* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)
Raspunsuri - Pagina 21
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ciuf si Theei ii plac cheile,de orice fel.Se numesc chiiii.
Ameera,ce sa zic,mi-e tare rusine ca ma plang cand tu(si alte mamici "greu incercate") faceti fata cu brio atator indatoriri.Jos palaria!
Nshiro si noi am patimit din cauza caninilor de jos.Cei de sus au fost parca mai discreti.Dealtfel,Bubu a avut mucisori si febra numai in perioada cresterii dintisorilor.Vreau si eu sa vad ce e de capsorul piticei noastre!!!Deci:42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65.Pup!
Nu stiu daca am apucat sa-ti spun ca mi-au placut la nebunie pozele cu Maria in Ro,mai ales cea in costum national.
Alinaalex,ce dulce-i Marc in poza cu carutul papusii!!!Ma rog,nu numai in aia...
Kim,ce spaima ai tras!!!Si noua ni s-a intamplat asta acum catva timp si muuulta vreme am visat ca raman fara masina.Bine ca n-au avut sorti de izbanda.
Ada,am amintiri frumoase de la Darmanesti(mergeam la castel in tabere de iarna,adica in celebrele forumuri pionieresti,minunate dealtfel!).Asadar,abia astept sa mergem la pensiunea tatalui tau care,cu optimism moldovenesc sau fara,sigur e un om de isprava!
Miha,sigur ati avut conditii mai bune in Grecia!Pupam burtica crescanda,pe purtatoarea ei si pe...chiriasul anterior.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
micaalsa spune:
mihaser, scuze, mesajul de la mimica era al meu
. Ii facusem cont pe DC unei prietene si mi-a ramas logat pe numele ei. E grav cu mine, in orice caz
.
Poli, cu intarziere si cu scuzele de rigoare iti urez si eu La Multi Ani!, sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce-ti doresti.
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinel,cum va simtiti?Mai ai ajutoare?
Aalina,am si uitat de vacanta noastra de parinti dar si ea a avut peripetii cat cuprinde(poate apuc sa va povestesc).Cert este ca n-am fost inspirati deloc in ceea ce priveste ordinea vacantelor.Adica la anul mergem mai intai cu Thea si apoi noi,ca sa nu mai incepem serviciul...ca striviti de tanc,bombardati si batuti cu facaletul.Cred ca muuuulte mamici stiu despre ce vorbesc.
Poli,LA MULTI ANI!SA FII SANATOASA SI IUBITA,FERICITA SI IMPLINITA!
Eu sunt implicata acum in mai multe proiecte iar pe sticla voi aparea probabil in octombrie,dar va voi spune mai multe cand se apropie momentul,ca sa nu va induc in eroare.
Ada,pozele vechi le-am sters demult,din cauza unui "fan" ciudat aparut din neant(de fapt,culmea,este turc!).Mi-a fost teama si...oricum erau prea multe.Spune-mi ce poza vrei si ti-o trimit negresit.Maiu este bine?
Fetelor,vreau sa va spun ca toti virusii care-mi invadasera computerul au venit pe mess,asa ca o vreme l-am cam dezactivat,lucru pe care vi-l recomand si voua,chiar daca aveti antivirusi.
Acum incerc sa descarc poze(muuulte rau!)de la mare.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ce mai papa ghioceii vostri?Mai ales la ora 18-19-20?Eu i-am inventat Theei o reteta de budinca cu branzica si ar manca toata tava.Vreau sa o incerc si cu spanac,ciuperci...ca sa mai variez un pic.In rest a inceput sa pape omleta,nu mai vrea iaurt(decat cu fructe)si nu reusim sa ne imprietenim cu oul-ochi ori fiert.Sambata seara a incercat un mic si...i-a placut.
De cateva zile face un kk ciudat,decolorat si molicel,i-am dus probe la Budimex si...nimic.Cica ar circula un virus dar nu face febra si nici alte simptome nu are.
In schimb a devenit extrem de dependenta de mine(din Turcia ni se trage!) si nu adoarme pana nu ii cant(peste Narcisa Suciu) toata cutiuta muzicala de doua ori,in timp se o scarpin in cap si pe spate si imi povesteste tot ce a mai invatat.Cristin ma aude in statie si rade de se prapadeste ca "tot imi doream o cariera muzicala!".Vin in camera ragusita,rupta de spate si adorm ca un animal rapus dupa un ultra-rapid dus chinuit.
S-a cam obisnuit sa dormim in aceeasi camera(uneori o luam cu noi in pat dimineata)si nu i-a displacut deloc.
Aaaaa,am mai multe intrebari:
1.Ce/cum/cat/la ce ore papa bbii vostri?
2.Ce program de somn mai au?
3.Ati facut vreun vaccin?
4.Cat laptic mai beau?
si imi mai amintesc...
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am pus poze incepand de aici.http://good-times.webshots.com/photo/2286253120079410238xBMFBq
Sunt cateva pe care le voi scoate curand,din motive de...stiti voi ce.
Qamar spune:
Andreea, ce mare s-a facut Thea de cand nu am mai vazut=o!!!

frumoasa nu mai zic, ca stii prea bine
Catrinel, uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8041&st=800" target="_blank">inca o data linkul la poze, sper sa mearga acum
Pe Oana unde o mai vedem?![]()
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Ce mai papa ghioceii vostri?Mai ales la ora 18-19-20?Eu i-am inventat Theei o reteta de budinca cu branzica si ar manca toata tava.Vreau sa o incerc si cu spanac,ciuperci...ca sa mai variez un pic.In rest a inceput sa pape omleta,nu mai vrea iaurt(decat cu fructe)si nu reusim sa ne imprietenim cu oul-ochi ori fiert.Sambata seara a incercat un mic si...i-a placut.
De cateva zile face un kk ciudat,decolorat si molicel,i-am dus probe la Budimex si...nimic.Cica ar circula un virus dar nu face febra si nici alte simptome nu are.
In schimb a devenit extrem de dependenta de mine(din Turcia ni se trage!) si nu adoarme pana nu ii cant(peste Narcisa Suciu) toata cutiuta muzicala de doua ori,in timp se o scarpin in cap si pe spate si imi povesteste tot ce a mai invatat.Cristin ma aude in statie si rade de se prapadeste ca "tot imi doream o cariera muzicala!".Vin in camera ragusita,rupta de spate si adorm ca un animal rapus dupa un ultra-rapid dus chinuit.
S-a cam obisnuit sa dormim in aceeasi camera(uneori o luam cu noi in pat dimineata)si nu i-a displacut deloc.
Aaaaa,am mai multe intrebari:
1.Ce/cum/cat/la ce ore papa bbii vostri?
2.Ce program de somn mai au?
3.Ati facut vreun vaccin?
4.Cat laptic mai beau?
si imi mai amintesc...
1. Bia papa dim la 9 un laptic si cereale de-ale ei+de-ale noastre
-la 11-12 un fruct sau ceva dulce
-la 15-16 pranzul :puuuutin de tot, nu e fan supe/ciorbe
-la 18-19: ceva almette, telemea, ou fiert la cana, etc (nu toate o data
-eventual la 21 un iaurt cu ceva cereale in el
2. Somn- de cand ne-am mutat, NUMAI cu noi doarme noaptea, mai am putin de lucru la camera ei si o sa incerc re-locarea
Adoarme la 22 in living, mai stam la TV noi 2, la 23 o ducem in pat prin somn, doarme pana la 9-9jumate, si eu la fel
ca inca nu am luat portita pentru scari si nici nu mai gasesc interfonul in cutiiLa pranz- doarme in bouncer, de pe la 1 la 3-4pm
3.Vaccin- chiar ma gandeam sa o sun pe pediatra, ca zicea ea ceva de niste vaccinuri dupa 1 an jumate(optionale); inca nu i-am mai facut..sa vedem
4. Lapte-dimineata 150ml si la pranz sau dupa-masa inca 150ml. Putin.
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Catrinel_17 spune:
Haaalooo!!
ANDREEA,
ma nenorocesti cu povestile astea cu Turcia. Io am ajuns la concluzia ca pt noi inca vreo 2-3 ani e mai bine sa inchiriem apartament/casa de vacanta. Macar are si oana camera ei… si ce daca gatesc din cand in cand, in vara asta nu mi-a picat nimica…. Asa ca va fi OK si la anul.
Oana papa asa: (am redus la 4 mese pe zi.)
La 8 - 250 ml lapte si pe urma micul dejun cu noi (omleta, sau paine cu ceva…)
La 10 un fruct
La 12.30 pranz – spaghetti cu sos de rosii si carne, spanac cu cartofi, crenwurst cu ceva cartosi si sos, galuste din supa si carnitza, perisoare din ciorba,… tre sa ma mai gandesc. I-am mai dat si fasole verde su sos de rosii…
La 17 masa de fructe – mar cu kiwi (marul tot ras…
restul papa bucatzele, dar mar nu vrea. Portocala, banana, etc. cam cate trei fructe. Pe urma musai o grisina.
La 20 – iar 250 lapte cu cereale.
Azi a fost prima zi la gradi!!! Nu a plans deloc!!!! Am lasat-o acolo, a luat-o pe educatoare (NU pe mine) sa-i arate jucariile (“hoppala!!”) s-a prins ea care-i sefa pe acolo…
. numai ca m-au sunat dupa 2 ore jumate ca plange, sa vin sa o iau mai repede cu jumate de ora. Toti parintii cam asa au facut primele 2 saptamani. Dar in rest i-a placut, s-a jucat, a MANCAT, a stat JOS la masa pe scaunel…. A fost franta cand am luat-o. ne-am schimbat si programul de somn, acuma doarme de la 2 la 4, si iesim si noi ca oamenii, mai repede la joaca.
Gradi asta e de trei ori pe saptamana, asa ca maine este pauza.
Abia astept sa ma uit la poze!!
NOE, am vazt si pozele tale! Bia e mare, mai, ce a crescut……. Trebe sa mai pun si eu poze, am mai facut zilele astea. Ieri am fost la un parc de distractii pt copii. Multe animale, Oana le-a dat la toate sa pape… radea de se prapadea dupa ce atingea boticul iepurasilor… si a si plans o gramada dupa ce a impins-o o oaie, de a cazut gramada…
Ah, da………Faina bucataria!! Mai pune poze cu hogeacu’!
POLI, e ziua ta de nume? La multi aaaaniiiiiiiii! 
ADAR, ma bucur ca suntei OK! Las ca nici oana nu face integrame…nu-I asa vorbareata ca altii. Fiecare cu ritmul lui!!!
Pupam fetele
LAURA IOANA, ma bucur asa de mult sa aud vestile tale bune!!!!!!
MIHASERU, pup birtica!
mihaser spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
mihaser, scuze, mesajul de la mimica era al meu. Ii facusem cont pe DC unei prietene si mi-a ramas logat pe numele ei.
Mersi! Bai m-am prins eu ca e ceva...nu avea cum cineva de pe forum la primul mesaj sa ma felicite pe mine...oricum tare importanta m-am simtit!
Andreea multumesc! Acum ma uit si eu pe pozele voastre! Chiar ca mai bine mergeati in Grecia...dar si eu stiam ca in Antalya e super...doar pentru ca sunt atentate am schimbat destinatia. Mie acum imi pare rau ca nu am mai mers in septembrie inc o tura in Grecia
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"