Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, voi ati vazut ca au inchis subiectul stelutelor de ian- feb???

sunt convinsa ca demult o pandeau pe messa! ce ma oftiiiiiiiic! ei i-au inchis si contu'

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Rebiana tu te-ai intors la scoala sau incurc eu mamicile????

Varsta Catalinei Teodora

Nu le incurci... da, m-am intors la scoala!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ELYANNE, de ce nu merge cartoful la 6 luni???Eu i-am dat si e k.N-am inceput nici cu branza sau banana...O mai las dupa 7 ;uni.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by anamana123

sunt convinsa ca demult o pandeau pe messa! ce ma oftiiiiiiiic! ei i-au inchis si contu'

varsta mariei

despre ce e vorba? ca eu nu stiu!?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Adina, dupa fiecare masa ii dau san cat vrea el.De obicei nu mai suge mare lucru cam 3 minute (nu stiu sa iti zic in ml).Branza calcica o fac cu lapte....de care am.De obicei iau cu 1,8% grasime, dar i-am facut si cu lapte de la tara .
Pireut de legume, nu se omoara...dar daca ii pun videoclipul Upgrade u a lu' Beyonce sau Umbrella lu' Rihanna papa cam 100g si desigur dupa aia ii dau si san.San ii dau nu ca mi-ar cere sau nu se satura, dar nu am inca inima sa nu-i dau deloc dupa masa, mai ales ca el nu bea lichide DELOC.Macar sa poata inghiti resturile de mancare din gurita si tot ii dau sa suga un pic.
Galbenus de ou i-am dat si eu tot azi amestecat cu legumele si nu pot sa zic daca i-a placut sau nu pt ca a stat cu okii pe Beyonce si deschide gura automat dupa ce inghite
Gabi, eu am premergator si il pun macar 10 minute cat sa-i pregatesc papa, ca altfel nu am cum.Adica, daca tati nu e acasa sa-l tina de vorba, il tine pianul de la premergator
Eliana sa fie sanatosi strumfii tai, ca frumosi sunt.Tineti-o tot asa
De ce au inchis stelutele de ianuarie-februarie?

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by anamana123

varsta mariei

Nu vazusem pana n-ai postat tu si m-am dus sa citesc si eu. Imi placeau tare mult fetele, sunt foarte unite si sunt adevarate izvoare de sfaturi. Poate redeschid alt subiect!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Intru si eu putin,pana se incalzeste sticla lui David.
Azi i-am dat piure de pere,de la borcanas,i-a placut,am mai incercat si banana,dar nu-i place,se stramba .

In legatura cu premergatorul,am mai scris,eu sunt pentru,indiferent de parerile celorlalti,asta pentru ca am o experienta buna cu Karina.Desi in Canada este interzis pe piata,eu am sa-mi cumpar din state,deja am discutat cu cineva sa-mi aduca unul.Am sa-l pun in el de la 7 luni,nu mai devreme,abia astept sa-l vad "alergand" prin casa.

Am vazut ca se mai discuta subiectul "radiografie sau ecografie de sold",i-am facut si noi lui David,doar eco,pentru ca mi s-a parut mie ca nu are cutele de pe picioruse simetrice.E totul ok,am zis ca mai bine o facem degeaba,decat sa fie prea tarziu...

Stefaniya,in legatura cu muscatul de obrajori,sa-ti spun o poveste`:cand eram la gradinita aveam obrajii tare bucalati,asa ca o tanti fara copii s-a indragostit de mine si de obrajorii mei si,aproape in fiecare zi,cand ma intorceam de la gradi,ma intalneam cu ea,ma imbartisa si ma musca...Vreau sa-ti spun ca mi-era frica de ea,o uram,incepeam sa plang cand o vedeam,desi asa-zisa muscatura nu era dureroasa,era o gluma mai mult,dar mie nu-mi placea.Am ajuns sa-mi fie teama si cand cineva incerca sa ma pupe,ma retrageam imediat.
Bineanteles ca mi-a trecut ,dar imi amintesc fara mare placere de acele momente.
Asta e doar o paranteza,te las sa-l pupi pe David pe obrajorii lui frumosi .
Pupam si noi pe Carl,si-i uram la multi ani`,azi cand implineste 5 lunisoare.Sa cresca mare,sanatos,sa va aduca multe bucurii!

Fug la David,revin mai tarziu!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

ELYANNE, de ce nu merge cartoful la 6 luni???Eu i-am dat si e k.N-am inceput nici cu branza sau banana...O mai las dupa 7 ;uni.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

ca nu vrea dr. pediatru O explicatie pre inteligenta n-am... dr. pediatru a zis nu cartof pana la 7 luni pt. ca asa cum il inghite, tot asa il scaote... nu ii aduce nimic nou... doar trece prin ssitemul digestiv, pt. ca organismul lor inca nu e pregatit pt. cartof... Asa imi zisese si de banana pe la 5 luni... da' vad ca banana ne-a dat voie... Fiecare cu schema lui de diversificare... Io oricum n-am incepuit sa le dau legume si nici fructe (pana azi) asa ca n-am nici o graba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Si mie mi se pare nedrept ce se intampla cu stelutele de in-febr 2007.
Atitudinea adminilor lasa de dorit!

Sper sa citeasca aici,sa vada ce am scris`!
Poate vor inchide conturile tuturor celor care-si spun parerea .

Ma duc la bebe ca ma apuca greata ,hahal atitudine!

Fetele,daca `dispar` sa stiti ca m-au inchis dansii !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

vreau sa stiu si eu care-i treaba cu stelutele de ian-feb si cine-i messa.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput