
Asadar, cand Alec a facut marti vaccinul am intrebat pediatra ce poate avea de ii miroase din stomac de parca ar avea ulcer...m-a trimis sa-i fac coprocultura si coproparazitologic...si acum un sfert de ora s-a trezit urland, se tinea cu mainile de stomac...de mancat mananca bine, zic eu, iar la ultima masa ii dau si mancare solida inainte de lapte, constand in cereale Nestle cu lapte, orez cu lapte, branza cu smantana slaba si cereale, etc.
Ii voi face copro dar pariez ca iarasi nu-i va iesi nimic...
Mentionez faptul ca nu face febra...chiar nu stiu ce sa mai fac. Caut opediatra k lumea, care sa nu vina doar la vaccin si care sa se uite cis cand o intreb ceva![]()
Danutu, multumesc
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adriana spune:
Vivi, ingrozitor

Spune-mi de la ce se face asa ceva? Cum a patit-o? ma gandeam ca e ceva ereditar(nu stiu ce zic), dar nu ceva care se ia... cum de a luat-o mititica? ai fost prin vreun spital? Slava Domnului ca te pricepi, ca esti "pe felie"
ca sa zic asa, ca eu una nu-mi dadeam seama.. mi-e si groaza sa ma uit in gura fiica-mii, ca imi vine sa plang
Sanatate multa ii doresc lui Ingrid, sarmanica cat a indurat
, cred si eu ca nu mai vrea sa mai manance...
Lyly, am vrea noi demisia, dar nu ne mai lasa ei![]()
Cu bona, noi am schimbat vreo 3, in Ro, pana am dat de una fff buna... Greu, greu.. am vazut ca si cer mult acuma
...
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
CamiM spune:
Hei ciresele!! Buna dimineata!!
DianaR bine ati revenit si multumim frumos pentru povesti pare un loc tare fain poate ajungem si noi intr-o zi.., acum asteptam pozici.
RoxanaClaudia multa sanatate lui Catalin sper ca au trecut mucisorii buclucasi!!
Adib bine ati revenit.. ce inaltuta e Ralucutza.. dar ( vorba fetelor) numai o poza??
Virgi uff ce virusei rai!! Multa sanatate Luanei!!
Ama bine ati revenit si voi
!
Lyly banuiesc ca ati trecut cu bine peste weekend
!!

pentru mamici!!
Vivighe uau ce scary stuff!! Oare ce se intampla daca tu nu erai medic? Hmm....!!
Ingrid curajoasa!!
Cami
6+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
Am uitat sa va spun ca am aceste momente libere( nu la miezul noptii ca de obicei
) faptului ca Sofia este la play-date .. hihi!! Dulce ora de liniste!!![]()

![]()
Cami
6+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
adib spune:
Buna dimineata
http://s187.photobucket.com/albums/x182/adib4900/?action=view¤t=DSC01705.jpg
Lyly tie nu ti-au spus la maternitate ca "marfa" nu e returnabila?
vivighe am inceput sa am frisoane dupa ce am citit.
o zi buna va dorim.
adib spune:
Buna dimineata
http://s187.photobucket.com/albums/x182/adib4900/?action=view¤t=DSC01702.jpg
daca prezenta mea aici va sperie, spuneti va rog.
sau v-ati mutat in alta parte?