* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Spunem si noi La multi ani tuturor bucuriilor care au implinit un an.Multa sanatate si sa va dea Domnul numai bucurii si tot binele din lume.

Antonia
Alexia
Eric
Stefan-Andrei
Lukas-Daniel
Sebastian
Ioana
Dragos
Alexia
Matei
Cici
Erik

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neata! Poftiti la !

LA MULTI ANI PENTRU COSMINUTA!!!

Eu am cam lipsit, ca dl. energiser nu ma lasa sa respir si mai nou nici nu suporta sa ma vada la calculator, cum ma pun la calculator, cum vine repede si el la mine sa-l iau in brate si nu pot sta cu el, ca se apuca de scos tastele.

Merge si Vladut de cateva zile bine, bine deja si arata tare haios, parca e un robotel telehhidat, cum ambele manute intinse in fata.

Vazut pozele de la petrecerea aradencelor! Super copii, super mamici!

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
CRistina multumim de cafea si de urari.

Nu-mi vine sa cred ca pitica mea a implinit anisorul. Imi vine sa pling de emotie, banuiesc ca stti cum eAcum un an eram la maternitate sa nasc si acum am cumparat carucioare cu papusi pt ea.

Nu stiu cum fac dar nu prea mai reusesc deloc sa intru pe forum, asta arata cit de activa e, ca stau toata ziua dupa ea.

Daca tot am reusit sa descid calculatorul punem niste pozici de la turta Cosminei rupta acum o saptamina. Cine doreste sa le vizioneze

POZE TURTA

POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, dragelor, mi-ati facut o mare surpriza, va multumesc la toate de urari, nu credeam sa va mai aduceti aminte de noi ca n-am mai dat pe-aici de mult si ar trebui sa-mi fie rusine....va multumesc tuturor de urari si va pup pe toate

noi suntem bine, eu sunt cam stresata in perioada asta ca imi caut de lucru si pana nu imi gasesc nu stau linistita...sper sa se rezolve repede si apoi sa pot intra si eu mai des

urez " La Multi Ani" tuturor copilasilor care au implinit 1 anisor si celor care or sa implineasca de-acum inainte,sa fiti sanatosi, multe impliniri si bucurii alaturi de cei dragi

va pup pe toate si ma bucur ca nu ne-ati uitat

o sa avem si noi petrecerea de 1 anisor sambata, apoi o sa revin cu poze

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata fetelor,
Eu sunt noua pe forum dar va citesc de la odisee asa ca m am atasat de voi fara sa intru vreodata, nu prea aveam timp din cauza primului copil , dar daca ma primiti si pe mine acum...
Am si eu un pui de varsta cu ai vostri care este un mic dracusor dar cred ca toti sunt asa la varsta asta adorabila dar cea mai solicitanta , va spun din experienta.Vroiam sa va intreb daca mai e cineva cu o problema asemanatoare cu a mea , victor nu maninca decat pasat la mixer altfel face urat , se ineaca si nu mai vrea.IMI ESTE FRICA SA NU PATESC CU EL CUM AM PATIT CU PRIMUL ,SA MANANCE PASAT PANA LA 2 ANI, VOI CUM ATI FACUT VOI.
Sper sa ne imprietenim si sa vorbim foarte des , va pup tare

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Am uitat sa va spun ca Ada mea merge singurica din 3 Septembrie 2007, asa ca sunt fffff mandra de ea.

M-am mobilizat si am pus pozitze cu noi

va pup pe toate si va urez sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
La multi ani Cosmi!!!

Cristina, saru`mana pentru cafea!
Susa, succes! Sper sa ramai cat mai repede insarcinata!
M-am pus pe studiat pozici (Flavia Ramona, Gabitzica, Alina M., Monique), sunt superbe, mai am de vazut, dar imi plac foarte mult!
Narci e racita cobza...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bine ai venit bisous!

Vom fi in aceeasi oala in curand adica diferenta de varsta intre copii. Cine stie daca voi mai apuca sa intru si eu dupa aia...

Eu lui Vladut doar de cateva zile am inceput sa-i dau mancare pasata cu furculita. Pana acum tot pasat fin la blender ii dadeam, pentru ca nu accepta bucatile mai mari. Dar de vreo luna, sau chiar 2, am inceput sa-i dau bucati mari de cartofi, fructe, legume, paine, pe care el incerca sa ma nanance. Acuma cred ca s-a invatat sa manance si bucati mai mari, pentru ca nu mai refuza bucatelele mici din mancarea lui. Faza e ca Vladut e foarte pofticios, si aia m-a ajutat, in sensul ca daca mancam eu un mar, imediat venea la mine sa-i dau si lui, si uite asa l-am antrenat eu pentru mancarea bucatele.

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cecilia, felicitari pentru mica umblareata! Sunteti frumoase, v-am vazut pozele
Bisous, bine ai venit!
Eu lui Narci ii dau mancarea zdrobita cu furculita. Incearca sa-i dai bucatele de paine, mici sau biscuiti pentru BB, poate ii va face placere sa se hraneasca singur.
La multe lunite bucurii de 13!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

bisousbine ai venit.

Cosmi nu mai maninca pasat de mult chiar daca a fost codasa la dinti ( are doar 3 )dar in afara de fructele cu cereale care sint facute piure mincarica o sfarim cu pasatorul de piure sau cum io zice sculei aleia, deci nu iese blendurit decit mai sfarimitat asa ca la furculita.

POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput