* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 21
Vauva spune:
Si pentru ca sunt singura pe aici la ora asta vreau sa fiu prima care ureaza LMA bucuriilor care implinesc 1 an astazi:

Alexia-Maria

Matei

Cecilia_C
Ce-ti mai fac printesele?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
alinamoro spune:
La multi ani celor care azi au implinit 1 anisor, sa cresteti mari si cuminti!
Ioana
Eric
Dragos
Erik
Beatrix, multumim pentru tort si sampanie!
Vauva, eu zic ca n-ai motive de ingrijorare pentru chistul de 1 cm, numai sa nu creasca. Despre inelul contraceptiv nu stiu sa-ti spun ca am folosit doar pilule.
Adriana, nici eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, sa te bucuri ca doarme mai bine
. De cand s-a racit afara si Adelina doarme mai bine la amiaza, doarme 2 ore neintrerupt ceea ce nu s-a intamplat vara asta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Susa spune:
Buna dimineata
N-am mai dat eu cafea cred ca nici o data pe forum dar s-a nimerit acum sa am un pic de timp...Multumimim inca o data pt urari a fost bine la petrecere mi-au incaput 40 de adulti si 15 copii...dupa care copii au plecat iar adultii au ramasa sa chefuiasca ...am avut si preot care ne-a sfintit casa si a tinut o slujba frumoasa...intradevar Lucas a atins stetoscopul dar nu l-a luat in mana propriu zis..intai a luat mingea apoi desfacatorul de vinuri iar la urma pixul...
Vauva sa stii ca eu am folosit NuvaRing cam 6 luni si am fost super incantata ...nu se simte nimic il mai controlezi din cand in cand la 21 de zile il scoti dupa 7 pui altul..exact ca la pilule dar nu mai ai grija lor.....
va pup ca tipa Lucas dupa mine...
xandrutza_76 spune:
La multi ani Alexia Maria si Matei!

La multe lunite Allen Cristian si Teodora!
La multi ani Cecilia C!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Susa, cred ca ati avut o petrecere super! Sa va fie de bine!
Ramomar, 
Tanima, pupici argintului viu Rares! Asa m-am gandit si eu, cum a zis Cristina: lasa-l pe sotul tau sa stea putin cu Rares; copii oricum sunt tare sprinteni, nu reusesti sa tii tot timpul pasul cu ei...
Lui Narci ii ies o gramada de dinti: doi au spart gingia, se mai vad inca doi... azi noapte a fost maraici, are febra...
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!!
In sfarsit o noapte mai linistita, mai fara muci, fara treziri...ce sa mai am dormit boiereste!!! Poate sa fie de la cerealele care i le-am dat aseara cu ceai de tei???Imi fac stoc din alea daca ele sunt"de vina"
Xandrutza - multmim de cafleuta...
- mai mergeau si niste exercitii de inviorare
- Lili lipsesti asa dimineata....
Tanima - nasol tare cu cazaturile, si mie imi e ff frica cand isi da drumu', dar am inceput sa-l las pe el sa se coordoneze...adik am vazut ca de-acum cand simte ca pica se lasa usor pe vine, sau se inclina intr-o parte, ca sa se sprijine cu manutele de sol...poate ca ar fi bine sa-l lasi pe el sa isi masoare el singur distantele si limitele. Cat despre sot - incearca incetisor sa-l responsabilizezi - parerea mea!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Roxana01 spune:
neata fetelor!
multumesc celor care i-au urat toate bune Dariei. Sa zicem ca e spre bine. mai are inca muciosi ( a treia saptamana la rand), dar foarte putin si se cunoaste ca e pe drumul cel bun.
Tanima, cred ca inteleg ce spui. Daria, chiar daca e un copil cuminte, uneori are niste zvacniri si cade, incordandu-se toata. De ziua ei a cazut de 2 ori in parc, cu capul de ciment. nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca se pare ca si eu stau prost la acrest capitol, vroiam sa-ti spun ca nu esti singura careia iu se intampla. Cat despre soti, mai mult ma ratoiesc eu la al meu daca nu e atent cu ea si cade cand e cu el. Al meu doar are observatii de-astea: vezi ca baga ceva in gura! A pus mana in nisip, s-o stergem! Chestii de-astea, de curatenie, care la daria nu prea tin.
Ah, sa nu uit: LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor de azi! (vina mea, nu m-am uitat inainte, asa ca nu pot sa-i numesc acum)
Sa va spun de Daria ieri: ajung acasa mai tarziu, pe la 18.30 si o iau direct afara. am fost intr-un parculet de langa bloc. Toate bune si frumoase, pana apare in parc mama mea, care sta cu Daria cat sunt eu la serviciu. Ce sa vedeti, fetelor! nebunie, Daria urla ca nu vrea la mine vrea la mama. Incercam sa-mi pastrez calmul, sa ma joc cu ea,. Nimic. Urla, se tavalea pe jos daca o lkuam de mana. nu va ionchipuiti cum m-am simtit! daca nu aveam nevoie de bani ca de aer, acasa stateam inca un an! cu greu, cu pacaleli a plecat mama, fara s-o vada daria. ne-am mai jucat in nisipi vreo 30 min, dar dupa a inceput s-o caute pe maica-mea. se vaita, dand ocol parcului. N-ai sa vezi asa ceva! Norocul meu ca, azi dimineata, exact aceeasi figura a facut-o, in sens invers. adica numai dupa mine vroia, daca o luam mama in brate se zmucea dupa mine. ma rog, cred ca e o faza, dar zau daca nu m-a pus pe ganduri. Vreau tare mult ca eu sa fiu mama ei in toate sensurile, chiar si acela al dragostei ei. si e greu sa vezi ca te respinge, chiar daca o face pt mama mea. un lucru bun in toate astea: e clar ca daria o iubeste pe mama si pot fi linistita in ceea ce priveste momentele cand e cu ea si nu cu mine.
Va pup ca ma intorc la lucru.
PS: stiu ca daria se scrie cu litera mare, dar de lene nu prea o fac.
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Alexia-Maria si Matei, sa cresteti mari sanatosi, fericiti si numai de bucurii sa aveti parte! La multi ani!
Allen-Cristian, Teodora
Cecilia_C, La multi ani sanatosi, fericiti alaturi de comorile tale si numai impliniri pe toate planurile iti doresc!
Am citit un pic din urma si am vazut ca vorbeati de nasul infundat noaptea! Noua aici ne-au zis ca sa punem in camera langa patutul lui o cana cu apa fierbinte cu cateva picaturi de esentza de eucalipt! La noi a functionat! E adevarat ca uneori cand a fost mai grav mai schimbam cana de 2 ori pe noapte!
Tanima, ce sfat pot sa-ti dau eu, incearca sa-l lasi pe Rares numai pe jos! Si Eric a picat de 3 ori si de fiecare data cu unul dintre noi langa el si de atunci locul lui e numai jos! Doar cand doarme e pus in patul lui! Inclusiv pampersul i-l schimb pe jos pt ca una dintre cazaturi a fost cand il schimba tasu' de pampers pe pat! De imbracat, il imbrac tot jos chiar si dupa baie! Pun un prosop din acela foarte mare in doua jos si apoi vin cu el si acolo ii dau cu crema, ii pun pampers, imbrac.... Se mai uita lumea ciudat cand mergem in vizita si daca trebuie sa-l schimb eu il intind pe covor si-mi scot arsenalul! Evident ca dupa ce incepe sa patruleze si eu cu pampersul dupa el sa i-l prind, sa-i pun pantalonii... realizeaza singuri de ce l-am pus pe jos!
Pupici lui Rares!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Alexia Maria si Matei!

La multi ani CeciliaC!
Poate mai treci si pe la noi 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)