* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, cateva poze noi cu Bia gasiti www.culinar.ro/forum/index.php?act=ST&f=8&t=8041&st=800#entry379565" target="_blank">aici, ca pe webshots nu pot pune, cu zappul..mi se tot blocheaza

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Mari, nu poci raspundemi-a adormit zuza langa mine, io-s pe canapea cu asta--laptopu-- in brate, ca de 3 zile nu mai doarme ziua si azi abia a cazut lata.....
maxim si sper ca se vede poza acu

--vreau si eu cu Teo!!!--

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

fetele!

am un clear blue cu 2 liniute!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

fetele!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

FELICITARI MAXIME , MIHA!!!!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:

fetele!

Iupi ai ei, iupi ai ei, iupi ai ei...sa iti fie de bine dragutza si sa fie intr-un ceas bun...sau ceasa buna, ca io cred ca e roza treaba...if you know what I mean...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Saru'mana Rocsanica...deci fetele avem 24 de luni ...faza misto e ca, asa cum ii spuneam si Rocsanei, noi facem multe dintre chestiile alea de muuulta vreme...noi am dus la nivel profesionist urcatul scarilor (nici macar n-are nevoie de ajutor la urcat), la trasul bcicicletei ea face deja niste scheme de motociclist dintr-ala suparat (o ridica cu roata din fatza in sus si ea calare in picioare)...hai ca opresc cu laudatul aici...

Pup mamici si ghiocei

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

BRAVOOOOO, MIHA !!!
Sa fie intr-un ceas bun !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

quote:

fetele!

BRAVO!!!!!!!FELICITARI!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mai avem vreo mamica de ghiocel care e gravi ? Parca Cosmina era (mama lui Harris) ... oare ea cand naste ?
In afara de Mariana, care a nascut deja, nu mai e nimeni, nu ? Chiar, Mariana, ce mai faci ? Mai da un semn, te rooog !

Catrinutza felicitari maxime pentru performantele Mariucii (desi nu ma mira deloc !) Si felicitari si pt. cresa ! Eu cred ca e foarte bine ca o duci, Maria ta e asa de sociabila ....

Noe, ce mare s-a facut Bia ! Si frumoasa !!
Bucataria aia e din noua casa ? Mi se pare imensa parca e din reclamele de la TV la produsele de curatat (eu cand vedeam o reclama gen "ai de facut curatenie in bucatarie/baie si nu te descurci cu produsele obisnuite ? si arata o gospodina suparata si obosita, pierduta intr-o bucatarie/baie imensa - ma intrebam unde mai frate or fi bucatarii asa de mari ?") Acum stiu raspunsul "la Noe !"

Acum am descoperit si eu cantaretul columbian Juanes. Si bineinteles ca Tot citesc despre el pe net si-mi place din ce in ce mai mult. Are o melodie "Para tu amor", pe care o ascult la nesfarsit, nu ma mai satur de ea. Cu cat o ascult mai mult, cu atat imi place mai mult, am luat-o razna.

Uitati aici : http://www.youtube.com/watch?v=74PwJVtPSes&mode=related&search=

Sa nu care cumva sa ziceti ca nu va place, ca ma supar rau.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

"Ambitia in persoana", mii de felicitari. Burtica sanatoasa si voioasa. Sa fie intr-un ceas bun!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput