(scuze ) Stelute ian-feb 2007

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetelor, ca sa zic asa, vi se pregateste ceva. Care aveti id de mess, bagati la mine sau la cine mai stiti ca are, care nu aciuiatzi-va pe langa cine are sa aflati ce si cum. Sunt sigura ca daca as posta aici s-ar inchide si subiectul asta imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Sa va zic ce idee mi-a venit.
"Starea de sictir " a Messei i-a cuprins si pe admin asa ca ne-au sictirit pe toate. Tot din lipsa de ocupatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!

citesc si ma minunez ce vi s-a intamplat a innebunit "lupu" ca sa zic asa...

v-am citit tot timpul din umbra sa stiti si sunt la curent cu toti dintisorii si toate meniurile

la mine inca nu s-a intamplat minunea din pacate sunt tot in asteptare

nu va stresati mult cu subiectul mai bine vedeti-va de treaba voastra si nu le dati mare atentie ca e mai rau

pentru messa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna,

Hai ca pana sa apuc si eu sa mai scriu cate ceva, am ramas socata sa vad ca ni s-a inchis subiectul.

Sunt si eu, la randul meu, uimita de atitudinea moderatorilor nostri.
Cu toata stima, consider ca, indiferent de motiv, inchiderea subiectului nostru reprezinta o lipsa de respect fata de fiecare dintre noi, cei care promovam zilnic acest site.

Si ad literam, motivul pentru care ati inchis subiectul, "sictir", este nefondat. Iata, citez din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane explicatia pentru cuvantul Sictir:
"SICTÍR (interj. peior.) : Hai sictir: fugi, shterge-o de aici"

Cred ca toti suntem supusi greselii, si sper ca de aceasta data moderatorii sa aiba verticalitatea de a isi asuma aceasta eroare si sa ne redeschida subiectul.

Multumesc,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Nu scriu eu foarte des dar incerc sa tin pasul cu fetele mele de IANUARIE-FEBRUARIE 2007 citind forumul.
ATI FACE FOARTE BINE SA NE DATI O EXPLICATIE FOARTE BUNA PENTRU INCHIDEREA SUBIECTULUI NOSTRU. Daca una dintre noi, sa spunem, a "folosit un vocabular necivilizat" in opinia voastra, sau daca a fost folosit doar la adresa unui singur moderator si s-a simtit ofensat PACAT prin asta sa inchideti gura nu unei mame ci catorva zeci.
VOI SUNTETI NECIVILIZATI, CU PARERE DE RAU O SPUN, MAI ALES CA NU STIM CE S-A INTAMPLAT IAR VOI O FACETI PE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

quote:
Originally posted by ralu74

Nu scriu eu foarte des dar incerc sa tin pasul cu fetele mele de IANUARIE-FEBRUARIE 2007 citind forumul.
ATI FACE FOARTE BINE SA NE DATI O EXPLICATIE FOARTE BUNA PENTRU INCHIDEREA SUBIECTULUI NOSTRU. Daca una dintre noi, sa spunem, a "folosit un vocabular necivilizat" in opinia voastra, sau daca a fost folosit doar la adresa unui singur moderator si s-a simtit ofensat PACAT prin asta sa inchideti gura nu unei mame ci catorva zeci.
VOI SUNTETI NECIVILIZATI, CU PARERE DE RAU O SPUN, MAI ALES CA NU STIM CE S-A INTAMPLAT IAR VOI O FACETI PE

Ralu cu SERBAN(08.ian.2007)

Ralu a exprimat f. bine ce simt si eu. Nici eu nu postez des, insa este intolerabil ca un grup intreg sa fie redus la tacere.

Si mai cred ca era suficient avertismentul moderat pt Messa; la urma urmei acest subforum tocmai in asta consta: dezbaterea problemelor comune, acces la informatii - impartasirea acestora ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

conchita vezi ce zici ca ai deja avertisment!

ma gandeam la tine ce vei spune cand vei vedea... sa stii ca suntem pe conferinta pe mess. daca vrei spune-ne!

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

conchita vezi ce zici ca ai deja avertisment!

ma gandeam la tine ce vei spune cand vei vedea... sa stii ca suntem pe conferinta pe mess. daca vrei spune-ne!

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Hi, hi, pai vezi ca n-a zis, a pictat!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Ma pregateam sa scriu si eu ceva (culmea e ca scriu atat de rar), cand am constatat ce s-a intamplat. Ma alatur mesajelor scrise de fete anterior si cred ca este necesara o explicatie pentru inchiderea subiectului. Intamplator mai stiu cate ceva despre regulamentele de pe forumuri (sotul meu are un site important de sport si un forum destul de mare). Si in cazul de fata nu cred ca s-a procedat corect. Fetele de la stelute chiar sunt ca o mare familie. Nu vad de ce trebuie stricata aceasta atmosfera. Si o vrem pe Messa inapoi.

Mergi la inceput