* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Revenim si noi, sanatoase tun ca si computerul Andreei
Multumim pentru toate gandurile bune, ne-au ajutat sa ne facem bine! Maia e bine acum, am terminat cu toate medicamentele si totul e ok.
A, sa nu cumva sa uit:

MIHASER, FELICITARI MAXIME!!!!!!! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos. despre "CE" va fi bebelu', oricum e bine: daca e fetita, e minunat, pentru ca vei avea pereche iar fetita va avea fratiorul mai amre care sa o apere mereu :D, iar daca va fi baietel, va fi minunat pentru ca va avea Cristan mereu un partener de joaca. Deci oricum ar fi, va fi minunat. Sa ai grija de tine si ... sa nu ne parasesti de tot, daaaaaa ????

Andrushko, lasa bre abureala si baga poze, da' repidi, ca ma nervozez!!!! Si vreau un link, cu pozele de pe webshots, dar cel vechi, ca vrusei sa-i arat ceva lui Sorin intr-o zi, si n-am mai gasit decat vreo doo poze, deci nu-mi convine, da???

Noe,ai o bucatarie cat tot apartamentul meu !!!!! M-am indragostit de scaunelul alb al Biei si vreau si eu! Pupici!

Laura Ioana, te pup cu mult drag! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Fetelor, va pup pe toate si imi cer scuze ca nu mai reusesc sa intru la fel de des ca altadata.
Noi suntem bine, Maia incepe sa vorbeasca si ea destul de binisor, in sensul ca memoreaza foarte bine ce ii spun si le reproduce aproape mereu corect, dar inca nu face integrame (prietenii stiu despre ce vorbesc ;) ) adica nu e un copil minune. Eu sunt multumita de evolutia ei, chiar daca e inca departe de multi copilasi de aici.
Nici cu mancarea nu se prea omoara, mananca doar o singura data pe zi mancare gatita, un singur fel si destul de putin, in rest ceva cereale, ceva iaurtel, branza de orice fel, fructe nu mai vrea ... dar lapte cat cuprinde. Am renuntat la siropul pentru pofta de mancare petru ca nu avea rost. Doctorita a zis ca e suficient cat papa, si ca voi fi fericita mai incolo :D
Am reusit sa mai pun cateva poze cu ea pe webshots, le gasiti la semnatura.

Acum ma duc sa-mi fac unghiile frumoase. Multi pupici.

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Na, c-a trebuit sa mai aman ...

Andreea, ma trec fiorii rau de tot ... mi-ai zis tu ca n-am ce regreta, dar ... CHIAR ASAA ???????
Nasol, las' ca face tata o pensiune de 14 margarete ;) la Darmanesti si va invit acolo. A jurat tata ca se va intoarce dupa soare (optimism moldovenesc).
Pupici si sper ca incepi si tu serviciul intr-o zi .....

_
adar si MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

quote:
Originally posted by Irina71

Polixeni, La multi ani cu ocazia onomasticii !
Sa fii sanatoasa si fericita !!

Kim, aoleu ! Bine ca nu a reusit s-o fure !

Eu sunt la tzara si nu stiu daca reusesc sa trimit mesajul asta, ca e netul f.f. prost. Andrei sta calare pe mine :" mamiiiiiii", iar eu sunt foarte fericita.
Marti seara ma intorc la Constanta.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Multumesc frumos Irina!!Chiar ca e o surpiza placuta...nici nu ma asteptam sa fi stiut de ziua de nume!!!
Cum te mai simti??

Mergi la inceput

POLI, draguta mea, habar n-am ce zi e azi, si nici de ce e ziua ta, dar daca e cu adevarat, iti doresc din toata inima LA MULTI ANI si muuuuuuuuuultebucurii. Sa fii fericita!

_
adar si MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La multi ani Poli! Sa iti traiasca Nick si sa fii super happy!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, POLI!

wow, Mirela embarassada!!!super!!!!cred ca Andrei e in extaz pentru viitorul surior sau fratioara!

pupaturi maxime la lume!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

stirea zilei: O femeie, care a fost prinsa în timp ce fura, a atacat un agent de paza, stropindu-l cu lapte din sani, relateaza metro.co.uk.

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

stirea zilei: O femeie, care a fost prinsa în timp ce fura, a atacat un agent de paza, stropindu-l cu lapte din sani, relateaza metro.co.uk.

Sper ca nu e si asta de la Romanica !

Fetele cu bebe 2 am rezolvat, dar cu cresa nu inca...suntem pe o lista de asteptari!

Sambata incep scoala!

Despre masini ce sa va zic ne-au zburat altii de sub nas neste Toyota de picai in nas si noi am crezut ca a pus pretul gresit si neste Astra eftin care se afla la cateva strazi de sotu in Munchen unde si anume pleaca chiar maine...insa mai cautam!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

Mergi la inceput

Ada cine ti-a zis tie ca scapati de mine asa usor? Fii sigura ca nu va parasesc...chiar daca cealalta odisee e piloasa...cu admin si multeeeee mamici!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, bine ca v-a trecut raceala, adicate m-ai ascultat pe mijne si v-ati facut bine, acum, te rog sa ma asculti in continuare si sa treceti mai des pe la ghiocei, bine?..si daca ar fi dupa Ana, ea ar manca "pala" (lapte) toata ziua..si toata noaptea, asta in gebneral, iar in particular, de vreo trei zile chiar ca nu mai vrea mancare solida..ceva dinti, banuiesc eu!!..cred ca toti copilasii au faze din astea, unii mai des...!!
Andreea, bine ati revenit acasa..pacat de vacanta voastra, ar trebui sa cereti oarece socoteala la agentie..noroc cu ki-ka-ko!!Dar nu ne-ai spus nimic de vacanta de parinti!!..sper sa fi fost mai reusita!!
Mihaser,ce scoala incepi?..de sofer?..eu nici nu m-am gandit ca ai putea sa ne parasesti!!1si vad ca nici tu!
[b]Poli,[/b] sa ne traiesti cu numele..scuze de intaziere, noroc cu Irina, nici eu nu stiam...nu ca acum as fi mai breaza, lumineaza-ma, te rog!!..

Mergi la inceput