(scuze ) Stelute ian-feb 2007
Chiar nu am priceput de ce ati inchis subiectul nostru. Nu injura nimeni de mama, pur si simplu se exprimau opinii. Chiar nu mai avem voie?
Spuneti clar: aici pot fi numai cei cu anumite opinii si nu mai spuneti ca e un forum de discutii.
Pacat ... chiar ne simteam bine aici.
Stelutelor haideti aici - io nu stiu sa fac subiect din ala ca al nostru.
Raspunsuri
Maryela spune:
Mai nou asta o fi politica pe aici...![]()
Poate ne lamureste si pe noi totusi cineva de ce ne-au inchis subiectul????
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
loremunteanu spune:
Chiar asa de ce ne-ati inchis subiectul?
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
Helenutza23 spune:
ne considera complice 
Messa, ce sa zic, imi pare rau.... te asteptam under cover ![]()
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Catalina spune:
Acum de ce se fac toti ca ploua? Ne zice si noua cineva de ce s-a inchis subiectul? Sa stim sa nu mai facem. Doar pentru ca am fost de partea Messei?
Nu as putea crede asa ceva ...
kateryna spune:
eu ma intreb: "Oare, daca Messa era activa la jumate din subiectele de pe DC, le-ar fi inchis pe toate?" Acum foarte serios...pana la urma dc ne-ati inchis subiectul?
Maryela spune:
Alo?????????????Nu ne baga nimeni in seama?/
O trebui sa bagam un link , ceva, o reclama mascata??
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
sraluca spune:
Acum nu ca cica suntem cuminti. I-a sa incepem .... sa vezi ce ne inchide pe toate si subiecte si conturi.
Catalina spune:
Io as zice una pe romaneste ca atuncea sigur ne iau la trei pazeste dar ... nu prea imi sta in caracter.
Sincer, eu zic ca de fapt au asteptat-o pe Messa la cotitura dupa messajul bagat la subiectul despre Edi. Eu asa cred.
nadiutapm spune:
fratilor, cu ce am gresit ca ne exprimam opiniile si schimbam informatii se putea prea bine sa fie si copy-paste si era acelasi lucuru, ok, am inteles ca cineva in opinia voastra a gresit dar subiectul de ce l-ati inchis, vreti sa ne aratati cine e shefu' sau...
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu