* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)
Raspunsuri - Pagina 17
ciuf spune:
Noelino, imi place poza aia cand e Bia suparata pe tine! faine poze.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
catrinutza spune:
Fetelor sunt daramata...sunt superobosita...mi-e rusine ca ma plang cand ma gandesc la Mari sau la Simona care nu stiu ce e somnul de un an si jumatate, dar zau ca pic pe mine...saptamana la mare a fost inceputul oboselii...cred ca am omis s ava zic ca din nefericire am avut camera de la hotel cu "vedere" la discotecile in aer liber din Mamaia...care nici macar nu respectau ora de inchidere, nu mai zic de decibelii care faceau sa trepideze geamurile...
Acasa, fatuca mea cred ca duce lipsa discotecii pentru ca se scoala noaptea si plange, si pana nu face "mutari de mobila" (mutarea ei in canapea si eu sa dorm in canapeaua incomoda pt un adult), nu putem trece noaptea...chestia ca azi noapte am luat-o intre noi, si am auzit-o gafaind in somn si uneori gemand...parca ar fi alergat-o cineva, probabil ca visa ceva urat...stau si ma intreb daca o fi ceva de genul asta, ca dinti nu mai vaz la orizont ...
Alergaturile cu cresa si oboseala cu proiectul asta pentru serviciu sunt bomboana de pe coliva...

Ma retrag "in forta" melcului strivit catre pat cu spernata desarta ca voi dormi si eu in noaptea asta ceva mai linistita...wish me luck...
PS...daca ai sti Miha cat ma bucur pt liniutzele alea doua...parac ar fi ale mele...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Salut!
Sunt iar o rasfatata! Chiar imi era dor de un bb mic! Due date e 1 Iunie! Ce poate fi mai frumos!
Va anunt ca de vinerea viitoare incep scoala de soferi! Asa e! Mi-am ales titulatura asta, dar inca nu stiu daca e un defect sau o calitate...stiu doar ca pe bunica mea de aproape 80 de ani o mostenesc!
Va multumesc mult pentru gndurile bune! Intradevar as prefera ceva roz, dar ma multumesc si cu bleu...sanatate sa fie!
Va pup pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
aalina2003 spune:
Miha, bravo voua! sarcina usoara si un bebe sanatos, roz sau bleu...cum o fi..deci o sa fie o ciresica de iunie 2008!
aalina2003 spune:
Catrinutzaa, de ce nu dormi cu ea de la inceput?
Macar nu mai faci - desfaci canapele noaptea! Ti-e teama sa nu se obisnuiasca? Oricum, mai rau decat atat nu poate fi, nu?..ca sa nu zic ca soacra ar putea sa te mai scuteasca de cate o noapte, daca de cresa nu s-a putut...sunt cam rea, nu?
iris77 spune:
felicitari MIHASER pentru cele 2 clear liniutze!!! sa fie intr/un ceas albastru sau roz BUNNN!!! abia asteptam poze cu evolutia burticii!!! m/ai facut in seara asta sa imi amintesc si eu de perioada cand am fost insarcinata...offff ce vremuri dulci...nu ca acum ar fi altfel!!!
catrinutza daca nu deranjez, cresa in ce zona se afla??? ca si eu tot sun pe la cele din sect 2 si 3 si...locuri libere IOC!!!
mult succes cu proiectul si mai ales...somn usor!!!!
ciuf intotdeauna inceputul e mai greu...la scoala ma refer...dar si cand ai sa te urnesti...sa te tii!!! nenica o sa sti oasele pe de rost mai bine ca tabla inmultirii!!!
noe sofatul in bucuresti reprezinta o adevarata provocare, inteleg ca esti la inceputul carierei de soferitza, nu??...in cazul asta la cati mai multi km fff probleme!!! vai ce copila dulce ai!!!
va rog sa nu o luati ca pe o lauda, departe de mine gandul dar copila mea vorbeste fff mult si m/am gandit sa va impartasesc si voua cateva din cuvintele si propozitiile pe care le spune frecvent.
catrinutza apropo de stiut cuvinte maria cred ca stie peste suta si sincer nu exagerez. mai nou zice cocodilul, dino sau nino la danonino, papagao,tamvaiu, autobuzu(pronunta ff corect), mami papam ciobica,pupi pange(papusa plange),pecam afaia(plecam afara din pacate nu am diacritice), cacaatolu(calculatorul), sidiu(CD/ul), mai taie(cand vrea sa dea muzica mai tare), pisu (pixu), deshenam(desenam), cuioiie(culorile), soaieie a pitit(seara cand iesim afara si e intuneric zice ca soarele s/a pitit),unde e??, teiefonu suna, a vinit tatii, mamii iapte (a inceput sa ceara singura laptele imediat cum se trezeste), isi zice numele pe limba ei malia ciopecu,stie varsta daca e intrebata raspunde unu, pepasu a cos (sa duca pampersul la cos), ce paci? (ce faci), dimineatza (la buna dimineatza), noioc (daca stranuta cineva), etc si ma opresc aici pt ca lista e lunga, in speranta ca nu sunt pusa la perete!!!
dar m/a incurajat mesajul catrinutzei sa va scriu si de mariutza mea!!!
pupici tuturor
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Catrinutzaa, de ce nu dormi cu ea de la inceput?
Macar nu mai faci - desfaci canapele noaptea! Ti-e teama sa nu se obisnuiasca? Oricum, mai rau decat atat nu poate fi, nu?..ca sa nu zic ca soacra ar putea sa te mai scuteasca de cate o noapte, daca de cresa nu s-a putut...sunt cam rea, nu?
Ba poate fi si mai rau....plimbatul nocturn dintr-un pat intr-altul pe care l-am experimentat azi-noapte....intr-adevar n-as vrea sa se obisnuiasca cu dormitul cu noi pt ca e si asta fff obositor...cu frichinelile ei si dormitul de-a doua...
Nu esti de loc rea la faza cu socrela...dar nu se concepe se pare asa ceva (de multe ori zice ca ea vrea sa isi vada de batraneti, de bolile ei, etc)...ea nu ma "scuteste" din proprie initiativa niciodata, chiar daca vede ca nu fac fatza si cu ea si cu treburile casnice...ma scuteste numai daca ma duc la cumparaturi...si de multe ori si pt ca ii iau si ei...asta e...cu asta defilam...
Si ca sa vezi cam cat stiu socri despre ce fac eu cu fata asta...azi dim le pove ca iar n-a dormit ca viseaza urat cred eu, etc...la care socru ff suparat "pai de ce n-o inchini si tu seara???"....noroc ca socra a mai fost de fatza si stie cam ce ritual avem noi seara la culcare...fara de care nu se poate....dar stie de asta pt ca de multe ori ma trtezesc cu ea exact cand tre sa culc fata, intr-un moment al nostru de intimitate, ca sa zic asa...rugaciunea de seara...asta e...am zis io bine...cine nu se pricepe se face critic
Hai ca m-am lungit ...
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by iris77
catrinutza daca nu deranjez, cresa in ce zona se afla??? ca si eu tot sun pe la cele din sect 2 si 3 si...locuri libere IOC!!!
mult succes cu proiectul si mai ales...somn usor!!!!
E la cresa Tohani...in spatele Mega Image-ului de la Tineretului...
Despre loc nu stiu ce s azic...ca am avut bafta??!!, ca i-a placut de fatza mea???!!...cand am intrebat-o pe asistenta daca are locuri (de fapt de lista de asteptare, ca invatasem lectia de acum), mi-a zis ca tocmai sunase o mamica sa se retraga, drept care, chiar daca are lista de asteptare, pentru ca tot sunt acolo si am batut drumul ne inscrie pe noi...
Sfatul meu este sa te duci la fiecare...am vazut ca e important pt ele sa te duci acolo, cred ca sa te si vada, nu stiu ce sa zic...stabilesti o altfel de relatie decat cea prin telefon...
Incearca si tu si vezi ce si cum...
De ex la cea din Berceni de pe Maria Luiza Mirea ma trecea pt la anul pe lista...asa ca da-i bataie daca vrei sa prinzi un loc inainte de a face Maria 2 ani...
Succes...si pupam Mariutza vorbareatza...de curiozitate, ea papa cu bibe??? sa vedem daca-i adevarata chestia cu vorbitul si cu bibe

Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
catrinutza spune:
Dupa amiaza plecam la Moeciu...deci iar avem w-e plimbaret...sper macar sa nu ploua...as fi vrut sa plec fara mandra ca sa ma hodinesc si eu un pic, dar asta e...degeaba am batut io apropouri....
sa aveti un w-e superb si linistit...
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_