* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Tanima, eu am fost exact pe dos decat Cristina 8+! Adica nu l-am lasat pe Dudu decat in spatii (limitate!) in care nu pre are cu ce se lovi dar asta cu siguranta nu este abordarea cea mai corecta. Noroc cu bona: mai indrazneata decat mine, l-a lasat pe Dudu mai liber cel putin de cand a inceput sa mearga de-a busilea; intre timp si eu am mai prins ceva curaj asa incat Dudu a inceput sa "invete" si el ce se intampla daca se se tranteste cu fruntea de parchet (a facut chestia asta o singura data, si gata). Mai avem de lucrat la coborarea de pe pat (are in continuare tendinta sa se arunce cu capul inainte, desi i-am exemplificat de nenumarate ori). Cat priveste cazaturile, nu pot decat sa iti spun ca eu nu il mai las pe Dudu nesupravegheta pe patul mare, nici macar pt o secunda. Iar cand il schimb, incerc sa il tin culcat, dandu-i "la mana" jucaria dupa care se intinde (si care l-ar face sa se ridice).

Roxana, sanatate Dariei!
Si in cazul nostru, Dudu o "prefera" pe bona... Este ciudat, dar si pe tati il prefera, desi petrece mai putin timp cu el (adica doar in weekend). Am uneori senzatia ca nu reusesc sa comunic cu el, indiferent de metoda folosita. Ma tot gandesc ca poate el a asociat intoarcerea mes timpurie la job cu un "abandon". Spun asta pentru ca perioadele ma lungi petrecute impreuna (la mare, spre exemplu) par sa il apropie de mine. Doar atunci ma striga, in rest il cere doar pe tati si, uneori pe bona. Am perioade cand sunt foarte trista din cauza asta: daca nici acum nu ma simte aproape, cum va fi cand va creste? Veti spune poate ca este doar "paranoia" mea, pentru ca in cazul nostru nu apar manifestari evidente. Nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alexia

Matei

Cici

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

LA MULTI ANI Alexia,Matei si Cici!!!
Fetelor stati linistite nu va mai stresati,una singura e mama!
Eu m-am intors la servici in februarie cand Stefan avea 5 luni,niciodata nu mi-am pus problema ca nu vom mai fi atasati sau ca va prefera pe altcineva in locul meu...La noi sta cu bona cat lipsesc eu,in rest 98 la suta din timp cu mine,ca taica-su nu prea are timp de el...Dar chiar daca ar sta si 5 ore pe zi cu el nu m-as gandi ca nu suntem aproape sufleteste unul de altul.
Eu sunt convinsa ca intre mama si copil exista o relatie telepatica,ca ei simt sentimentele noastre.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani tuturor Bucuriilor care au facut deja un anisor!Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de toate bucuriile din lume!

Multumim tuturor celor care ne-au urat La multi ani de ziua Gazei noastre.

Nu reusesc nicicum sa intru sa scriu mai des. Nici cu cititul nu stau prea bine. Ma uit la poze si filmuletze ca sa va vad bebei ca imi sunt dragi, dar Bogdan ma solicita foarte mult si imi petrec tot timpul cu el.

Asadar a facut un anisor, care pentru mine a trecut ca gandul. Mi se pare ireal faptul ca deja nu mai e bebelus. Circula prin toata casa cu o viteza de mama focului, ma terorizeaza cand e in baie si bucatarie. Desface sulul de hartie igienica, scoate peria de WC, scoate ce am in dulapiorul din baie, umbla la aragaz, la dulapurile din bucatarie, etc. Ii spun ca nu e voi si totusi face, desi intelege ce ii spun, asa ca acum dupa 2 avertizari il pedepsesc inchizandu-l in afara bucatariei sau a baii si atunci sa vedeti plans. Il las putin ca sa inteleaga de ce a fost pedepsit in speranta ca va pricepe in curand ca nu e voie.
In afara de aceste lucruri e cuminte. Se joaca frumos, ne jucam si impreuna, isi cunoaste jucariile pe nume, spune mama, tata, gata, imita vaca, masina, spune Cristi pe limba lui (un verisor), intinde mana cand vrea ceva, etc. adica chestii normale pentru varsta asta.

La un an are 8,6 kg si 75 de cm.

Am vazut ca discutati despre cazaturi. Eu am adoptat tactica nebagarii in seama in momentul in care s-a lovit si a functionat, adica la majoritatea cazaturilor nu mai plange, se ridica si pleaca mai departe, desi se aude clad ca s-a lovit bine in cele mai multe cazuri. Mai plange si el, normal, cand e mai obosit sau s-a lovit mai urat, dar in rest se descurca singur.

Na trebuie sa ies ca ma trage de haine sa ma joc cu el. Avem niste poze de la aniversarea lui aici.

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Apar si eu dupa o lunga absenta. Am fost in concediu, iar dupa ce ne-am intors ne-am imbolnavit, Ioana a avut vreo saptamana febra, asa ca nu nu am avut nici un chef sa ma lamentez pe aici. Dar sa trecem la lucruri frumoasa... Ieri ne-am sarbatorit primul anisor. Va multumim tuturor pentru urari. La multi ni tuturor bucuriilor sarbatorite pana acum.
Ioana e cea mai lenesa la mers din gasca de bucurii de Arad, in schimb e alpnista . Se catara oriunde. La bunici urca in 4 labe, scarile pana la etaj. La ce sa va mai zic... avem 4 masele, 8 dinti si un canin care acum isi scoate coltisorul.
Daca vreti sa vedeti bucuriile aradene, am pus poze de la petrecere
Mamilili, l-am vazut pe micul Donald Trump. Zici ca stimuleaza cresterea pieptanatul? Eu nu prea o piaptan ca nu am ce. De abia astept sa-i creasca sa ii pot face codite.Eu nu prea ma piaptan pe considerentul ca imi distrug mai repede parul. Mi se mai incalceste la ceafa, dar il descurc cu mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Alexia Maria, un copil deosebit. Pupici si ptr mamicuta ta scumpa Mi-ka. Matei. Sa fiti sanatosi, sa aveti o copilarie frumoasa si sa va bucurati parintii cu fiecare progres pe care il faceti.
Fetelor acum ma simt mai bine, dar ieri ma simteam cumplit dupa ce l-am sunat pe sot sa ii spun ca Rares iar a cazut. si eu proasta ca trebuia sa tin doar ptr mine, dar asa sunt eu, nu imi place sa ascund nimic. Eu dau raportul la orice fac. In ce priveste responsabilizarea sotului, nu prea am cum ca el este plecat toata saptamana in general, iar dac nu pleaca din localitate vine seara tarziu si nu pre are timp sa stea cu baiatul. In week-end facem cumparaturi deci suntem impreuna iar Rares oricum sta mai mult cu mine. Daca sunt si eu acasa numai calare pe mine sta si urla dupa mine , el vrea sa ne aibe pe amandoi langa el. Cu el nu s-a intamplat sa cada ptr ca din fericire ptr el copilul sta tare cumintel, ii da un tub de crema de maini in mana si linge la ala 2 ore, pe cand cu mine nu am sa vad eu asa ceva in veci, Eu nici la Wc nu ma pot duce linistita, il tin in poala si acolo ca altfel urla de ma stie tot blocul ( de fapt aman nevoile ptr cand doarme el).
De cazut sa stiti ca a cazut nuami o data din pat, in rest noi ne jucam toata ziua numai pe jos, insa se ridica singur si pe pereti si isi da drumul ca sa mearga si cand isi pierde echilibrul nu stie sa cada si isi incordeaza picioarele si pica pe spate cu capul de jos. Mi-este tare frica sa nu dea cumva cu capul de ceva, vreo jucarie. Cred ca o sa ii cumpar casca de protectie. Nu va mai spun de cate ori si-a prins degetele in sertare si el tot acolo sta desi i-am explicat de mii de ori ca acolo e buba. La aragaz l-am lasat sa puna mana cand era mai cald si de atunci daca strig la el arshi nu mai pune si pleaca de langa el dar sertarele il atrag ceva de speriat. Este un cotelici de n-am vazut, sa umble peste tot. daca inchid usa la o camera urla langa usa pana ii deschid. S-a invatat sa colinde toata casa si vai de mine ca trebuie sa tin curat peste tot si nu am casa nici prea mica (4 camere) asa ca nu mai fac fata la curatenie: zilnic spalat pe jos. Copilul ma solicita din ce in ce mai mult, plus nopti nedormite ca iar urla de la dinti si cand va aud pe voi ca la puii vostri dau cate 4 dinti odata si noi ne chinuim cu 2 de patru luni imi vine sa plang si sa fac asa la propriu.
Pusul pampersului este un chin oricat il pun eu pe spate si ii dau cate si mai cate sa se joace intr-o secunda el este in genunchi gata de fuga. eu pun scutecul sub el si pana sa i-l pun ekl fuge si arerg cu scutecul dupa el. I-l prind intai asa din picioare si apoi incerc sa i-l aranjez. La mine nu se pune problema sa il scimb jos ca este destul de rece pe parchet si covoare nu am in nici o camera (urmeaza sa le cumparam cand ne vom mai linisti cu banii, momentan dupa concedii si zugraveli avem cam multe rate). Asa Rares umbla pe jos toata ziua dar il imbrac cu pantalonasi lungi si bluzite si este ok, mai putin manutele care sunt reci continuu, dar acum mai merge si pe picioare nu numai de-a buselea. Eu abia astept sa plece bine ca de la 9 luni jumatate de cand a facut primii pasi el tot nehotarat si nesigur este. Afara merg frumos cu el de manuta si dintr-o data trage manuta sa plece singur, se dezechilibreaza si cade. Prin urmare cred ca va purta hamul zi si noapte.
Hai ca acum va las ca m-am intins cat o zi de post iar Rares deja a lins toate tuburile de crema, parfumurile din sertare, mi-a rupt un album fota si...sa vad ce dezastru mai gasesc prin alte camere pe unde a tot umblat.
Va pup si numai bine, iar la puisorii bolnavi multa sanatate. Ptr mucisori si noi am folosit cu succes de fiecare data carvolul pus direct pe cearceaf, de jur imprejurul caputului la fiecare somnic cate 3-4 picaturi. In rest 1-2 curatari cu ser fiziologic si cu pompita (scoatem brontozaurii, dupa cum ii spun mereu ca sa stea).

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Susa, dar ceva reactii adverse ai simtit de la el, te-a deranjat,l-ai simtit ca e acolo? Multumesc ca mi-ai raspuns.De fapt se pare ca in RO nu exista.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara
Vauva sa stii ca nu l-am simtit de loc si nici sotul... e din silicon impregnat cu hormoni si e foarte maleabil...nici o reactie adversa ...pot sa zic ca a fost cel mai bine cu el...am avut si sterilet... am luat si pastile inaintea ...asta a fost cel mai bun din punctul meu de vedere...eu l-am luat cand eram pe vas si mi-am facut si stoc pentru ceva luni doar ca acum nu mai folosesc nimic ca mai vrem un BB.....trebuie sa ne grabim ca al meu sot pleaca peste doua saptamani pe vas si daca nu se prinde acum asteptam pana se intoarce...
La multi ani sarbatoritilor de azi...a mea bucurie la un anisor are 81cm si 11.700kg...are mama baiat mare...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Susa multumesc mult inca o data si mult succes in realizarea proiectului bebe 2.Si eu trebuie sa aleg intre asta si pilule.

Mai da ce-i cu linistea asta pe aici.?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am fost si noi la petrecerea lui Bogdi de Flavia si a Ioanei de Gabitzica si ei au fost la petrecerea Adelinei.
Urmeaza Nicolas de Pufymic.
Am uitat sa pun link-ul cu poze de la petrecere...poze aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput