(scuze ) Stelute ian-feb 2007

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Cata mi-e mi-e CLAR ca dupa faza de la sub cu Edi au pus-o sub urmarire.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a, si acum, pe bune, strigati in desert. dupa ce au inchis un subiect la care participa vreo 100 si ceva ca sa nu mai zic de cele care citesc fara a fi inscrise, mie imi e clar. sunt naspaaaa astia de la DC. asta e adevarul, nu poti face asta asa, fara sa explici.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

stimati admini si chestia cu "a zis sictir" este o scuza fte rasuflata pt a restrictiona un ID, cred ca si voi la un moment dat ar trebui sa va revizuiti comportamentul si sa ne dati si noua o explicatie plauzibila.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai ales ca, pentru ca sa zici cuiva ceva in sensul asta, expresia este "hai sictir", daca i te adresezi. Daca nu, cuvantul "sictir" descrie o stare de spirit, cea pe care o avea Messa la primirea acelui avertisment.
Oare puteti concepe ca mai si gresiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mult timp m-am gandit ca nu am dreptul sa zic nimic admin-ilor pt ca ei sunt niste oameni draguti, care isi dau din timpul lor sa sustina acest site, care se ocupa si trebuie sa instituie niste reguli pentru ca sa functionam bine. Si mult timp am fost foarte recunoscatoare ca exista acesti oameni care ne ajuta sa comunicam.
Ei bine, daca stau sa gandesc mai profund, fara noi, cei care venim aici si scriem si ne implicam, site-ul asta ar fi NIMIC. Ar fi ca multe alte site-uri care doresc sa aiba un forum.
Acest forum a devenit ceea ce este IN PRIMUL RAND datorita comunitatii formate din cei ce posteaza. Lauda admin-ilor pt munca lor dar sincer credeti ca doar cu voi se intampla ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Ce se intsmpla aici fetelor? Ca nu mai inteleg nimic!!!!! Eu sunt una dintre cele care va citeste, cand poate, cu mare drag si nici nu sunt inscrisa in lista celor 100 si ceva de mamnici! Deci suntem muuuuult mai multe care citim!
NU E CINSTIT!!! VREAU STELUTELE INAPOI, ACTIVE!!!
EU ACUMA PE CINE MAI INTREB CE MA NELINISTESTE IN LEGATURA CU PUIUL?

PENTRU MODERATORI: VA ROG FRUMOS SA LUATI ATITUDINE, NU VA BATETI JOC DE FORUM!
NU STIU CE S-A INTAMPLAT, DAR ORICE AR FI, NU E CINSTIT CE ATI FACUT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

CATALINA, ai mare dreptate, putem migra in masa pe alt forum de la alt site, am senzatia ca daca aici nu spui ce trebuie si, mai ales, cu trebuie, te alegi cu triunghiuri si alte alea. Se pare ca atitudinea e cum e, iar caldura o sa mai vina la vara, sau cu gigacaloria, in calorifere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nu este deloc normal ce se intampla, indiferent de ce s-a intamplat in subiectul trecut. Nu exista justificare pt inchiderea subiectului.

D'aia sunt moderatori, sa stearga mesajele nepotrivite, nelalolocul lor, care nu incadreaza in standardele dupa care ne masurati pe toti.

dar un intreg subiect???? 100 si ceva de useri care nu se mai potrivesc "politicii" forumului????

poate ne da cineva o explicatie pt ce se intampla, dar una plauzibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Mamicile

CATALINA, ai mare dreptate, putem migra in masa pe alt forum de la alt site, am senzatia ca daca aici nu spui ce trebuie si, mai ales, cu trebuie, te alegi cu triunghiuri si alte alea. Se pare ca atitudinea e cum e, iar caldura o sa mai vina la vara, sau cu gigacaloria, in calorifere !

Scuzati. N-am nici un motiv de undercover, io-s!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Hai ca am citit si eu ce s-a intamplat la capitolul inchis. Am un singur cuvant pentru moderatori: RUSINE!

Mergi la inceput