* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, fiindca ai intrebat daca Maria (Iris) bea din biberon...si Ana bea, inca si noaptea, si stie foarte-foarte multe cuvinte,face propozitii scurte (unde-i mama, ana alunca buncu=ana arunca mingea la bunicu'), face ca toate animalele, reproduce (cu ajuto, desigur) povestile dupqa imagini si chiar si fara imagini (de genul, eu incep propozitia si spune si ea cate un cuvant, dar urmaareste firul),stie si ea cum o cheama, cati ani are, etc..ceea ce am observat e ca pare putin sasaita, dar asta poate fi si de la suptul degetului pe care-l prasctica cu mult suucces cand e in preajma somnului sau cand se uita la ende (desene). Despre asta am citit ca e bine sa incepi sa dezveti copilul atunci cand coopereaza pe deplin, adica dupa 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Catrinutza, fiindca ai intrebat daca Maria (Iris) bea din biberon...si Ana bea, inca si noaptea, si stie foarte-foarte multe cuvinte,face propozitii scurte (unde-i mama, ana alunca buncu=ana arunca mingea la bunicu'), face ca toate animalele, reproduce (cu ajuto, desigur) povestile dupqa imagini si chiar si fara imagini (de genul, eu incep propozitia si spune si ea cate un cuvant, dar urmaareste firul),stie si ea cum o cheama, cati ani are, etc..ceea ce am observat e ca pare putin sasaita, dar asta poate fi si de la suptul degetului pe care-l prasctica cu mult suucces cand e in preajma somnului sau cand se uita la ende (desene). Despre asta am citit ca e bine sa incepi sa dezveti copilul atunci cand coopereaza pe deplin, adica dupa 3 ani.

Hmmmmmmmmmmmmmmm.... nu stiu ce sa zic...tipa e si logoped din cate am vazut...ca in timpul cat a fost cu ea la testare i-am luat toate diplomele la citit...poate se referea ca sa manance mai mult din bibe???...a mea numai laptele il mai bea din bibe...cu cana si paharele (eventual cele mai mari pe care le gasete in casa) se descurca ff bine...am incercat sa ii dau laptele din cana...ce m-a mai certat ca am jignit-o in halul asta...auzi lapte din cana...ala se bea numai savurat din bibe...si pana la urma am zis, ca fiind vorba numai de doua dati, dim si seara, nu o sa ii iau placerea asta inca...doar nu s-o duce la scoala cu bibe dupa ea...oare??!! sper ...

Si ca vorbeai de zis numele si varsta...de cand am fost la Mari si am vazut cat de frumos stie Teo sa faca lucrurile astea, zic, desi am mai esuat in incercari, sa nu ma dau batuta...numele nu il zice nici acum ...dar daca o intreb cati ani are, invariabil imi raspunde "zetze"......deci noi mergem direct la liceu...sarim peste cresa, gradi si alte scoli generale....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Aalina 20 de luni.
Carmen 19 luni!

Mihaser FELICITARIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! Iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos! Te invidiez!!!!! Vreau si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha, felicitari pt. cele 2 liniutzeeeee!!!!!! ai reusiiiit!!!! vai ce ma bucur pt. tine, mai ales ca DPN e chiar 1 iunie!
...si poate va fi o surioara pt. Cristi!
sper sa te prind din urma la Odisee, desi la cate am pe cap acum...nu prea am mai bagat in calcul bb2. Dar poate-poate, cine stie...
eu imi caut de lucru. Pe langa serviciul actual, sau mai bine, daca va fi sa gasesc ceva nou si chiar am gasit ceva intristing (ti-am mai zis eu pe mess) dar nu stiu daca ma incadrez ca si timp cu invatatul si cu umblatura dupa acte. Asa ca...daca mai vreau un copil in viitorul apropiat tre sa ma gandesc f. bine. Ca la aia nici asa nu prea le-a placut ideea ca eu am copil asa mic si familie, cred ca prefera barbati.

Nshiro, uite si raspunsurile la noi: 42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,57,58,60,61,66.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Multumesc mult Roxana!
Mihaser falicitari si multe
Sa ai o sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Miha , felicitari ! Iti doresc sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios, ca frumos sigur va fi ! Sa dea Doamne Doamne sa fie fetita, daca voi va doriti asa !

Fetele, eu intru in concediu de azi, plec acasa acum. Iertare ca nu am mai intrat sa scriu la fiecare cate o vorba, dar sa stiti ca imi sunteti dragi toate si o sa-mi lipsiti tare astea 2 saptamani cat voi fi plecata (acasa nu am pus inca net, din motive de probleme ale Romtelecomului in zona, dar o sa va mai citesc de pe telefon). Diana, scuze ca am insistat ieri, m-am gandit pe urma ca poate doarme Bia, vorbim noi.Catrinutza, noi maine cred ca plecam la Onesti, nu cred ca stam toata saptamana, abia astept sa ne vedem.

Va pup pe toate si pe puiutii vostri, bafta la examene Ciuf, Delia si multa sanatate la toata lumea.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ROCSANA, multumesc frumos!! Oana impinge caruciorul chiar in pas alergator, dar bicicleta de ghidon nu... In fine, nu are importanta! E super 21 de luni!!! danke-danke-danke!

CATRINUTZA, bine, dar Atomu sporovaie bine! Zice o gramada! Di ce ai dus-o la dr? ai grija de tine, mei, odihneste-te cumva! Poate ii si transmiti... Pupici!!

MIHASERUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! felicitari, bravo, multa sanatate!!! Extraordinara veste!!!! Oaaa ...sunt invidioasa! Pupici pe burtic!!

NOIE, nu vaz pozele, imi da cu virgula. Linkul e pt "culinar"ca vaz ca acolo da eroarea...?

Noi suntem OK, azi am avuz zi de semi-gradinita.... adica am stat cu ea prin zona. S-a jucat chiar cufundata in ce facea, cu niste chestii de construit.... si cu RABDARE!! asa nu am vazut-o acasa never. Cum zicea Catrinutza, poate-s prea multi stimuli, poate ne bagam prea mult(i)in sufletul ei... desi de cand au plecat socrii (soacra!) chestia e mult mai echilibrata.
sa vedem ce zice luni, cand o las singurica. ma ia cu junghiuri la inima.

IRIS, moaamaaa, cate stie! o groaza de chestii! Propozitii serioase! Oana abia incepe sa lege cate 2 cuvinte, gen "mai bau" (sa ne mai jucam 'scunsa), chestii din astea.

pupici fetele!!!

ANDREEA, ... cum e Bubu??? mai da un semn, pune poze!!! abia astept!
CIUF, sa stii ca acuma am realizat ca nu am facut copilului poze de cand am fost la Marea Nordului!! tre sa recuperez, azi merg afara cu aparatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MARE INTILNIRE,MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Rocsana, multumesc pentru raspuns.
Catrinutza,rusinica pentru ca n-ai stiut pana acum ca laptele se bea numai din bibe...ca si cum tu ai bea cafeaua din ibric..!..stiu ca Tili, care cred ca e plecata de pe meleagri romanesti, l-a convins pe Mateias sa bea laptele de seara direct din cana, in picioare,la marginea patutului musai..bine si asa, om ajunge si noi acolo, mie mi-e teama ca daca renunt la bibe, adio lapte, si nici asa nu-i bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele.
Se vede ca este weekend pe aici cam slaba miscare. Toata lumea se distreaza? Weekend placut!

Mergi la inceput