* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura Ioana spune:
Salutare, fetelor
Multumesc mult pt gandurile si urarile voastre de bine, sunteti niste dragute!
Miha
felicitari, felicitari, felicitari! Ma bucur tare pt tine, sa ai o sarcina usoara si un bebe la fel de sanatos ca primul
Cand ai avut UM?
25+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
mihaser spune:
Multumesc mult fetele! Ma simt extraordinar! Azi am fost la nunta prietenei mele. A fost minunat!
Laura UM am avut-o pe 25 august si pe bebe cred ca l-am facut intr-una din zilele cu examen...daca u iau exmenul macar cu ceva tot m-am ales!
Eu dorm ca o purcica, insa nu am greturi sau alte chestii..azi am fix 4 saptamani!
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru gandurile bune!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
kim spune:
Mihaser, felicitari!!! Ma bucur pt tine, si pt Cristinel care va avea un frate ori o sora deci nu va fi singur. Sa fie intr-un ceas bun!
Noi suntem bine, am scapt de o viroza respiratorie luata de Alicia de la gradi, eu am preluat-o intr-o forma mai urata asa incat am lipsit 2 zile de la scoala (cu febra, ameteala, oboseala,..., tot tacamul). Din pacate deocamdata nu ma simt cu nimic mai odihnita chiar si cu ajutorul pe care il am.
Printre altele, am avut parte de o tentativa de furt a masinii mele, mi-a spart contactul, noroc ca masina are ceva sistem de blocaj si hotul n-a putut sa plece cu ea. In orice caz, f neplacut sentimentul si toata povestea in sine.
papam toata trupa vesela
Irina71 spune:
Polixeni, La multi ani cu ocazia onomasticii ! 

Sa fii sanatoasa si fericita !! 

Kim, aoleu ! Bine ca nu a reusit s-o fure ! 
Eu sunt la tzara si nu stiu daca reusesc sa trimit mesajul asta, ca e netul f.f. prost.
Andrei sta calare pe mine :" mamiiiiiii", iar eu sunt foarte fericita. 
Marti seara ma intorc la Constanta. ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mimica spune:
mihaser, FELICITARI!!!! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara, numai bine va dorim.
Ce veste faina pe ziua de azi, am intrat asa intr-o doara, ca am musafiri de weekend.
Pupici
mihaser spune:
Ati vazut ca si Mirela de la desprecopii va fi mamica de mai?
Noe cred ca tu o cunosti, nu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
mihaser spune:
Kim si mimica va multumesc frumos pentru felicitari! E super ca o sa reusim sa-i aducem pe lume o surioara sau un fratior iubitului nostru pui Cristian!
Bebe 2
ANDREEA GEORGIANA spune:
Revin si eu,in sfarsit de pe computerul de acasa,acum...sanatos tun.Tocmai scrisesem episodul 2 al epopeei din Turcia,numai vreo 250 de randuri si nu stiu pe ce am apasat dar...s-au dus.Incerc sa mai fac un rezumat al rezumatului dar mai intai,
FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI MIHA!!!!!!!Sa fie intr-un ceas bun si plin de noroc!Si,roz,bleu sau...dublu(cum ar fi?),sa dea D-zeu sa-ti fie bine si sa-l faci fericit pe Cristianul frumusel.Ca tat'su nu se mai pune...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Deci pe scurt,ne-au cazat la ora 15,in conditiile in care ajunsesem pe la 10,intr-o camera cu vedere la zid(in loc de mare) si fara patut de bb.In camera OK(oarecum) am ajuns abia pe la 16 si pe la 17 ne-au adus patutul Theei.Bubu era zombie(trezita de la 4.oo),nu mancase,nu dormise decat 10 minute in avion(ca in aeroport facuse show pt. toti cei care se imbarcau,adica cantec&dans&voie buna si circ,plus fel de fel de bonusuri,prea mult pt. intervalul orar la care se producea,5.30-7.30).Camera era mare,am avut un pat matrimonial plus unul simplu,inafara celui de bb,asa incat le-am unit si i-am facut copchilei front de topaiala pana la delir.Se vedea si marea de undeva dintr-un colt al balconului dar n-am mai avut puterea sa spunem nimic.OK,deci Bubu a avut o zi ratata,daca ar fi sa iau in considerare lipsa somnului si a papicii.Habar n-aveam ca,din punctul de vedere al papicii,era prima dintr-un lung sir.Exact in a doua noapte "turceasca" au inceput sa-si faca simtita prezenta caninii de jos si probabil acesta a fost motivul febrei mari(pret de 2 ore) si a mucisorilor permanenti(adica pret de 8 zile) si evident,a lipsei poftei de mancare.A treia zi n-am iesit deloc afara(din fericire n-am suferit,intrucat a batut vantul tare si a fost destul de racoare pt. plaja),asa ca am stat in camera,jucandu-ne si gasindu-ne diverse chestii de facut intr-un perimetru destul de restrans.Si am apucat sa sms-im cu Ada.
Asa cum va spuneam,in primele 2 zile Bubu a papat cate 3 cartofi prajiti/masa iar dupa aceea numai chifla.Noroc de sucul de portocale(facut din portocale luate de la rest. si stoarse in camera cu minunatul storcator ordinar romanesc,carat impreuna cu o tona de alte ustensile extrem de nefolositoare in conditii de greva a foamei!)Mancarea era oricum nasoala,la copii existand doar cartofi prajiti,sosuri de maioneza si rosii,niste crenwursti extrem de neofertanti,reciclati de la o zi la alta,rareori pui si niste supe(aceleasi ca la adulti) creme de...faina cu ceva coloranti.
La adulti,peste(la fel de reciclat,care miroasea din ce in ce mai rau de la o zi la alta),curcan cu sos si vita cu diverse sosuri,adica vreo 6 feluri de mancare pe care le-am regasit in toate cele 9 zile.Prajiturile erau bunicele(vreo 4,5 feluri doar,restul constand in blaturi insiropate cu ceva chimic),insuficiente insa,fructele constau in pepene rosu&galben,struguri,mere si portocale.Disperata ca moare copila de foame i-am cerut in fiecare zi sefei de sala banana si imi aducea intr-un servetel(pe sub mana,sa nu vada alti copii!)o banana inghetata tun.N-am vazut smochine,curmale,fructe confiate,ananas,kiwi ori altceva si,de multe ori nici miere nu exista.Noroc de produsele de patiserie,care erau foarte bune si variate.La restaurantele A la carte nu aveam voie sa intram cu copilul si oricum trebuia sa platim 10 E/pers,nicidecum nu aveam acces gratuit prima data cand am fi intrat,asa cum era precizat in pachet.Loc de joaca pt. copii,bona????
Minibarul continea 2 ape si 2 sucuri in primele zile si cate una din fiecare in ultimele.Umbrela pe plaja nu capatai decat daca vorbeai lb. rusa si dadeai spaga,lucru care evident nu s-a intamplat.
Trecand cu gratie peste toate acestea,Thea a fost in delir(cu tot cu mucii ei interminabili)toata vacanta,i-a facut pe turci sa-i manance din palma,a legat stranse prietenii cu toti turistii straini trecuti de 70 de ani,a furat jucarii de pe la toti copii de pe plaja(in conditiile in care tati cara un numar impresionant de accesorii proprii),ar fi stat numai in mare,cu colacul dar netinuta de nimeni,in timp ce toti ceilalti parinti se rugau de proprii copii sa intre macar un pic .A inghitit apa,nisip,bucati de scoici etc,toate recuperate din kk si redate naturii.Probleme cu burtica n-am avut dar,la cat de mult a mancat,ar fi fost si culmea!A fost vesela si pusa pe sotii,in fiecare seara mergeam la Ki Ka Ko-minidisco si daca ne-am fi gandit sa o fraierim si sa sarim peste dans,n-am fi avut nicio sansa.Cum ieseam de la cina(a altora ca a noastra nu!),o lua in directia amfiteatrului pt. copii si incepea sa cante ka-ka-ko-lo-lo-lo.Inca se mai intampla,in fiecare seara...
Cam asa au stat lucrurile.Una peste alta,hotelul ar fi fost excelent daca ar fi fost pt. prima oara cand ieseam din tara(asta este concluzia la care am ajuns in urma unui...studiu)si n-am fi avut decat experienta litoralului romanesc.In situatia in care s-a aflat Bubu(dinti,febra,mucisori...),in niciun hotel din lume nu ne-am fi putut bucura de mancare,ea-ca n-avea chef,noi-ca n-aveam timp de umplut farfurii si savurat bucate.
Si in loc de concluzie,am o maaaaare nedumerire:cum s-or descurca familiile cu 2,3,4,5 copii la mare,daca noua ne-a fost al naibii de greu?????
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI!!!!!FERICIRE,SANATATE SI IUBIRE CU CARUL pt. sarbatoritele ultimelor zile,AMEERA,MICAALSA,CAMELIADA si AILEANA!
PISPIRICA,LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI SI SA SARBATORITI CEL PUTIN 50 DE ANI IMPREUNA!
Ce mare si frumoasa s-a facut mandra voastra!!!Si e cam cat Bubu(abia ajunsesem la 9.700,am slabit in Turcia vreo 300 de grame,acum punem iar...)
Pispi,Aalina,nasica Theei este dermatolog.Unul f. bun!Daca aveti nevoie strigati-ma!
Poli,cum a fost in Ro?Ai pus poze cu Nick pe plaiuri mioritice?
Alinaalex,ce bine ca ai gasit cresa pt. Marc.Si eu ma gandesc sa o dau pe Bubu din toamna viitoare si incep sa caut.Deocamdata o dau la inot,e stabilit.
Irina,daca Andrei este pe maini bune si este singura solutie pt. acest moment,nu trebuie sa-ti faci griji.Stiu,este al naibii de greu fara pui.Dar poti sa intri aici,chiar daca nu ne spui mare lucru de Andrei,iti mai trece dorul de el cu noi(oare?).Oricum sacrificiul este spre binele lui.
Nausi,bine ai venit!
Revin mai tarziu,acum profitam de ultimele raze de soare si fugim in parcul Tineretului!Pupam!