* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Qamar spune:
fetele, cateva poze noi cu Bia gasiti www.culinar.ro/forum/index.php?act=ST&f=8&t=8041&st=800#entry379565" target="_blank">aici, ca pe webshots nu pot pune, cu zappul..mi se tot blocheaza![]()

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
Mari, nu poci raspunde
mi-a adormit zuza langa mine, io-s pe canapea cu asta--laptopu-- in brate, ca de 3 zile nu mai doarme ziua si azi abia a cazut lata.....
maxim si sper ca se vede poza acu
--vreau si eu cu Teo!!!
--
mihaser spune:
fetele!
am un clear blue cu 2 liniute!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mihaser
fetele!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
FELICITARI MAXIME , MIHA!!!!

catrinutza spune:
quote:
fetele!
Iupi ai ei, iupi ai ei, iupi ai ei...sa iti fie de bine dragutza si sa fie intr-un ceas bun...sau ceasa buna, ca io cred ca e roza treaba...if you know what I mean...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Saru'mana Rocsanica...deci fetele avem 24 de luni 
...faza misto e ca, asa cum ii spuneam si Rocsanei, noi facem multe dintre chestiile alea de muuulta vreme...noi am dus la nivel profesionist urcatul scarilor (nici macar n-are nevoie de ajutor la urcat), la trasul bcicicletei ea face deja niste scheme de motociclist dintr-ala suparat (o ridica cu roata din fatza in sus si ea calare in picioare)...hai ca opresc cu laudatul aici...
Pup mamici si ghiocei
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Irina71 spune:
BRAVOOOOO, MIHA !!! 

Sa fie intr-un ceas bun !! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Polixeni spune:
quote:
fetele!
BRAVO!!!!!!!FELICITARI!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!
Irina71 spune:
Mai avem vreo mamica de ghiocel care e gravi ? Parca Cosmina era (mama lui Harris) ... oare ea cand naste ?
In afara de Mariana, care a nascut deja, nu mai e nimeni, nu ? Chiar, Mariana, ce mai faci ? Mai da un semn, te rooog ! 

Catrinutza felicitari maxime pentru performantele Mariucii (desi nu ma mira deloc !)
Si felicitari si pt. cresa ! Eu cred ca e foarte bine ca o duci, Maria ta e asa de sociabila .... 
Noe, ce mare s-a facut Bia ! Si frumoasa !! 
Bucataria aia e din noua casa ? Mi se pare imensa
parca e din reclamele de la TV la produsele de curatat (eu cand vedeam o reclama gen "ai de facut curatenie in bucatarie/baie si nu te descurci cu produsele obisnuite ? si arata o gospodina suparata si obosita, pierduta intr-o bucatarie/baie imensa - ma intrebam unde mai frate or fi bucatarii asa de mari ?") Acum stiu raspunsul "la Noe !" ![]()

Acum am descoperit si eu cantaretul columbian Juanes. Si bineinteles ca
Tot citesc despre el pe net si-mi place din ce in ce mai mult. Are o melodie "Para tu amor", pe care o ascult la nesfarsit, nu ma mai satur de ea. Cu cat o ascult mai mult, cu atat imi place mai mult, am luat-o razna. ![]()
Uitati aici : http://www.youtube.com/watch?v=74PwJVtPSes&mode=related&search=
Sa nu care cumva sa ziceti ca nu va place, ca ma supar rau. ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
ciuf spune:
"Ambitia in persoana", mii de felicitari. Burtica sanatoasa si voioasa. Sa fie intr-un ceas bun! 

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!