* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 24
CristinaGoji spune:
Xandrutza - sanatate multa Narcisei! Cum a racit asa tare?
Mami
9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
nicole2005 spune:
Buna dimineatza!
Imi cer scuze de intarziere dar un mareeee
pentru toti puiutii care au facut un anisor zilele acestea sa fie sanatosi , sa aiba parte numai de fericire si tot binele din lume 

Stefan-Andrei
Lukas-Daniel
Dorian Constantin
Mihai Sebastian
Ioana
Dragos Andrei
Erik
Alexia-Maria
Matei
si astazi pentru Cosmina
mare si pentru cei care au mai implinit o lunita.
noi tot zpaiati suntem
si trebuie sa ne innoim garderoba ca nu prea mai avem cu ce ne mbraca pe frigurile astea. vad ca e un soare cu dinti afara.
Eu l-a pitix al meu demult nu ii mai dau blendat incet incet a invatat sa mestece. cel mai usor ia fost cu biscuiti.apoi pasam la furculita si acum cand e cazul la fel. dar in general tai fff mic legumele si pe car pot le dau la razuitoare mica si e ok.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
flavia ramona spune:
Cosmina 
Sa fii fericita.
Cecilia
pt ieri.
Sunteti o familie frumoasa, iar tu esti slabaaaaaaaaa rau.
A zis bine Ioana, ne-am tot petrecut cand la unii cand la altii. Urmeaza la Nicolas.
Cristina,
lui Vladut.
Xandruta, nu ma mir cu vremea asta nasoala ca a racit Narci.
anangel_lexi spune:
LA MULTI ANI, COSMINUTA!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii mereu!

Am vizionat toate pozicile anuntate si declar sus si tare ca Bucuriile noastre sunt cele mai cele! 
Bisous, bine ai venit. Juniorul tau e nascut in aceeasi zi cu fii-mea.
Fetele din Arad, va invidiez, ce frumos petreceti impreuna! Vin si eu peste voi!![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
nicole2005 spune:
Fetele ce parere aveti despre Ibugesic? mi-a dat pentru raceala la pitix.
nicol
flavia ramona spune:
Lexi, te asteptam cu placere oricand.
Nicole, nu te pot ajuta, nu stiu nimic despre acest medicament.
nicole2005 spune:
are in componenta ibuprofenum, e ca si nurofen. numai ca am citit ca are sunset yelow o substanta cam controversata. cei grept e cam galben...
cred ca mai bine iau un nurofen si pe asta il consum io ca e dulcee(cand e cazul
)
nicol
Ignatica spune:
LA MULTI ANI COSMINA
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
Am scos-o afara... ea cand e afara tipa, isi scoate caciula din cap... nu a stat mult, dar a fost suficient. Acum nu mai are febra, dar e tare ragusita. Niciodata nu a fost asa racita, iar ieri a baut prima data de cand e ea 2 biberoane mari cu ceai. Ceaiul nu ii face placere. La doctor nu am sunat inca, i-am dat paracetamol, eu mai astept... E rau ca ii ies acum 3 dinti odata...
Fetele ce-mi recomandati pentru raguseala?
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lullabay spune:
Neatza!!
Monique sa iti traiasca Cosminuta!!!!
Bisous bine ai venit,sa ne scrii des,cat te lasa copilasii...ce diferenta mica e intre ei..cum te descurci?
Aradencelor da chefuiti nu gluma,hei Iasul ramanem in urma
Pufy pe unde umbli?
Stefan mananca bucati destul de mari adica eu nu ii mai pasez,ciorbita o fac pt noi si tai putin mai maruntel legume si papam asa,m-a ajutat la fel ca si pe Cris faptul ca e foarte pofticios si i-am dat bucatele cand mancam eu..
Noi plecam in concediu !!!!!!!!!!!!intr-o ora mergem la aeroport!!!7zile cu burta la soare!!!!!!!!Asa ca va pupam!!!
La multi ani tuturor bucuriilor nascute in intervalul 14-20 septembrie!!!(un pupic special pt.Nicolas.Erik,Ada,Maya si Maria).
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)